Машина за хляб - 7 част

• 38 567
  • 615
  •   1
Отговори
# 405
  • Откъм Варната
Благодаря ти КалиМа - за снимката на кукичката и рецептата.
Очаквай  резултат.

Ааа не аз, krasikar трябва да отнесе благодарностите, мойта кукичка е същата, много лесно се вадят бъркалките с нея

# 406
Краси - за рецептата трябва на теб  да благодаря. Моята програма е с такова времетраене - дано стане.

GabI_lv За рецептата трябва да благодариш на Pina  smile3525

Това е нейната рецепта и сме и много благодарни, че я сподели с нас, защото е много сполучлива. За Бабин ден пак правих нейния козунак и смея да кажа, че стана прекрасен.
Pina  smile3501

# 407
  • В града на тепетата
От два дена имам проблеми с интернета и сега едва смогнах да ви изчета  Simple Smile
Pina, наистина сме ти много благодарни за съветите и рецептите   bouquet
В къщи много харесваме и  пърленката по твойта рецепта.  chef

# 408
Да се похваля и тук...Днес във в-к Седмичен Труд излезе моя рецепта и кратичко интервю с моята особа...къде основно място заема хвалбата на моята машинка за хляб!

А днес направих питката на Лебедунка и плетката на Пина......Ах, тази Пина...що почерпки събра.....Как няма после да е в Красива мама...аз не се и съмнявам,че е красива, но защо ли се мъчи с тез диети????? newsm78

Черпя:

# 409
Малеееее Мама Цоцоланка - питката изглежда прекрасно  Laughing

Няма ли го това интервю в електронен вариант, че ние вестници не купуваме, а много искам да те видя  Laughing

# 410
Мамето пак ни удари в земята с тая прелест  bouquet Аз пък оня ден ядох в приятелката ми хляб със сухо мляко. Страхотен! До сега не бях слагала добавки в насъщния освен веднъж сирене и маслини  Sick Мъжо го яде сам 3 дни горкия  Joy Купих сухо мляко какво да е и сега се меси хлебеца. Ще докладвам.....утре вечер.

# 411
Мамето пак ни удари в земята с тая прелест  bouquet Аз пък оня ден ядох в приятелката ми хляб със сухо мляко. Страхотен! До сега не бях слагала добавки в насъщния освен веднъж сирене и маслини  Sick Мъжо го яде сам 3 дни горкия  Joy Купих сухо мляко какво да е и сега се меси хлебеца. Ще докладвам.....утре вечер.

Аз слагам всеки път 1с.л. сухо мляко не само на хляб ,но и на тесто,  подобрява вкуса, в смисъл съвсем успешно е!

# 412
Какво стана с хлябът със сухо мляко? Има ли резултат? Мисля и аз да пробвам днес. Но как точно става? Към обикновения хляб се прибавя само млякото ли?

# 413
  • Откъм Варната
Какво стана с хлябът със сухо мляко? Има ли резултат? Мисля и аз да пробвам днес. Но как точно става? Към обикновения хляб се прибавя само млякото ли?

В мойта рецепта пише че се слага половината брашно и после сухото мляко и останалото брашно и  така, без да се разтваря предварително, и аз преди слагах ама вече не слагам

# 414
Благодаря на всички за поздравленията!  Hug

Аз дори не меся често, защото половинката ми яде като мишка и основно аз си изяждам всичко! ooooh! На мен апетит не ми липсва, ама послеее..... ooooh! Close

Мама Цоцоланка, дай да го видим т'ва интервю, нали знаеш че тука сме ти фенки! Hug

Тая моя плетка не пожъна голям успех! newsm78 Уж дадох линк тука, дадох линк в темата за плетки, има я в авторската ми тема, ама нейсе. Не ми се пускаше отделна тема, само за една питка, но може би е трябвало, ако ми се ще да я популяризирам. Thinking

Тази плетка съм я учила едно време в училище. Като диктуваше учителката, много сложно звучеше и никой друг не я пробва освен мен. Никога не съм срещала пита, оплетена по този начин, ни в село, ни в град, ни в интернет. Ще се радвам, ако повече хора я харесат и започнат да я правят, смятам че си струва! Peace

# 415
Пина,тази плетка е много хубава,като козунак,но едва ли аз бих се справила Simple Smile
Но днес най-после направих питка,която ми хареса Simple SmileЕ,сега пък забравих жълтъка отгоре,ама хайде Simple Smile
Да се похваля и аз,не че е нещо кой знае какво пред вашите,но за аматьор мисля,че не е зле Simple Smile

# 416
  • Силистра
Аз също слагам сухо мляко в хляба, заедно с брашното, вкусът му става по-богат

# 417
Djina, много ти е красива питката, не за аматьор, изобщо си е хубава! Peace Аз такова оформление не съм правила, малко е арт! Мисля и аз да се пробвам в скоро време с някое по- сюреалистично оформяне, гледам че има из форума много добри попадения, както и твоето!

Плетката, която съм показала, не е сложна, елемнтарна е! Peace  Не се точи, не се навива. Ако можеш да оплетеш плитка от 3 фитила, значи всичко е ок! Peace

# 418
Пина, това по твоята рецепта ли е? И другият ми въпрос - печката с вентилатор ли е? Аз нямам такава.

# 419
Пина, това по твоята рецепта ли е? И другият ми въпрос - печката с вентилатор ли е? Аз нямам такава.
ами не разбрах, кое да е по моя рецепта?! Thinking Моите рецепти са ми в подписа - Моите манджи - рецепти, кликваш и там.

Моята печка е с вентилатор, но става и на обикновена да се пече! Peace

Общи условия

Активация на акаунт