И през Новата година,да има бебчета поне дузина

• 30 408
  • 650
  •   1
Отговори
# 510
Вече ще бъда крайно обидена да знаете.Не щете да си направите една среща близо до нас да ви видя най-накрая и да видите и Марти.И при нас има хубави заведения с вкусотийки,ама няма да ви ги казвам щом сте такива пък  Crossing Arms

# 511
Ники  Hug Heart Eyes за предложението. В Бачи не съм ходила, но менюто в пощата ни винаги ми е звучало вкусно (но не съм поръчвала).

# 512
Берни, не плачкай и при теб ще дойдем Mr. Green. За съжаление няма как да се клонираме, но живот и здраве на пролет с количката ще те срещам поне аз често, защото си ми сравнително близо Hug.

Зори, и аз си помислих, че ще ми липсваш на срещата - толкова ще сме близо до вас, а толкова далеч Hug.

Ронка, ти не само се ослушвай, ами вземи си изгони бацилите и ела, че ми е домъчняло и за теб.

Сега и класната ще ревне, че иска среща Mr. Green. Ритко, да ни метнеш и до там освен  Thinking. Браво за урината. Hug

Аз докато дремна вие страхотен план сте измислили Heart Eyes.

Браво на сладка Дари, все така да наддава. Heart Eyes

# 513
  • София
Сега и класната ще ревне, че иска среща Mr. Green. Ритко, да ни метнеш и до там освен  Thinking. Браво за урината. Hug

Е, за сефте ли ще е? Иначе аз съм обещала като забременея ( видно е че съм вече ) да отида на гости на Светлана.

# 514
Чух нещо за Милениум  Mr. Green Ако се уговорите за там, може и да дойда Grinning berni, вкусно готвят в наш'та ма'ала, няма какво да се цупиш    chef
От седмица насам си отварям пощата и само гледам за нови публикации в нашата тема.
Браво на Дари, все така да продължава, печена мацка е тя!
Веси,  Hug
Аз обаче ще си изхвърля кристалното кълбо, защото този път не познах за бебето на Рита. Отсега нататък ще хвърлям боб!
О, и честитка на озъбилите се  Heart Eyes

# 515
  • София
Шушу , и ти ли си съкварталка в Дружба?

# 516
Шушу , и ти ли си съкварталка в Дружба?

Мда, от има - няма 30 години ... Grinning

# 517
ladybebi , като гледам и ти си софиянка, ако си свободна- ела и ти. Можем да се преброим и да направим резервация, сигурно някъде в интернет ще има телефона на Милениума/ако идем там/, може да го потърся. Хайде аз вече се точа. Ритке, не забравяй червения конец, моляяяяя. Без него съм като без ръце...
 Да измислим час и да пусна един смс на Ясна, тя си е от Дружба и може да се навие да похапне с нас:)
 Берни, а теб мъжо що не вземе да те пусне малко по живот в градска отпуска?

Направих манджа за вечеря, сега ще гладя. Каква съм работница днес:)))

# 518
КикиНики, ако решите за Милениум, аз мога директно да отида и да направя резервация, на 5 мин. от блока ми е.

# 519
  • Варна
ladybebi, при депресията нямаш сили да надигнеш глава, да си местиш краката, мисля, че е възможно да имаш и тези физически усещания.

прочети това, дано ти помогне: http://xpucmo.com/blog/?p=208

# 520
Значи за събота - аз само ще намина с двамата терминатора, защото ще сме самички тримцата. Татенцето ще участва във великото местене на офиса на фирмата, в която работи. Ще звънна на една приятелка - ако няма нищо против да съберем нейния звяр и Петър, та да дойда само с Борката (че иначе не знам какво ще правя). В Милениума си спомням, че имаше зала специално за непушачи, та май натам ми клонят предпочитанията.
Хайде, лека вечер от мен.

# 521
Много се радвам се на добрите новини и доброто настроение във форума. Браво на Сладките момичета и Весела! Ритке, честита ти розова новина!
Пък аз днес бях на преглед - всичко е наред, но пола го пазим в тайна. Какво да се прави  Embarassed много ни е срам. Но да сме живи и здрави и всичко да е ок пък.... каквото и да е ... Странното е, че все още не съм много любопитна и наистина полът няма значение.
Е, всички, които са си пили хапчетата за познаване или хвърлят боб могат да се пробват.
 Hug Hug Hug на всички

# 522
КикиНики, ако решите за Милениум, аз мога директно да отида и да направя резервация, на 5 мин. от блока ми е.
Хехе,сега ще вземем и с теб да се окажем съседки:)И на мен  Милениума ми е на 5 минутки от "обекта".
 Ами казвайте претенции за час тогава. Аз нямам. Мога да ям по всяко време на денонощието:)

А пък моя мъж днес след работа отишъл на "пейнт бол" с колегите- нещо като тийм билдинг:) Още го няма. Голяма мацаница ще да е паднала.

Лили, и на теб мома ти се гласи според мен. Време е малко да засилим женския отбор, че миналата година почти само мъже се народиха. Всъщност през втората половина на годината.. през първата бяха момиченца.

Lilibon,  Hug Hug Hug

# 523
ladybebi, напълно възможно е да не се чувстваш добре физически. По принцип пада кръвното при депресия. Трябва да вземеш мерки, за да не стане по лошо и да се наложи да пиеш хапчета. Това го знам не от моите депресийки, а съм го преживяла покрай някой друг... Ама е тема, по която не ми се говори... даже не искам да си спомням...
Хайде, отивай на среща с момичетата ще се почувстваш  по добре, сигурна съм!  Hug
Lili_X, аз залагам на бебка  Rolling Eyes Ама разбира се, това е най-малкия ти дерт. Дано всичко и за напред да ви е наред!
Ние утре ще ходим да правят на Вики манту, че няма белег от ваксината.... Направо не ми се мисли. Вече е голяма и се усеща, като види хора с бели манти и почва да се дърпа и да реве  ooooh!

# 524
Весе, какво ни стана с тикерчетата newsm45

Общи условия

Активация на акаунт