Ще усетим скоро първите ритници на ЮЛСКИТЕ мъници!

• 12 108
  • 312
  •   1
Отговори
# 165
Кетито, стегни го малко твоя мъж. Той и моя не е от най-примерните, особено като го сравнявам с форумските мъже Laughing

Аз пък да ви кажа как се пре**ах. Отивам в Бенетон и гледам намаление. Веднага се отбих на бременния щанд, всичко много скъпо, намалението е само 30%, обаче една лилава блуза (сега съм на лилава вълна) ме грабна, пък и 27 лв, намалена от 60 и нещо си. Всички размери, които висяха от нея, бяха с тази цена. Отивам на касата - 45 лв., объркали се били. Беше ми неудобно да я върна ooooh! Мъжът ми вика да не се ядосвам, нали ми харесвала, ама една памучна блузка за тая цена Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Шипковия чай ми помогна. Още ми е мъчно, но поне не ме стяга сърцето. На един колега(възрастен и пенсиониран, но все още работи) е починала жена му. Като знам как го чакаше вечер с кафе и че си бяха голяма подкрепа просто ми идеше да ревна Cry Това беше неприятната новина.

# 166
mariqq, ето два линка, в които има информация за осигуряването
Предполагам, че това може да бъде полезно и на някой друг, освен на mariqq
http://www.djvalantine.com/zakoni/DANACHNO_OBLAGANE_2007.pdf
http://www.djvalantine.com/zakoni/KODEKS_za_socialno_osigurqvane … _67_ot_2003_g.pdf
Иначе днес си купих първите бременалински дънки и установих, че се чувствам много удобно х тях Simple Smile

# 167
Мъжете ги стягайте и не се правете на майки героини, щото ще се караме, да ги нямаме такива.  Поне като е болен човек заслужава да се поглези   bouquet

Днес навън беше кучи студ и вместо излизане по задачки както бяхме планирали се излежавахме цял следобед и се отдадохме на ласки Embarassed  Много добре ми дойде, по-добре от гимнастика за бременни  Joy И таза дето ме болеше ми поразмина милия.

Апетитът ми се отвори и ми се хапват доста неща обаче много бързо се наяждам и не мога да се натъпча както си знам Simple Smile Но по-добре така.

А ние що в нашата тема си нямаме секция с наши снимки? Другите си имат  newsm78

# 168
Днес навън беше кучи студ и вместо излизане по задачки както бяхме планирали се излежавахме цял следобед и се отдадохме на ласки Embarassed  Много добре ми дойде, по-добре от гимнастика за бременни  Joy И таза дето ме болеше ми поразмина милия.

Апетитът ми се отвори и ми се хапват доста неща обаче много бързо се наяждам и не мога да се натъпча както си знам Simple Smile Но по-добре така.

Pearl, как те боли точно таза? Мен ме болят бедрените стави и се чудя от какво е newsm78
А иначе ласките помагат за всички болежки Wink

За апетита и аз съм така - бързо се наяждам и ми става много тежко. Но наистина по-добре така отколкото да се тъпчем като свини от сега.

А момичета, чели ли сте страничките за татковци? Прочетете например инструкциите как се живее с бременна жена hahaha Скъсах се от смях. Има и много вълнуващи неща споделени от бъдещи и настоящи татковци: http://www.bg-mamma.com/site/content/category/6/42/52/

# 169
А момичета, чели ли сте страничките за татковци? Прочетете например инструкциите как се живее с бременна жена hahaha Скъсах се от смях. Има и много вълнуващи неща споделени от бъдещи и настоящи татковци: http://www.bg-mamma.com/site/content/category/6/42/52/
Не бях попадала на тези неща Joy Joy Joy
Благодаря, сега ще ги споделя с таткото Grinning

# 170
  • Бургас
здравейте мили мами.. ние в4ера се прибрахме от екскурзията в Малта...беше невероятно25 градуса...после стъпихме отново бързо бързо на земята като пристигнахме на пловдивското летие и снегът стигаше до носовете ни..колата ни беше зарита в преспите..но справихме се...

ина4е корем4ето ни расте...на 8 сме на доктор,,дали ще ми кажат пола..????някоя от вас мнение?

мн се вълннувам...

ина4е как мог да ка4а някои снимки от сватбата да м видите булка:)

# 171
Чудя се от сега за епидурална. Страх ме е от упойки и последствията им.  
Ох, това с последствията ми е много странно. Ясно е, че риск някакъв има, като при всяка медицинска интервенция, колкото и да е минимален. Обаче не проумявам защо само на родилките им се набива в главата какви рискове имало. На тези с операциите по простати, пикочни мехури, мускули и вени по долните крайници, им слагат същата упойка, даже в по-тежкия й вариант - спинална, която прализира краката, обаче на тях никой нищо не им говори за рискове, директно ги бодват и айде Mr. Green А на родилките от девет киладенеца вода вадят, за да ги убедят, че няма нищо по-хубаво от напълно естественото раждане. И обикновено убеждаващите са лекари-мъже Mr. Green Пълна забава hahaha
Деси, щом имаш страх, въобще не се чуди, епидуралната ще ти направи раждането песен. Когато не те е страх и мускулатурата се отпуска повече, и не се уморяваш, и после напъваш ефективно Peace

Абе знам Вале, наясно съм, още като раждах Яна една жена роди така. Ама нали в Плевен ще раждам, не ги знам колко са опитни анестезиолозите с тази процедура, освен това имам някакво леко гръбначно изкривяване и четох, че в такива случаи трябва наистина да е добър специалиста. Освен това предната вечер, преди да напиша постинга гледах за някаква родилка във Варна, която заради упойка е вече две години в кома, щото и я предозирали и детето и расте без майка де факто. Тя най-вероятно е била за секцио нейната упойка и е един случай на кой знае колко хиляди. Но наистина не знам в Плевен опитни ли са, а не ми се идва да раждам в Сф заради няква епидурална.

# 172
ДеСи, това за комата можеше да си го спестиш. Опазил ни Господ, дето се казва.
Я кажи, ти спря ли да повръщаш?

# 173
Видях бебето, детето и мъжът ми бяха с мен, малкото си беше вдигнало едната ръчичка и Пепи реши, че е поздрав за него и му помаха.
Аааа, това е жестокоооо Hug

Хехех и Яна беше с мен и така се впечатляваше като ми мазаха корема и после като гледаше снимката засия. И лекарката там докато пише и тя идва при мен и ми казва на ушенце - мамооо, много и се радвам на тая снимка. После и обясни гинеколожката къде са ръчичките, главата и коремчето и тя после вкъщи размахва снимката и обяснява на всички кое какво е. На другия ден пък се сети, че се ражда в болница и каза, че не иска нито братче нито сестриче, защото мама ще ходи в болница, разрева се накрая и ми вика, че няма да ме пусне в болницата. Каза, че ще иска сестриче, ако мама си роди вкъщи.  Laughing

Дуци, от три дни не съм повръщала, но още не се хваля, че аз и преди имах такива дву-тридневни почивки и после айде пак наново. Но поне похапнах, въпреки, че все така ми е лошо и отпаднало.

Последна редакция: нд, 06 яну 2008, 10:11 от ДеЩоВиди

# 174
Ох, милата. Мама е фен на естественото, та няма да се учудя ако роди у дома Mr. Green
А после(като родим имам предвид) какви гиганти ще ни се струват децата, които лично на мен все още ми се виждат бебета Heart Eyes

# 175
Ох, милата. Мама е фен на естественото, та няма да се учудя ако роди у дома Mr. Green
А после(като родим имам предвид) какви гиганти ще ни се струват децата, които лично на мен все още ми се виждат бебета Heart Eyes

Хахаха, чак такъв екстремист не съм. И във вода сигурно ще ме е страх да раждам, абе аз съм голяма бъзла за всимко медицинско. А  да ми се навъртат тука майки и мъже - не мерси.

Искам да ви кажа, че и с първата бременност и сега си пия билкове чайове на воля, цял живот съм пила и едва ли ще спра. Нали в някоя от предните теми имаше линк с билките, които не се препоръчват за честа употреба или са забранени. Аз пия различни комбинации или поотделно - мента, босилек, липа, лайка, маточина, мащерка, бъз, шипка - нито една от тях не беше в този списък и не мисля да се втелявам за това. Биопрограма имат толкова голямо разнообразие от хубави чайчета, бабите ми също са понабрали това онова, хич няма и да се лишавам.
Иначе фолиевата киселина - аз си я повръщах, я влязло нещо в мен я не... та спрях и нея да я пия.

Дуци, маточина се пие за успокоение, вечер преди лягане действа най-добре. Но не супер редовно и ежедневно. Жълт и червен кантарион също.

Последна редакция: нд, 06 яну 2008, 10:23 от ДеЩоВиди

# 176
Дещовиди, и аз се замислям за тези забрани... Толква стриктно ги спазвам, че започнах да сънувам пастет  Confused А чай от мащерка колко обичам..! Но след отлепянето ме е страх да си угаждам на тези апетити. Ако бях без проблеми до сега със сигурност щях да съм си позволила повече...

Колко ми се яде пастет! newsm64

# 177
Патишонка, защо се лишаваш от пастет? Не трябва от нищо да се лишаваме сега, не е хубаво.

# 178
  • София
Patishonka  Като ти се яде толкова, отвори си една кутия и си боцни с върха на ножа Wink нищо няма да ти стане. Аз така бях пощуряла по Бейлис и си близнах Blush не глътка, просто си близнах и ми мина мерака Hug

# 179
  • София
Patishonka, замисли се за хилядите пъти в живота си, когато си яла пастет и абсолютно нищо не ти се е случвало. Намажи си една филия, какво толкова.  Hug
Между другото спомням си, че когато баба и дядо все още можеха да отглеждат прасе, ние си правехме домашен пастет и беше адски вкусен, макар и малко по-едро смлян. Нямаш ли познати, които да помолиш за бурканче? Едва ли ще ти откажат, пък и домашното предполагам ще го хапнеш без притеснение - поне знаеш точно какво има вътре.

Намерих и рецепта, та ако много си мераклийка пробвай да си направиш малко сама. Ще обработиш така продуктите, че да е абсолютно безопасно за теб и бебенцето.  Naughty

домашен пастет

Последна редакция: нд, 06 яну 2008, 11:21 от saxophone

Общи условия

Активация на акаунт