Днес почти нямам хрема, но пак кашлям и то здравата. Консултирах се с Д-р Спиди и следобеда ще си купя сиропче и хомеопатични бонбонки и продължавам да се лекувам. Нямам температура, това следя много изкъсо.
Берни, сигурна съм,че на Марти му няма нищо. Я не им се шашкай..ама сигурно и аз ще съм такава. По книжките пише ли нещо по въпроса? Ако си много притеснена, наистина консултация с ортопед ще ти подейства успокояващо.
ladybebi, може би преди не си се "заглеждала" в тялото си и затова не си обърнала внимание на болките в яйчниците преди овулация. Аз така даже си разбирам в кой яйчник ми е доминантния фоликул. Това е един чудесен начин за самоконтрол, няма нужда да се ходи на фоликулометрия. Чудесно е,че имаш спонтанна оулация и стискам палци още следващия месец да ни се похвалиш с положително тестче. Ми така де, три декемврийки освободиха места в списъка и все още никой не им е заел мястото...Ааама-ха!!!

Жената ми удари едни слушалки, разпита ме за симптоми като потене, температура и так далье. Каза, че имало страшно много случки на пневмонии. Когато стигнахме при родителите мамката ме изненада с информация, че братовчедка ми е един от пневмо-случаите. Зет й пък ме довърши с информация за това, че негов колега (и мой бивш такъв) е с плеврит. Правили му пункция и се отлежал в болница.
пу,пу. Изглеждаш много добре.
Моля ви кажете ми има ли от какво да се притеснявам,за това,че не може още да си стъпи на цялото стъпало,щото вече много ми писна от лекари всякакви
,последното специално за Рони.