Пристигна Новата година, при Дюкан сме пак мнозина - 59 част

• 21 632
  • 598
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Вещице, моля те кажи и за подсладителите и дали има ограничение за млякото, че всеки ден оплюсквам поне една, най често две кофички. .....
днес вече отчетливо ми се яде сладко. направо си визуализирвам шоколади, а по принцип не съм голям фен на шоколада.  Crazy
За киселото мляко ограничение няма - само да е нискомаслено. Прясното мляко - до 250 грама дневно.
За сладко може да си направиш кисело мляко със степче, може да си направиш крем карамел или сладко кексче.

# 406
  • В.Търново
Heart Eyes
Някой май не са на работа, а други вече се трудим за новата година Simple Smile))

# 407
Днес ми е първи ден от МЦ и хич не се чувствам добре, а и яденето нещо не ми спори. Довечера съм на рожден ден, ще се избарам като готина Дюканка, даже може и снимки да направя. Рожденничката се съобрази с мен в избора на ресторант (където има режимна храна).Общо взето като кажеш, че си на РЕЖИМ (а не на диета)хората започват да се съобразяват с теб.
ТЪРЖЕСТВЕНО ОБЕЩАВАМ ТУК-ДОВЕЧЕРА НИКАКВО УИСКИ, РАКИЙКИ И Т.Н., само кола лайт!!!!
От работата ме отзовават, ама аз успях да се скатая, такъв мързел ме е обзел. НО СЕГА ОТИВАМ ДА СЕ ПРЕБОРЯ С 1 ГАРДЕРОБ Banghead Banghead

# 408
Пепи Simple Smile) Де се губиш? И на мен ми е трети работен ден.
Лора! Близо до офиса имаше една стара баничарница. В нея продаваха Култура. Минавам днес да се заредя и... няма вече баничарница  newsm45 В целия квартал продават само Верея, а аз не я купувам, защото е безпричинно скъпа, а и безвкусна.

# 409
  • София
O, Пепи! Напиши нещо повече, де!
Калиакра, Данида, Мартини, честити минусчета!  smile3501 newsm51
Вани, Пепа наистина май тия дни не е писала newsm78 Доста шуменки се събрахте, време е наистина за срещичка!
Пи, аз не съм яла сладко, откакто съм в трета фаза. Но Дюкан позволява да се хапне десертче на галавечерите. През лятото като бях в 3 фаза, си позвоих 2 пъти на галавечерите вместо друго, сладолед или шоколад. Нямаше последствия.
Перла, много хубав лебед!
Тея, като няма друго и 1,5% става.  Peace
Зайка, вече взехме и да се сънуваме, а? И на всичкото отгоре в данъчното  Joy Joy Joy Ами то не е зле да спретнем една срещичка и в София, ама кога ли newsm78
Цвети  Hug сега е хубаво време за излизане, ама децата сигурно спят, поне Алекс.
Бачи, как си днес с яденето? Щото на мен ми се яде много...
Диаметер, направи си лентичка за - 20 кг. Като ги стигнеш, ще си я поправиш. Peace Аз си я поправях 3 пъти, ама действа много стимулиращо.И все пак трябва да имаш идея горе-долу колко трябва да отслабнеш. Колко си висока? Години? Деца? Я си разкажи накратичко житието, да те опознаем по-добре! Laughing
Амбър, малко ти е храната  Naughty

# 410
Пилето днес кара пак на пил.филенце,обезмаслено свежо сиренце и кисело млекце...много ми е добре така Simple Smile и кафенцето и чая вървят...абе ок е работата Simple Smile времето се оправи,изпече слънце,само вятърът е леден. Целувки на всички Hug

# 411
Кри,в такъв смятам да се превърна. smile3503А розичката ми е за награда. newsm10

# 412
Кри Laughing
Докладвам!!!
Години - 42, килограми - вече Confused 94, деца - на 19 и 16 год., ръст - за съжаление - 156 #Crazy. както виждате съм една от най-големите тук - в буквален и преносен смисъл, обаче се надявам в скоро време това да се промени. Това е накратко.
За лентичката - мисля, че си напълно права, ще се опитам да сложа. Иначе аз идея имам колко трябва  да стана - ама не смея да кажа, щото много пъти съм се проваляла...

# 413

Аз днес както ви казах бях да дофтур. Имам проблеми с жлъчката. Докторката каза, че едва ли ще стане, но все пак да пробваме един месец с лекарсва и диета. И ми препоръча да ям месо (пилешко и телешко), риба, белтъци и зеленчуци  hahaha

Ох Вещи знам какво ти е в момента, аз преди година изкарах най-кошмарната си преживявайния от жлъчка, имах такива кризи че направо посинявах от болка в жлъчката, а първата ми дъщеря беше бебенце на 25 дни като почна първата  кризата, а кото стана тя на 11месеца се оперирах и от тогава нямам никакви проблеми, но след това си лекувах и нервите дълго защото все очаквах да ме заболи, а тя всъщност вече я нямаше.иначе съм пила всевъзможни лекарства за това, но при мен не се получи.

Последна редакция: пт, 04 яну 2008, 15:02 от "ELI"

# 414
Кри! И аз цял ден ям. Чак сега мирясах.
 Закуска-две филийки тричав с крема и домат+кафе.
Втора закуска-100гр.пил.пържолка на скара+второ кафе
Обяд-200гр.пил.пържолка +2 яйца с оцет+чай
Втори обяд-2 филийки бонус с шунка
Имам под ръка и едно мляко, но Верея и.... незнам кога ще го ям.
Мислех си, дали не е от студа тоя глад.

# 415
Амбър, браво за проявената воля!  smile3501 Хич не ти е много храната. Яж, колкото ти се яде (стига де е режимно) и на често.  Peace
Лорче, ще чакаме снимки от рожденния ден.  Hug

# 416
И на мен днес ми се отвори апетит.
Закуска - трици с мляко и канела.
Обяд - пилешко филе, свежо сирене, цяло пакектче р.рулца с лимон.
За вечеря ще си направя пилешки дробчета с лук и салата зеле с едно морковче.
В момента се наливам с вода.

# 417
Момичета,хайде черпя следобедно кафе!и водичка. newsm10Ииииииииии да се превърнем всички в лебедчета.

# 418
Леле, Даниа  ooooh! Забравила съм водата днес  newsm78 Тичам на поправка...
Хе! Перлето черпела, а аз си потроших краката до чешмата... Joy

# 419
Диаметер,спокойно тук няма провалили се. newsm10Ели, страхотно изглеждаш на снимката от аватара. smile3501 smile3501

Общи условия

Активация на акаунт