Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква козметика е подходяща за бебета в началото и какви са препоръките за козметиката за бебета?
Как се определя отпускането на корема преди раждането?
Какви са отзивите за козметиката на Clairol?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква козметика е подходяща за бебета в началото и какви са препоръките за козметиката за бебета?
-
Как се определя отпускането на корема преди раждането?
-
Какви са отзивите за козметиката на Clairol?
-
Какви са отзивите за крема на Clairol Nice 'n Easy?
-
Какви са отзивите за козметиката на Мустела?

така че май и аз ще мажа със свинска мас.Моят АГ е много добър и изражда във втора градска.Мислих си да раждам в селена,обаче там ако стане нещо и ти викат линейка и те карат във окръжна или вми и не носят отговорност за теб или бебето
,затова и се отказах от там.Кой лекар ти води бременността?Дай боже всичко да е наред и моят лекар си е заслужил досега доверието ми.Само сме говорили с него за раждането но още пари не съм му давала и све пак ще се радвам да чуя още няколко мнения
Това е Славейков нали, а тези шарените блокчета са до Билата. Много ми стана носталгично като ги видях. Спомням си, че преди да тръгнем за Англия бяхме на косъм да си купим апартамент там. Но както и да е ....не се оставям на носталгията да ме победи. Лятото като порасне бебето ще се върнем в Бургас за 1-2 месеца на слънчице. Надявам се бургаския отбор да ни приеме за разходки
има и малък проблем с бебо,немогат да реагират бързо и
да си напишем срещу имената в
изобщо.А с килцата напоследък малко я позакъсах
...Е има това онова за вършене...да изпера и изгладя дрешките, да ги подредя в кошарката и скринчето, да си приготвя чантата за болницата...
Мерси за мненията, ще попрочета още за марките козметика и тогава. Понеже си нямам друга работа, преди малко звъннах в "Шейново" да разпитам за списъка за раждане. В страницата им е написано това: