И през Новата година,да има бебчета поне дузина

• 30 363
  • 650
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Ренка, да го криеш малкия синеок красавец, че като се пръкнем Юли месец да видиш как
ще ви нападаме.  smile3508 А и доколкото си спомням някой в Бг. трябва да идва   newsm78 .
Ясна, хубави ще са новините, знам аз.  Hug

# 601
Ку-ку!
 Днес пак бяхме на доплер и всичко ни е наред. Другата седмица пак. Бебка се върти като пумпал според мен, но за среща с доктора винаги застава с главата нагоре:( Миналият път ехографа показваше термин 29.03, а днес- 26.03. Което всъщност по моите сметки си е баш колкото трябва да е. Значи си вървим в норма. Като прочетох как Ясничка казва на Зори колко малко е останало...леле вижда ми се цяла вечност до тогава.
 Но пък си имам E.coli в урината. В добро количество. Ще трябва да пия антибиотик:( Не искам пък:(

Пак ще го кажа. Много са ни хубави бебоците. Най-хубавите!

Ясна, чакаме утре новини за един голям фоликул!
 Весе? Отчет за днес?
 Сладка мама не е писала от оня ден!

# 602
  • Виена
Ралунчо, полюбопитствах и те намерих в тазгодишните юлки... Знаеш ли,че и за Филип терминът беше 27 юли  Mr. Green Но да си знаеш...Обади ли ти се някоя юлска сутрин Рони с въпроса "Как сте?", направо излизай с приготвения багаж  Mr. Green Синеочко ще го представим на българската публика през август-септември някъде, според предварителните планове. Госпожица, да е жива и здрава, тамън ще е започнала да прави опити за съсредоточено заглеждане  Laughing
ФивърчеHug
Ясна, чакам доклада с нетърпение, защото знам,че ще ни се похвалиш!
Какво става с Весето? Как е Дари на Сладкото мамче?
П.С. Ники ме изпревари! Ники,  Hug

# 603
  • София
Рени, ще я замоля тактично Ронката да внимава кога ми се обажда Юли месец.  Hug

# 604
Ритка, това са гнусни инсинуации.  Crossing Arms За тези работи аз трябва да съм на хубав морски плаж. Евентуално на Лозенец.  Laughing Но в едно съм сигурна - много красиви се раждат тези юлските хора (и другите) Heart Eyes
Ясна,  Praynig
Да, Весето днес не е писала. Сигурно подготвя нещо за  Другарката Класна.  Mr. Green
Ники, новините са приятни. Браво. И ще пиеш антибиотик, щом се налага. Не е страшно.  Hug

# 605
  • Стара Загора
Дзак...ходих по Арбанаси няколко дена та ме нямаше. Минавам да видя как е малкото сладко Даре и виждам със задоволство, че се подобрява всеки ден Hug

# 606
Мъгла, хубаво е, че си тук. Добре си се върнала. Дано Маврудеца е бил качествен.  Mr. Green
Така или иначе прелиташ Laughing - ще направиш ли нещо за бедното другарче?  Praynig Освен традиционния архив преди имаше още един. не мога да си го открия.  Embarassed

# 607
  • Стара Загора
http://www.bg-mamma.com/index.php за този ли става въпрос. Ако мога с търсенето да ти помогна Rolling Eyes

# 608
Ето ме. Днес бях на ЖК, изследвания и запис и това се оказа много вреемко - излязох в 8.30 и се прибрах в 15 ч  Crazy. Отчета е: запис - хубав, контракции - няма. Обаче като ми премериха кръвното - 130/80 в комбинация с подути крачка и албумин = болница. Утре пак ще ходя за да видим резултатите от днешните изследвания + пак мерене на кръвно. Освен това бебчо бил много голям, плацентата и тя и това най-вероятно щяло да доведе до секцио - ей това вече ме уби окончателно. А ако утре резултатите са кофти, искат и по-рано да ме режат, ама аз не искам  Sad. Всичко това се случва в бившата "Тина Киркова", а аз нямам намерение да раждам или лежа там, та сега и това си мисля дали мога да откажа да ме приемат там и да отида в МД ако се наложи. и ей такива едни нещица - тъкмо малко отпусна душата и ново 20  Tired. Да стискате палци утре всичко да е наред и да си се прибера вкъщи, щото ми писна вече и от болници и от престилки.

Никчо, точно тези бактерийки са по-малкото зло, така че споко. Не е приятно, но ще мине и замине Peace.

Бебоците са ни разкошни - пу пу пу  Heart Eyes.

Зори, крепи го това пусто кръвно, че е гадна работа. Мъничко остана, нищо, че едва се точи  Hug

Злати, дай отчет, че те мислим. Ако до утре няма включване, ще звъня да питам какво става.

Hug Hug Hug

# 609
  • Виена
Мъгла, хубаво е, че си тук. Добре си се върнала. Дано Маврудеца е бил качествен.  Mr. Green
Така или иначе прелиташ Laughing - ще направиш ли нещо за бедното другарче?  Praynig Освен традиционния архив преди имаше още един. не мога да си го открия.  Embarassed
http://www.bg-mamma.com/index.php за този ли става въпрос. Ако мога с търсенето да ти помогна Rolling Eyes
Всъщност тормозителят съм аз  Embarassed
Херка, правя на Филип страничка и потърсих юлската тема от нашия форум, защото там са пожеланията по "посрещането". Но не намерих нищо. Казва ми, че темата е изтрита или имам ограничени права за достъп  Confused. Та измрънках на Рони да ме светне дали правилно търся... Ще бъде жалко, ако не съществува вече... Толкова време се канех да сваля всичко на един файл и сега като го потърсих... Cry Cry Cry А по ирония на съдбата голямото триене на теми от миналата зима засегна точно съобщението за появата на Филипчето в корема ми.
Веселче, хайде, мацка, не остана за кога да се тормозиш! Каквото трябва, ще правиш! Дано все пак да раждаш нормално. Възстановяването е по-бързо...
Гуш на всички! Ние ще се приспиваме! Сега следва "Зайченцето бяло" до припадък"  Mr. Green

# 610
  • София
Веси,крепя го аз за сега.Аз го държа в момента горе-долу такова с лекарствата .По принцип трябва да ти е под 140/90,така че не е чак толкова зле,но трябва да го мериш редовно,за да видиш дали няма да го дигаш.По важна е долната граница-за кръвоснабдяването на бебо.
Аз също имам белтък в урината и пия протеини,но това е за да не остане бебо малък,пък ти нямаш този проблем,та няма да ти се наложи.За раждането-мен пък тук и дума не са ми казали за секцио.Казаха,че ако не можем да контролираме кръвното,ще ми предизвикат раждането към 36-та седмица-но нормално.
 Ясничка,стискам палци за утре.Ма мен ми се струва,че рано те викат.Фоликулите по принцип нарастват с около 2 мм. за 24 часа.Ако ще го пукате с Прегнил,сигурно ще трябва в петък пак да ходиш.Ма може и да е пораснал повече,знае ли се.

# 611
Мацки, ето ме пак. Чух се днес с моя доФтор, резултатите от цитонамазката са ОК. В четвъртък и аз съм на фоликуметрия (абе тая дума в крайна сметка как се пише?) за първи път. Ровя, чета из нета и пак сума ти неща не са ми много ясни.
Много сте ми готини всичките.  Heart Eyes
Лека нощ, желая ви цветя и рози, дързост и красота - докато свят светува.

# 612
Уф, Весе, това си е верно голямо терзание. Как ли биха ти се израдвали да идеш в МД и да им кажеш- Приемете ме, понеже така казаха в Тина Киркова... Стискам палци утре изследванията да са наред и да спреш да се терзаеш, достатъчно ти мина през главата:( Едно е сигурно- че след един месец точно тези терзания ще са ти безкрайно далеч и ще се чудиш дали да кърмиш на 3-4 часа или на поискване /примерно/.
В четвъртък и аз съм на фоликуметрия (абе тая дума в крайна сметка как се пише?) 
Фоликулометрия се пише. Кажи какво не ти е ясно за туй чудо, аз и Зори сме минали през тия екстри, можем да ти поизясним. Защо ще ти я правят? Аз не съм много в час...изветрявала съм съвсем в последно време...
 А пък моя д-р ми каза,че няма да е на работа в периода 1-10.03... изпаднах в тих ужас... Но обеща да измислим стратегия и да ме остави в добри ръце...

# 613
Веселче, стискам палци! много! Учудена съм от поведението на дофторите в Тина Киркова! ама може да са си такива, пък на мен заради братчето да са ми се подмазвали newsm78

Рени, страшен момък си отглеждаш! пу-пу! останаха ми очите!

Ники, непрекъснато те мисля - да знаеш! и в крайна сметка всичко ще бъде ОК!

Светлето последно ще идва ли? ще се виждаме ли? а? А?

# 614

Отдавна не съм пила кафенце с приятелки Grinning
Шер - Гледах филмчето няколко пъти. Внигна ми настроението както бях се отчаяла и ядосана отидох на работа. Днес ходих да подам молба за ясла и няма места
искат явно Парички..... местата били заети от миналата година.
Чудя се какво да направя. Утре ще ходя пак.
Ламята Спаскa - майка ми и Грета гледат часа на мама с нетърпение. Целуни Мия от нас
Ани бани- Честит рожден ден!!!!
Рони- незнам нищо за Алина ако и имаш телефон да ми го дадеш за да я чуя
Весе- мисля те. Още мъничко почивай си.
Ритка- колко си различна. Красива бременна
Ники-   Heart Eyes -погали коремчето
Рени - много сладък красавец пу-пу
Сладка маминко - погали малката красавица Дари.
На братовчед ми близнаците които се родиха толкова мънички са надали и ги изписаха след два месеца. И сега са си в къщи родиха се около 1,500
Сложих 2 снимки на Пакосницата Грета в албума.
Снощи до 3,30 часа сме карали един слон без кръст останах
ами това е

Цунки на всички

Общи условия

Активация на акаунт