И през Новата година,да има бебчета поне дузина

• 30 410
  • 650
  •   1
Отговори
# 180
Глоренце, Честит Рожден Ден, красавицо моя! Да си жива и здрава и толкова щастлива, колкото човешкото съзнание трудно си представя! С цялата си душа ти желая една малка сладка принцеса! Вярвам, че ще я имаш.Обичам те!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Борианче, Честит Рожден Ден и на теб! Жива и здрава да си! А покрай теб - и цялото ти /увеличило броя си/ семейство. Бъди обичана мама и съпруга!  bouquet  bouquet  bouquet

Рени, ти кво? Не можеш ли да буташ две колички???? Mr. Green Аз пък зверски ще ти се кефя, честно!!!! Grinning

Някой има ли инфо за Рита??? newsm78 Много ли  е мъгливо из Софийско? Ми да кацат в Карлово. Наблизо има военно летище. Peace

Зоренце, ей това му е майката - шопинг!!! Гушам те, стана ми хубаво като прочетох, че си във ведро настроение и че си имаш занимание. Да му мисли джоба на любимия. Mr. Green

Рони, оздравя ли? Има ли ефект от антибиотика? Дай отчет как си, че те мислим? Hug

# 181
Честит рожден ден на Борианка и Глори.Желая и на двете ви да сте здрави и да имат много късмет и щастливи мигове   bouquet
Рени,ще бъде много хубаво да си има и една малка принцеска.Пък докато тя се роди Филип вече ще е голям мъж.Преди малко гледах снимките,станал е просто неотразим  Heart Eyes,с тези сини очи ще има да омайва мацките.
Другото ще ти го напиша на ЛС да не занимаваме аудиторията.
Ники и Рони бързо да оздравяват  Hug
Ритката я чакам вече с нетърпение.
Неселушка да устиска, още малко остана до срещата с малкия мъж.
След малко ще кача снимки на Марти и гостинката му.Ама това мойто дете много недружелюбно да знаете.Хич не беше доволен от присъствието на дамата.Ще бъде мъж с характер. Laughing
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=119214&photo=94
 Hug

Последна редакция: пн, 14 яну 2008, 22:19 от berni

# 182
  • Варна
Бори, Глори Честит Рожден Ден! Бъдете здрави и обичани! Пожелайте си нещо много хубаво, духнете свещичката и нека желанието се сбъдне!

# 183
Честити рождени дни на Глори и Борианка!
Пожелавам ви здраве, спокойствие и много усмивки!              

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 184
Онези от МД пак са решили, че Весето е за изписване. Аман значи. То бива гонене на пътеки и пътечки, но това тяхното вече е лудница.  Close Онзи ден тоновете й бяха паднали, пък сега нямало опасност. И при това Весето е с рискова бременност. Патаци.  Close

# 185
  • София
дано с Весето и бебчо всичко е наред! PraynigА тия от МД са си за  #2gunfire отдавна.

# 186
Тия в МД са просто отврат. #2gunfire Как може да ги интересуват само пътеките,и да не им пука за мейките и бебчовците им.Дано да е наред с Весето и бебо всичко  Praynig
А има ли новини от Рита?Дали е кацнала вече ?

# 187
Момичета, благодаря ви за пожеланията!  Hug
Глори, честит празник и на теб! Нека усмивка винаги да грее в очите ти!   bouquet

Стискам палци за Весето и Сладкото мамче и всички ви   Hug Hug Hug

# 188
Стискам палци на Весето всичко да бъде наред . Praynig Praynig Praynig

# 189
Весе, стискам палци.

Да ви похваля младежа. За 1 месец е пораснал 5 см и е натежал с 1800гр. Вече е 57см и тежи завидните 6кг. А аз се чудя що ми е трудно да го нося. Но поне притесненията ми относно справянето с кърменето тотално се разсеяха. Пу, пу - чак не мога да се нарадвам.

Берни, Марти голям мъж станал. Кога ли ще го видя. Сигурно напролет.

# 190
   Здравейте на всички, честито на празнуващите, извинявам се, че нямам време да ви информирам, но за последните 5-6 дни имам само 12-13 часа сън и нямам никакво време. Съжалявам!
   Не знам дали трябва да ви кажа - Рита си е в България.
   С Весела само някакви неразбории се случват напоследък и нищо не е сигурно за повече от няколко часа. Онзи ден с проблемно ниските тонове на бебето нещата бяха загрубели сериозно, беше 3 часа в предродилна зала и чакаха или да се подобрят тоновете или за спешно секцио. Към края тоновете са влезли в граници и се поразминаха нещата. Вчера не е минавала визитация и Весела разбунила духовете като се оплакала на професора т.е. попитала дали ще има визитация тъй като вече било 13:00 часа, а все още нямало такава. Той я попитал в коя стая е и изпратили някаква докторка ( студентка ) която не била много наясно с нещата и се чудила какво да отговаря на въпросите на жена ми. Днес след сутрешната визитация и молбата на Весела да й бъде направен ултразвук, лекуващата й казала че всичко е наред и ще я изписват. Проблемните тонове два дни преди това не били нищо друго освен пулса на Весела, защото не били намерили бебето за да го запишат. Макар че по времето в предродилна зала мерили и пулса на Весела да видят дали наистина тоновете са нейния пулс и се оказало, че не съвпадат т.е. са били на бебето. Но днес докторката казала, че не било така и всичко си е било наред? Жена ми помолила, (попитала), казала, че предпочита да си остане там за по-голяма сигурност и ако е възможно естествено, от там лекарката се разбесняла пред студентите ( за да се покаже коя е явно). " Заради такива, не можем да приемем други, които наистина имат нужда" "Сега ще трябва ние с колегите да й плащаме престоя в болницата" И от тогава ( поне докато бях там) докторката умишлено я отбягваше, а и нямаше конкретен отговор. Утре ще има шефска визитация и там може би ще разберем??? А дали е така, кой ще ни каже?
   Със Сладка мама нещата не са много розови, след последния преглед шииката и се е смалила още и сега е само 1 см. А трябва да задържи минимум още поне 2 седмици - пожелавам й го с цялото си сърце и душа!!! Успех! Не знам много подробностти.
   Пак съм доста многословен - извинявам се, но не мога да го кажа с две думи.
   Вярвам във вас и стиснатите ви палци и искрено ви благодаря - продължавайте в същия дух!!!
   Пожелавам ви от сърце всичкото щастие, здраве и любов на света!!! Благодаря!
   Поздрави, Емо!!!

# 191
  • София
Eмо, благодаря, отново си супер изчерпателен.
А аз да снеса малко инфо също - Весето остава до петък в МД, така е казала докторицата, но е "наказана" заради непослушанието - без запис на тонове за това време. Shocked  Да видела, че искането и да стои ще е безпредметно. Twisted Evil Чудя се тя в болница ли е или в детска градина!?! Close

# 192
Весето остава до петък в МД, така е казала докторицата, но е "наказана" заради непослушанието - без запис на тонове за това време. Shocked  Да видела, че искането и да стои ще е безпредметно. Twisted Evil Чудя се тя в болница ли е или в детска градина!?! Close
#Cussing out #Cussing out #Cussing out
 Е наистина нямам думи....

# 193
 ooooh! Стига бе... Бебе в 34 седмица не могат да му намерят тоновете  Rolling Eyes И това не било притеснително... Ужас , просто се плаша ... какви са тия доктори, какво е това отношение???
 Praynig Дано и Весето и Сладка мама да устискат колкото е нужно и да гушнат здрави бебчета!

# 194
Баси простаците.  #2gunfire
Последната надежда за читав лекар в този тъп МД изчезна.  Close
Емо, взимай си Весето от там и директно си го води в Шейново или Света София.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт