Ще усетим скоро първите ритници на ЮЛСКИТЕ мъници!

• 12 121
  • 312
  •   1
Отговори
# 120
Абе няма страшно раждането, аз лично ви съветвам известно време преди термин да отидете да видите мястото, предродилна, родилна, ако имате възможност и ви пуснат. Лично на мен това много добре ми подейства, като се почна и знаех къде отивам, някакси ми беше по-спокойно. Имайте предвид, че съм голяма паника - от бели престилки, от железа и всякакви инструменти, от игли и всякакви медицински манипулации. Също така - родих огромно за моето тяло дете и имах шевове вътрешни и външни, от вътрешните получих раничка, но това не боли. Лично на мен най-гадното ми беше след раждането, когато започнах да усещам шевовете отдолу и не можех да си седна на дупето, прилягвах ту на едната, ту на другата страна. това продължи точно две седмици. По време на самото раждане болят контракциите, представете си ги като много силна менструална болка, ако сте имали такава. Малко преди "изгонването" на бебето - излизането му демек - спира да боли и е се едно излиза тапа от теб, напъваш се като за акане, нещо такова, точно това не боли. Абе няма страшно няма страшно, но аз от страх получих аритмия и ме надрусаха с нещо, та нямах сили да се напъвам. Забравя се точно след два-три часа като си си починал вече. наистина.

Чудя се от сега за епидурална. Страх ме е от упойки и последствията им.  

# 121
Боли ме таза  Sad Не, че е смъртоносна болка, ама не ме кефи.

# 122
Peaches, недей така! Всичко ще бъде наред и ще си родя нормално! Аз проблемът съм си го имала от по-отдавна, но не съм обръщала внимание, понеже е било доста по-леко. Сега ми се влоши от лежането, но имам повече от половин година да подобря нещата. Убедена съм, че тялото ми може да се справи с това и с много по-лоши неща от някакъв си прешлен.

Между другото и друг път съм имала прищипване на нерв, само че горе между плешките. Явно семейно съм предразплжена. Но съм се оправяла и пак ще ми мине. Даже няма да си спомням какво е било. И ще си родя нормално без да ми режат матката. Peace

# 123
И ще си родя нормално без да ми режат матката. Peace

И аз така. По принцип говоря и допълвам вметката ми за раждането дето питах по-горе. Решила съм да раждам без усложнения  Mr. Green

# 124
Сорри че се включвам от време на време,но имам гости и гледам да откъсвам по една минута и за вас Winkвсе едно отивам до тоалетната! Laughing EmbarassedПатишонка за сега не са сериозни проблемите но усещам ,че започва все по често да ме наболява кръста и да се схващам!Но се страхувам ,че с напредването на бременноста ще става по-зле!Нали има физиологично разместване на прешлените от изместване центъра на тежеста от големия бебо! SadНо пък кой знае може с това разместване пък да вземат тия прешлени да се наместят по добре и да нямаме проблеми!
 Laughing
Pearl  пък като се видим положението с тумбаците ще е още по сериозно!Тъкмо по лесно ще се познаем Joy Joy
Имам чуството ,че вече расте с часове! newsm78 За раждането още ми е далечно, но сигурно като наближи ще се притесня! Rolling EyesАз съм си такава притеснителна и си ме е страх от общо взето всичко ново,особено от доктори ,прегледи ,манипулации и други такива!Ама пък и винаги ме е било срам да не се изложа и затова съм прикривала страха си и са ме смятали за много смела! CrazyАма само аз си знам какво ми е на сърчицето!Хайде чао засега, че гостите ще се усъмнят в мен! Laughing Wink Laughing

# 125
  • София
Патишонка, много добре ми действа оптимизмът ти! Благодаря ти, че е тъй заразителен.  Hug Ще стане точно, както казваш.
Всички ще родим леко и без проблеми.  Hug

# 126
Лелелее колко пак сте изписали  Party

Патишонке
точно сутринта си мислех че отдавна не си ни превеждала, а то... идея нямам какво да правиш, надявам се обаче бързо да се оправяш  Hug

За раждането, природата си знае работата  Mr. Green накрая си готов на всичко, само и само да свърши това мъчение  Crazy Mr. Green корема пречи и тежи, и все такива хубави работи ...

За да се седи по добре след раждане, ни съветваха да си намери ме малък детски пояс, сядаш си без проблеми, но в дупката му ти е раната - нали се сещате... препоръчвам  Wink

За епидурала - раждах повече от 24ч, и както не исках и да чуя за инжекция от начало, така накрая крещях да ми го сложат веднага... на мен ми помогна, и то доста, даже задремах на магарето от изтощение, накрая сестрата ме бута, че главичката се е показала, време е да се влагам и аз  в процеса, светнаха лампите, сто човека дотърчаха, и филма свърши за отрицателно време след това  Hug

# 127
Патишонке, дано се оправиш скоро  bouquet В това състояние, в което се намираме трябва много да се пазим и да внимаваме. Мен от време на време ме наболява кръста и гледам много да не се претоварвам
Надявам се всички вие, които не се чувствате добре, скоро да се избавите от всички неудобства Hug
Иначе самото раждане все още ми се струва много далечно, но за сега съм решила ако всичко е наред да раждам нормално
Утре съм на шопинг по магазините, дано си харесам нещо бременалинско, че вече едва се побирам в панталоните Embarassed

# 128
Здравейте пак от мен.Аз чакам мойто слънчице на 2 юли и напрово вече нямам търпение  струва ми че има цяла вечност до тогава.А на работодателя си вече казах и сега имам големи проблими с него.Доброто е че утре и в неделя почивам и ще мота да си почина от него

# 129
Аз набързо прочетох какво сте коментирали през деня и сега да се включа и аз за кремовете.На мен една приятелка също ми препоръча на Кокона мазилата и смятам да ги пробвам но вече сигурно в 20 аптека ги търся и ми отговарят че не ги поддържат и сега съм си ги поръчала на една аптекарка  да видим кога ще ги получи,че май и аз имам нужда да почвам да се мажа.Вече имам бая голямо коремче ама си е мойто и си го харесвам засега ми отиваи се чувствам добре

# 130
Искам да ви попитам знае ли някой как се изчисляват точно болнични,защото разбрах че ако в момента почна да излизам болнични и накрая майчинството се преизчислявало и дефакто се вземали по малко пари.Навсякаде пише различно а аз пробвах да сисваля от нета една програма за изчисляване на болнични но не ми тръгва.Благодаря предварително

# 131
mariqq, тази работа с работодателя ти не звучи добре Sad Какъв му е проблема, че се заяжда с тебе. А и не трябва да се впрягаш излишно, нали знаеш, че сега трябва да сме позитивни, усмихнати и много много спокойни  Hug
За болничните ще потърся някаква информация и ако намеря ще я пусна тук
А ти не го вземай твоя шеф много на сериозно Naughty

# 132
  • София
Чудя се от сега за епидурална. Страх ме е от упойки и последствията им.  
Ох, това с последствията ми е много странно. Ясно е, че риск някакъв има, като при всяка медицинска интервенция, колкото и да е минимален. Обаче не проумявам защо само на родилките им се набива в главата какви рискове имало. На тези с операциите по простати, пикочни мехури, мускули и вени по долните крайници, им слагат същата упойка, даже в по-тежкия й вариант - спинална, която прализира краката, обаче на тях никой нищо не им говори за рискове, директно ги бодват и айде Mr. Green А на родилките от девет киладенеца вода вадят, за да ги убедят, че няма нищо по-хубаво от напълно естественото раждане. И обикновено убеждаващите са лекари-мъже Mr. Green Пълна забава hahaha
Деси, щом имаш страх, въобще не се чуди, епидуралната ще ти направи раждането песен. Когато не те е страх и мускулатурата се отпуска повече, и не се уморяваш, и после напъваш ефективно Peace

# 133
  • София
mariqg, здравей! Добре дошла сред нас!  Hug
Не те намирам в списъчето на първа страница. Вече знаем, че терминът ти е на 2 юли, ако искаш си кажи и други данни да те запиша.
На мен док ми каза 2-3ти, така че може и заедно да раждаме..  Joy 

# 134
На мен също ми казаха 2-3 юли но на мен дата 2 май повече ми харесва и затова казвам две.

Общи условия

Активация на акаунт