И през Новата година,да има бебчета поне дузина

• 30 448
  • 650
  •   1
Отговори
# 360
Юпиииии, мазно мляс-мляс.  Heart Eyes Two Hearts

# 361
Ми да се отчета като ме призовавате на отчет. Отглеждам си дребосъче. Още щом прилегнах, д-ра констатира,че корема ми е малък. Ехографът даде термин 28.03.  Иначе тоновете са ни супер, доплера също. Ще се видим отново след 10-ина дни и после може би ще ме приберат за наблюдение... все пак трябва да стегна чантата. ПОказах му и последните изследвания- каза ми да си пусна пак урина, а за гъбите- да си слагам Гино-дактарин. Е не ми е ясно- лекарката от ЖК ми връчи изследванията и не каза да има нещо притеснително и нещо за лекуване. Ами ако трябваше да разчитам на нея??? А, и още нещо...чисто седалищно предлежание. Ама аз си и знаех-сутринта й напипвах главичката точно над пъпа...
 Видях се с Весето, която вече би трябвало да се е прибрала вкъщи при мама. Предполагам,че скоро ще ни пише.

Честита половин годинка на Филип!
 Ритке, споко, щом бебока е добре, всичко друго ще се оправи:) Нищо не каза за Фидел Кастро!!!???!!!

# 362
Здравейте и от мен.
Чета и нямам сили да пиша. Радвам се на добрите новини (където ги има). Стискам палци на нуждаещите се и ги мисля (второто ми е по-лесно).
Ритке, важното е че бебо лудува, другото са бели кахъри и се оправят.
Ники, що така бе човек. Кви ги върши твоята девойка - още от сега ли диети прави? Я да й прочетеш едно "конско", че както всички видяхме тази седмица МД не е добро място.
Весе, добре си си дошла у дома. Лежи си, почивай си, глезоткай се, че после няма как.

Много я мисля девойката на Сладка мама - дано всичко да се нареди както трябва.

# 363
Весенце,добре дошла.Много да си почиваш и само положителна настройка.  love001
На Марти дупето пак се подсече,ама тоя път яко.Вече се чудя с какво да мажа,нищо не помага.Сега съм го оставила да се кефи без памперс,и май така ще я караме тия дни,пък дано има ефект.Дайте някакви идеи с какво да мажа,че вече се изчерпах,а ефект нула.И забравих да се похваля,едното зъбче вече боцка,а другото прозира през венчето.Май скоро ще се озъби  Grinning

# 364
Ники, твоето девойче на манекенка ли се прави?  Heart Eyes Не че майка му е здравка де.  Grinning
В Мд без добра уговорка да не си стъпила.
Ако има начин и хич да не ти се налага.  Hug
Честита ви хралупка, че съм забравила май през миналите няколко дни да поздравя. Със здраве, щастие и любов да ви е пълна    bouquet
Ани, идва ми да си захапя монитора, когато картинката се обърне на бузаците на Боби.  Heart Eyes

# 365
Извинявайте, че нахълтвам така Peace
 berni то дупето е зачервено от зъбките.Иначе аз Марти го мажех с Певизон той е на антибиотична основа и с 2 намазвания проблема изчезва

# 366
  • София
Добре дошла на Веселушка! Hug Весе, за да надминеш мъж ти, трябва "Война и мир" да напишеш. Между другото мойто тати, на един изпит в УНСС, по някаква причина попитал студентчетата какво е "Война и мир"? Познайте колко са отговорили? - Точно николко Mr. Green Но като станало въпрос кой е мъжа на Анджелина Джоли, никой не се зачудил какво да отговори. Mr. Green
Ники, да поздравиш моделката от кака й Мони - 2400 гр. се роди.
берни, Лъчи като му излиза зъбче винаги се подсича. Даже гледах то ТВ, че им се променя РН и затова се подсичат.
Честита половин годинка на Филипе! Heart Eyes Да порасне голям и хубав мъж!

# 367
  • София, "Младост 3"
Ми да се отчета като ме призовавате на отчет. Отглеждам си дребосъче. Още щом прилегнах, д-ра констатира,че корема ми е малък. Ехографът даде термин 28.03.  Иначе тоновете са ни супер, доплера също. Ще се видим отново след 10-ина дни и после може би ще ме приберат за наблюдение... все пак трябва да стегна чантата. ПОказах му и последните изследвания- каза ми да си пусна пак урина, а за гъбите- да си слагам Гино-дактарин. Е не ми е ясно- лекарката от ЖК ми връчи изследванията и не каза да има нещо притеснително и нещо за лекуване. Ами ако трябваше да разчитам на нея??? А, и още нещо...чисто седалищно предлежание. Ама аз си и знаех-сутринта й напипвах главичката точно над пъпа...
 Видях се с Весето, която вече би трябвало да се е прибрала вкъщи при мама. Предполагам,че скоро ще ни пише.

Честита половин годинка на Филип!
 Ритке, споко, щом бебока е добре, всичко друго ще се оправи:) Нищо не каза за Фидел Кастро!!!???!!!

Ники моята мома вървеш все в границите на допустимото малка и се роди почти в началото на деветия - 2.5 и ни изписаха 2.45кг и мислех че ще умра от притеснения покрай другите й проблеми - ма ей я на - убавицата има бутчета по-големи от тези на брат й...
а аз имах в първите месеци лошо захранване и после в края въобще и захранвяне и кръвотоци лоши - така че споко! размера не е определящ

# 368
  • София, "Младост 3"
Пресните изследвания са - кръв в урината, бактериална вагиноза и опасения за гъби, наследени от екскурзията. В понеделник ще давам стерилна урина, и след 14:30 ще ми излезнат другите изследвания от кръвта и микробиологията. Поне бебето има сърдечна дейност и рита и се върти, отговаря си за седмицата, ама на мен ми е ад вече. Днес ми е кофти ден.

еритроцити може да има и без да се открие причина - някои хора така си живеят - така че споко! не се шашкай излишно!
бактериалната вагиноза и гъбите са почти естествени при бременните и ако се вземат адекватни мерки не са опасни...не са като да е нищо, но не могат ако се лекуват да застрашат плода!
моля те успокой се и потупай пумпалка и от мен и едно цунки на теб!
знам че всичко те стресира да не стане като преди, но не го мисли...то по тая логика всичко лошо е възможно...опитай да мислиш така - може да стане...но може и е много по-вероятно да не стане...и се наслади на пупичката!
гуш и горе главата!
пусни отново обикновена - може да ти е била замръсена първата, не се шашкай излишно - ме нми бяха извадили някакви ацетони и се оказа фалшива тревога...

# 369
Ники, да поздравиш моделката и от кака й Вики - 2480  Laughing  Баща и й казва "на тате манекенското дупе"  Laughing Сега е 8400, Марти и Влади я подминаха като едното нищо  Rolling Eyes
берни, пробвай с Тридерм. Първия месец Вики получи такъв обрив при смяна на памперсите и с това мазило за 2 дни мина. А пък друго се сещам, че ако ползваш Памперс, те нали сега са с някакво ново покритие алое и много бебета имат обриви от тях.

# 370
  • Пловдив
Весе добре се завърнала Heart Eyes
Дано да има само хубави новини за Сладка мама и бебка Praynig
Честита половин годинка на Филип!!!!и на мама Рени!  bouquet
ние във вторник ставаме на 5 месеца-ето малко снимки на порасналта  госпожица:
http://images23.snimka.bg/004980273-big.jpg
http://images23.snimka.bg/004980269-big.jpg
http://images23.snimka.bg/004980277-big.jpg

# 371
  • Стара Загора
Минавам само да кажа - добре дошла на Весето Hug
Ми Ники то твоята манекенка на мен ли да прилича Crossing Arms Да е мое дете да се притеснявам, че е слабичко Mr. Green
Честита половин година /еее то все едно за век пиша..тъй се дуя/ на Филип Heart Eyes
За подсечено дупе много ми помага Бочко и крема на Мустела.

# 372
Добре заварили, милички.
Толкова сте изписали, че цял ден не мога да ви изчета. Четох плаках, четох плаках - толкова съм благодарна, че ви има. И толкова много ви обичам. За пореден път се убедих, че без вас не бих се справила, а и мъжа ми вече не ми се чуди какво толкова правя из форума. Одеве чак ме пита какво правите, явно му липсвате  Mr. Green.

Сладката бебка е с пневмония, но всичко друго й е наред. Лекарите са оптимистично настроени, но с окончателно мнение ще се ангажират след седмица. Злати ще я изпишат в неделя и ако има силици се надявам да пише. Помоли ме на този етап да не давам телефона й тъй като самата тя не е сигурна какво точно се случва. А и още не й се говори на миличката. Аз утре пак ще й звънна да я чуя и ще пиша. Продължаваме да стискаме палци на мъничето.

Безкрайно ви благодаря за подкрепата, по-лесно ми беше да знам, че сте с мен. Hug Hug Hug

Ритко, всичко ще бъде наред.  Peace
Никчо, това със смъкването на корема е толкова относително - моя за последните 20 дни се движи като асансьор, така че споко.
Честита половин годинка на Филип Heart Eyes.

Сигурна съм, че нещо пропуснах, но това е от емоции.

Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes - утре пак.

# 373
  • София
Весенце,добре дошла-дано всичко е наред вече и бебчо да си дойде ,когато трябва.
Ритка,стискам палци за изследванията!
Ники,споко мила,щом доплера и тоновете са добре,значи беба се храни добре.
Честита месечинка на бебчовците!

Аз да дам отчет също,щото вчера бях на преглед.Бебчо е добре,доплера ни също.Малко ме притесни,че е наддал само 230г. за 2 седмици,а преди по толкова наддаваше за 1-а седмица.Но пък няма да раждам слон я - и без това беше 1850 г.,което си е екстра.Само да не почнем да изоставаме.

# 374
Весе,позволява ти се да пишеш кратко, но пиши редовно, да знаем,че си добре. Поне по 2 пъти на ден! Иначе ще има телефонен тероризъм:)
 Кажи му на Емо, ако му липсваме много, да ни пише:)

Общи условия

Активация на акаунт