И през Новата година,да има бебчета поне дузина

• 30 444
  • 650
  •   1
Отговори
# 285
  • София, "Младост 3"
моля се за тях
дано се справи екипа и дано неонатолозите успеят да помогнат на бебко
най-вече - дано Господ се смили над майчето и опизи детето

# 286
Присъединявам се към вас и се моля от все сърце всичко да е наред и
Господ да бъде със СЛАДКА МАМА и малкото и бебе   Praynig Praynig Praynig

# 287
Вярвам, че този път нещата ще се развият добре за Злати. Дано малката госпожица е борбена като майка си-ако е така, задължително ще успее! Peace

# 288
  • София
Praynig Praynig Praynig моля се за малкият бебчо,нека бъде силен и се пребори! Praynig

# 289
  • Пловдив
 Praynig Praynig Praynig

# 290
  • Стара Загора
Днес е Антонов ден...за мен и семейството ми празник но сякаш немога да се отпусна /макар само виртуално да познавам Сладка мама и Весето/ Tired
Нека св. Атноний ги пази

В народния календар Антоновден се празнува за предпазване от болести.В народните представи живеят двама братя близнаци, ковачите Андон и Атанас, които първи изобретяват ковашките клещи. Затова Антоновден и Атанасовден /на 18 януари/ са един след друг и се честват като празници на ковачи, железари, ножари, налбанти.
Пожелавам им да бъдат железни и да коват живота, да бъдат борбени и да знаят, че щастието е някъде там...просто трябва да протегнат ръце.
Момичета стискам палци и се моля за вас...нека Господ бъде с вас и вашите невинни дечица.

# 291
Моля се от сърце и душа  Praynig Praynig Praynig

# 292
Аз се присъединявам към молитвите  newsm17 newsm17 моляте Господи най горещо и искренно дай сила на Сладка мама и на молкото човече което ще се роди ДАНО всичко е наред Praynig Praynig Praynig Praynig

# 293
Днес е Антонов ден...за мен и семейството ми празник но сякаш немога да се отпусна /макар само виртуално да познавам Сладка мама и Весето/ Tired
Нека св. Атноний ги пази

В народния календар Антоновден се празнува за предпазване от болести.В народните представи живеят двама братя близнаци, ковачите Андон и Атанас, които първи изобретяват ковашките клещи. Затова Антоновден и Атанасовден /на 18 януари/ са един след друг и се честват като празници на ковачи, железари, ножари, налбанти.
Пожелавам им да бъдат железни и да коват живота, да бъдат борбени и да знаят, че щастието е някъде там...просто трябва да протегнат ръце.
Момичета стискам палци и се моля за вас...нека Господ бъде с вас и вашите невинни дечица.
Честит празник, Хера!
Днес и Тони на Елинор има имен ден! Нека расте здрав, щастлив и да прави по-малко бели!

Дано свети Антон закриля Сладка мама и нейното момиченце!

# 294
Херче,  Heart Eyes Много любовни да бъдете с твоето момче.   bouquet
Да расте жив и здрав на Елинор Тони!   bouquet

# 295
  • Стара Загора
БЛагодаря момичета Hug но все пак искам тези страници да са изпълнени с мисли и писане на двата най-нуждаещи се момичета Praynig
Подарявам им силата на нашето семейство Hug
Моля ви се който разбере нещо да пише.

# 296
  • София
Хера, Честит празник на твоето семейство!   bouquet
На Тони на Елинор също.   bouquet

Моля се и мъничето на Сладка мама да има повод да празнува на днешния ден! Praynig
Веселушке, теб също не сме те забравили. Praynig Hug

# 297
Не издържах и обезпокоих Веселушката, но все още няма нищо. Акушерките също нея я питат дали има някаква информация.
Обеща да се обади милото слънце, когато разбере нещо.
 Praynig Praynig Praynig

# 298
Аз силно вярвам ,че светът не може да е два пъти жесток по-този начин и всичко ще се подреди , трябва да мислим положително  Hug
В по-модерния свят в който живеем трябва да се намерят лекари способни да направят нещо  Praynig Praynig Praynig

# 299
  • варна
моля се за Сладка мама и бебето-дано този път всичко е наред!
 Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт