И през Новата година,да има бебчета поне дузина

• 30 402
  • 650
  •   1
Отговори
# 165
  Много съм възмутена,че сега, почти в 8я, никой не ми става в градския транспорт. Ми с толкова дрехи Ники каза,че и той можело да мине за бременен...

Shocked Shocked Shocked Не знам за другите градове, но тук това не може да се случи. Меко казано съм възмутена! На снимката си личи, че не е кормече, дето дрехите ще го скрият! Naughty Нямат оправдание.

Ох, добре, взех да преглъщам, дай рецпетата за това тирамису и разменете с Аги идеи. Или има и такъв вариант. Вие правите и двете по пет тирамисута, а ние сформираме едно форумско жури и даваме оценка.  bowuu bowuu bowuu

# 166
  • София
Имаме си две рожденнички! Mr. Green
 Честито на Глори и Бори-ана,да сте здрави,щастливи,много обичани и глезени ,нека се сбъднат мечтите ви !  bouquet

Ники,ма как може,егати гадовете.Аз пък не съм попадала на такива и още от 4-тия месец вече ми отстъпваха редовно.

Светле,много си стриктна,веднага забелязваш кой дава отчет и кой не. Mr. GreenАз съм добре-тук ми харесва,намерих си много готини българи,има къде да се разхожда човек.А сега тук има и много големи намаления и реших да се възползвам и да пазарувам за бебо(а уж щях да чакам март Blush)-даже количка си купихме.Така като съм заета по цял ден,нямам време да мисля толкова за глупости и съм по-спокойна.

# 167
  • Виена
Глори, Бари-ана, честит празник и на двечките!
Освен много здраве, пожелавам и едно огромно количество щастие и късмет. Весел празник!
Зори, моите мъже носят фамилията Deneuve (тук се чете Деньов) и Краси на въпроса "Французин ли сте?" отговаря: "Не, от Белгия съм!"  Mr. Green Даже уточнява, че е от Брюж  Joy Та Белгия ни е в списъка за едно от първите посещения. Не за друго, ма да видим "родината" на тате  Joy
Честита количка! Да ви радва и изпълни живота ви само с хубави емоции собственикът й!
Свметле, и аз мислех, че това да се правят на утрепани като виждат бременна го има само в София, но и тука е така  #Cussing out. Майка ми дойде точно, когато влязох в деветия месец и направо се втрещи как в метрото на никого не му пукаше, че коремът ми е пет минути напред и трудно мога да пазя равновесие. Не че винаги беше така, но и това го има. Друг е въпросът, че градският транспорт е далеч по-редовен от родния и рядко няма свободни места.
Ми Ники, Аги,  дайте тия рецепти за тирамисуто! Ма не се ли прави със сурови яйца? А те са непрепоръчителни за бременни и кърмачки.  Naughty  А аз, както казах, имам съмнения да не съм попаднала рязко и в двете категории  Mr. Green Светле, ние по принцип сме дали заявка за сестричка, ма все ми се иска Филип да не е във възраст за количка все пак при появата й...
Ники, кога ти беше терминът? Сега е моментът да се вземат билетите, за март все още са евтини  Mr. Green Аз родих с българската застраховка, така че начинът е проверен и работи! Във вторник, живот и здраве, ни дават ключа за новата къща. Там ще има една свободна стая. Ваша е за целия пред- и следродилен период  Hug

# 168
Глори, Честит Рожден Ден! Пожелавам ти здраве, щастие, обич и удовлетвореност!    bouquet
БориАна, Честит празник и на теб! Много здраве и щастие! 
  bouquet

Ей, Рени. Крайно време беше с тази къща. Сутринта, докато пътувах в автобуса се бях сетила, че трябва да те питам за новата къща.  Grinning Скоро да запълните и празната стая. Heart Eyes Май мъжете много ги надушват бременните, та ще чакаме да видим дали Краси е с отпушен нос.  Mr. Green

# 169
Честит рожден ден на двете ни рожденички! Много здраве и щастие!
Ренка, честито за къщичката! Със здраве да си я ползвате и разбира се, да я напълните с деца!

# 170
Честит рожден ден на Бори и Глори ,бъдете много здрави, щастливи и обичани   bouquet

# 171
Ритката къде ли ще кацне днес в тази мъгла?  newsm78 Нали днес трябваше да се прибират?

# 172
Ники , относно мъглата на летището, чувала съм, че е строено от германците по военно време и самото място е избрано нарочно имено заради честите мъгли там, за да не го виждат англичаните. Не знам до колко е вярно.

# 173
Честит празник на рожденичките. Много здраве и любов им пожелавам.
Мен ме мързи да пиша, та само чета.

# 174
Благодаря ви момичета за хубавите пожелания.Черпя ви   party023  Wine Glass.

Бориана ,Честит рожден ден ,желая ти да си много щастлива и обичана.

# 175
Честит празник на Бори и Глори.  bouquet  bouquet  bouquetМного здраве,много късмет и любов ви желая ,момичета.
Много положителни емоции и усмивки. Hug Hug HugНаздраве!

И при нас тези дни дойдоха на гости вирусите.Малката беше с температура ,сега е малко по-добре ,стои си вкъщи и се радва ,че не е на градини.
Всички болни бързо да оздравяват.Много поздрави и целувки на всички.
Има ли новини от Весето и Сладка мама?

# 176
Глори, БориАна - честит ви празник! пожелавам ви късмет, здраве и любов! другото ще си го купите или ще ви го купят!

Рени, супер!!! много се радвам, че решихте въпроса с жилището! супер, наистина!!!

Как е Веселчето? Сладка мама? има ли новини?
Нямам време да ви чета и все по-малко време ще имам... добре сме.

Рони, спря ли кашлюкането? понамаля ли поне?

# 177
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ГЛОРИ И БОРИ!!! Много здраве, щастие и радост!

# 178
Весенцето има още една седмица да стиска здраво крачката.   Hug А ние палци. Че снощи са имали малко тревоги, но сега всичко е една идея по-спокойно.
Весенце,  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
 fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 179
Честито на рожденичките! Живи и здрави и много любов!
И мен ме мързи да пиша и само чета.
Много е сладко коремчето на Ники, а Ритката дали ще си дойде с малко коремче?
 Hug Hug Hug на всички

Общи условия

Активация на акаунт