Ще усетим скоро първите ритници на ЮЛСКИТЕ мъници!

• 12 105
  • 312
  •   1
Отговори
# 180
Не сам влизала много отдавна и вие толкова сте изписали Grinning
Дуци, много е миличко махането с ръчичка Hug
Patishonka и на мен много ми се ядеше пастет и си хапнах две филийки (доста дебело намазанки) Crazy. После ми стана някак гузно - все едно съм извършила нещо много лошо и когато отидох на преглед споделих с моята лекарка. Тя доста се посмя и каза, че няма проблем да си похапвам нещо което се води, че не е много полезно стига да е в малки количетсва и това, че веднъж си хапнал пастет или нещо друго не би навредило на бебо.
На новите мами - ДОБРЕ ДОШЛИ
Всики болнички бързо да оздравявате. И аз изкарах по празниците бъбречна криза, но сега всичко е наред и ходя на работа.
maimunka2 чакаме с нетърпение снимките Grinning
Дуци мисля, че един билков чай за успокояване не е толкова вреден.
ДеЩоВиди дано вече затишието не е временно и повече до края никаво  Sick
Момичета радвам се, че мога отново да пиша. Толкова се разтоварвам от напрегнатото ежедневие като чета темичката и си споделям с вас.
Аз вече сам разконспирирана - корема ми е доста голям, нося джинси за бременни и всички вече знаят без да съм казвала.
Много съжалявам, че писах толкова много Embarassed

# 181
saxophone много си харесвам бебока на първа страничка Peace newsm68

# 182
Ами аз всъщност не ям пастет заради черния дроб - нали голямото количество вит.А вредяло на бебето?
Днес се оплаках на мъжа ми, че много ми се е приял пастет, а той каза: помисли си, че една неизядена филия е едно гушкане с чисто бебе, което мирише на бебе Heart Eyes

Но наистина може да опитам, поне да ми мине мерака. Имам си една любима марка пастет, няма я при нас, но ще ми идват гости и  ще ги помоля да ми донесат  Grinning

Много хубаво миришат бебетата, нали?  Grinning

# 183
Онзи ден изядох почти цяла кутийка пастет. Вярно, че беше малка, но все пак. Гъши, ако има значение Tired

# 184
  • Варна
Ехооо, здрасти и от мен!! леле , колко много пишете , аз имах авария с интернета, проблем в БТК.Но всичко е наред вече ..относно пастета - абсолютно същата история - яко ми се прияде преди нова година. решението- купих си някакъв детски - Макс и Мориц и си намазах 2 дебели филиии .. Blush Heart Eyesна другия ден- още една..Едва ли 2-3 яденета на пастет са проблем ..
  сега - друго - по повод ,че дебелея яко - ще видим на 9.01- на първа консултация съм - какво ще ми кажат..И в този ред на мисли , както си ме сърбеше корема от дясно, днес гледам една вертикална бяла линия  ooooh! ooooh!, леко се вижда ама си е ясно че е от дебелеенето ми .. Whistling Whistling..Намазах я в ужаса си с най- мазния крем който имам- Лореал ревиталифт - нощен . #Cussing out #Cussing outта така.. Ве4е започваме да се обезформяме ..Иначе съм около 4-5 кг напред, зависи обаче дали съм ходила в тоалетна по ... скоро или от 3-4 дни не съм, защото проблема ми си е сериозен .. #2gunfire

Последна редакция: нд, 06 яну 2008, 12:10 от Vessi_to

# 185
Ох бе хора, както с билките, така и с пастета - трябва да изядеш или изпиеш промишлени количества, за да има изобщо някакъв отрицателен ефект. За положителен също е така, затова болните хора пият билки с месеци и то по три пъти на ден - за да се получи натрупване и да има ефект. Тва да ни ви е антибиотик.
В края на бременността ми с Яна освен огромното количество ягоди и череши, унищожавах и много пастет, ежедневно, до самото раждане. После разбрах, че и трите неща вдигат желязото, а при бременни накрая хемоглобина винаги пада, моят при изследванията беше на границата с ниския. Та организма ми си е казвал сам от какво имам нужда. Щом ти се яде нещо значи имаш нужда от него в момента. В пастета много по-вредни могат да са разни консерванти и стабилизатори, отколкото самият черен дроб.. тях ги има и в безалкохолните и в соковете, шоколадите, навсякъде просто, няма отърване. А мащерката къде пише, че е вредна за бременни?

# 186
  • София
saxophone много си харесвам бебока на първа страничка Peace newsm68

Честно казано дълго се колебах между тези   и тези ...

Обаче не съм намерила 'неутрално' бебче за майките, които нямат предположения за пола.. Но пък така или иначе съвсем скоро на всички ще ни кажат.  Hug

# 187
Копирам си нещо от една друга тема, понеже много се впечатлявам от телепатията между майки и деца...Която кърми от вас в последствие ще го преживее сигурно /това в първото ми изречение/.

Яна като беше малка и знаех, че като ми потече кърмата, а тя е в другата стая, се е събудила или е гладна.
Преди малко се помотах в кухнята и по едно време реших да и обеля две кивита. В момента, в който хващам ножа, тя пристига, отваря вратата с гръм  и трясък и ми казва, но без да ме е видяла, че държа ножа и плодчето - "Мамо бе, искам киви да ми обелиш!". После я попитах от къде така се е сетила за киви и тя веднага почна да си измисля - "Ами аз нали в хола имам едно фенерче и като го запаля и виждам ти какво правиш в кухнята".

# 188
Аз и майка ми имаме силна телепатия. За Пепи не съм усещала, освен физиологичните нужди Laughing
Прочетох една тема в Майките за секциото, защо ли ми трябваше да си припомням ooooh!

Саксофонче, лазещите са по-сладки Simple Smile

# 189
Pearl, как те боли точно таза? Мен ме болят бедрените стави и се чудя от какво е newsm78

Ми боли ме, как да ти го обясня - отзад от двете страни на опашката и ми се схваща понякога десния крак до коляното, това някъде от седмица не мога да седя и лежа много спокойно. И само се местя от едната страна на другата. И като ходя се усеща как понякога ми изпуква. Сега през нощта пак ме заболя повечко и ще видим като ида на лекар и за това ще говоря.

# 190
Саксофонска, и на мен лазещите са ми по-сладки.

Дещовиди, за мащерката съм чела на много места, че предизвиквала контракции и било добре да се избягва. Включително и в немската ми книжка за бебета, а аз на нея много и вярвам, понеже немците са по - джаста-праста и много много забрани и правила по време на бременността не вкарват. Но съм съгласна с теб, че сигурно са нужни определени количества, за да повлияят. Има разлики със сигурност и от организъм до организъм. Ако не ми се беше случило отлепването, нямаше много да се церемоня, но предпочитам да се лиша от мащерката, отколкото да легна пак за един месец на легло.

Пърл, ами и моите болки са аналогични на твоите. Боли ме Д-то, от едната страна на опашчицата, болките слизат надолу по крака. Но вече съм много по-добре! Лекарката ми (не неврологът, при когото ходих) каза, че вероятно съм си травмирала нерва от дългото лежане. Сигурно и разширяването на таза и това, че съм си имала и друг път проблем с това място, играят роля. Просто се чудя защо се мъчих толкова време, вместо да потърся лекар! Толкова е по-добре сега  Grinning Мисля, че за още два-три дни ще ми мине.

За телепатиите - на мен много често ми се случва, но с мъжа ми. Често му звъня по телефона, когато той е тръгнал да ме набира. При него е същото. Просто има хора, с които сме "на една вълна".  Wink

# 191
  • София
За телепатиите - на мен много често ми се случва, но с мъжа ми. Често му звъня по телефона, когато той е тръгнал да ме набира. При него е същото. Просто има хора, с които сме "на една вълна".  Wink

На мен това ми се случва с мама. Всеки път като си кажа "трябва да се обадя на мама" и тя вече ми звъни.

# 192
Цялтото тяло се нагажда за бебето, тазът се разширява, нормално е да боли, костите се разтягат. Мен не ме е боляло, но имам приятелки, които имаха ужасни болки от тези неща. Не се учудвайте по-нататък и от други промени - коремчето може да ви се окосми в повече, вените да станат по- големи и видими, на някои жени им се появява една линия от пъпа надолу, като нарисуван си. При мен ги имаше тези неща. Полжителното беше, че и косата ми беше станала много гъста и хубава, лъскава, можех да я мия спокойно по веднъж в седмицата само. Сетивата ми също се изостриха, особено обонянието и слуха, но за сметка на това пък зрението ми понамаля - преди да забременея виждах много надалече ситно изписани букви, но после не.

# 193
Pearl и мен ме болеше адски много чак неможех да се изправя и като ходех куцах. Казаха ми  на ЖК че мога да се мажа с мехлемите които загряват но ме успокоиха че няма да ми мине. Откакто взех да ставам на една страна много рядко вече ме боли и то много по-лека болка. Виж за ставането вчера обясник как се прави

Ох хора до сега бях отпуск и така не ми се ходи утре на работа чак ми се плаче newsm45 smile3518

# 194
  • София
Най-съществената промяна засега е, че съм непрекъснато гладна..  Mr. Green
Не знам докаде ще доведе това...

sisoni
, и аз съм така.. Никак не ми се иска утре пак да ставам рано, да пътувам в претъпкания градски транспорт и т.н...  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт