Пристигна Новата година, при Дюкан сме пак мнозина - 59 част

• 21 632
  • 598
  •   1
Отговори
# 390
Благодаря,Лорче!Чувствам се добре и нямама температура. Peace
Перле, явно молитвите ми имат чудодейна сила babydust7 babydust7 babydust7Радвам се за теб, защото да си болен е МНООООго ГаДно cold cold cold Ill

# 391
Вярно е снощи ми се newsm45А сега ми идва да  newsm68 newsm68 newsm68 newsm68На кантарчето не съм се качвала и не искам.Ще се кача ,като свърша протеиновите дни и се надявам да съм доста минус. smile3503 smile3503 smile3503

# 392
Здравейте, момичета,
честото на свалилите  bouquet
Вещи, честити 11 месеца  bouquet

# 393
Здравейте, сладурани!  Hug
Нямате изчитане. Аз днес се добрах пеша до офиса  Crazy - друг начин нямаше. И докато наваксам с работата и от вчера, и днешната...  ooooh! Та, започвам подред. Водих си и записки  Joy:
За витамините - аз пия Витарал, много съм доволна от тях, но напоследък ги забравям.
Перличка, дано си се разминала с болестта!  Hug А за лекарствата не се притеснявай, само гледай да нямат захар, а и да имат, най-важното все пак е да сме здрави.  Peace
КриHug честито намаление! Браво на теб!  smile3501 Благодаря ти за поздравленията!  Heart Eyes
Даниа, честити 7 месеца с Дюкан!   bouquet
Вещи, честити 11 месеца с Дюкан!  Hug Другия месец ще ти правим дюкански РД - 1 годинка от началото на "новия живот"  Wink Grinning
Аделина, Лейди, Ванче, Тея, МартиниБейби, Данида, Лорче, честити намаления!  Hug smile3501 smile3501 smile3501
Блонди,  Hug сушените мезенца ги избягвай, защото са много сплени и ще задържаш вода и така субективно няма да намаляваш килограмите.  Peace
ПираняHug За сладкото в 3-та фаза - аз все още не съм си го позволявала.  Rolling Eyes
А за менюто ми в 3-та фаза, както Кри вече ви е казала, почти всяка вечер го публикувам. Но имайте предвид, че след като проявих алергията към белтъчини, съм изключила консумацията на доста иначе разрешени храни и конкретно моето меню е доста еднообразно.  Peace

Много усмивки през днешния прекрасен, макар и снежен, но доста слънчев ден!  Heart Eyes
И по едно следобедно кафенце:

# 394
девойки, позволено ли е да се яде подсладител по време на ударната фаза???
на мен нещо започна да ми става гадно от пилешкото. мисля днес да се концентрирам върху кисело мляко и яйца. има ли ограничение за киселото мляко/защото мразя прясно/ ? мисля да си купя и риба консерва и да я изплакна .

# 395
  • В.Търново
Здравейте,
и аз като Sun не успявам да прочета всичко Simple Smile Ще ви преложа за Нобелова награда в областта "участие във форум" Simple Smile)))
Отивам да наваксам с четенето, за сега лек ден на всички  bouquet

# 396
Тук по магазините няма мляко и извара.Витрините са празни.Става ли 1.5%? ThinkingСамо такова намерих

# 397
  • София
Колко много сте се накачулили на балкона, а никой не пише???   smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
Не се смей - ей ма на -ПИША.
Поздрави за всички с минуси Hug Аз задържам на 81.5 предполагам защото съм пред МЦ.
Снощи сънувах че съм в даначното и там виждам Кри и се запознаваме Joy Тя всъщност там работеше Whistling Много ми стана смешно като се събудих.
На 2ри като ходих до Била си взех 3 Култури и много се ядосах - вярно, че много се пазарува по празниците, ама така да влошат качеството - все едно айрян съм си взела #Cussing out. Нищо общо с предишното гъсто и вкусно. Има чуството че не е 'втасало' - има вкус на прясно.
Отчета за вчера:
закуска: кексче + 1/2 култура , мляко 0.1 %с нес
обяд: пилешки хапки на тиган + 2 яйца
след обяд: 1/2 Култура със степче
вечеря: телешка супа топчета(сама ги смлях с пасатор)+ 2 паряета шунка
вода - 4 литра - и аз не спах като Лорчето
кола лайт - 1 л.
3 кафета.
Целувки Heart Eyes
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора.
 newsm78 Никой не пишел Laughing

# 398
  • София
Кри, браво за намалението. Ти като направиш една година вече ще си се изгубила  Crazy
Вещи, от твоята уста в Божиите уши!

Чак сега видях, че днес правиш 11 месеца,  просто невероятно!!! Скоро и годишнина ще празнуваме, това ще е първата годишнина на някой от темата! Поздравления и мерси за почерпката!

Мерси, Лаис Hug!

# 399
  • Пловдив
Мацка, само яйца и мляко е малко. Поне риба не може ли да хапнеш повечко? Или дробчета? Или телешко? И заешко става.

# 400
Тук по магазините няма мляко и извара.Витрините са празни.Става ли 1.5%? ThinkingСамо такова намерих

И тук витрините са празни. Crossing ArmsДоставките на хляб са сведени до веднъж дневно.Вчера им месих питка,че нямаше хляб.Не съм близвала даже.
На всички с намаления -честито.Честито и на юбилярките.да са живи и здрави  и само минуси да виждате.

Пепии! Hug

# 401
Вещице, моля те кажи и за подсладителите и дали има ограничение за млякото, че всеки ден оплюсквам поне една, най често две кофички. Благодаря ти много за вниманието Simple Smile
, ще се опитам да си набавя заешко, че е по сухо, на мен пилешкото ми се гади щото за трети ден го ям и ми е слузето .
ама е много студено и ме мързи да излизам .
днес вече отчетливо ми се яде сладко. направо си визуализирвам шоколади, а по принцип не съм голям фен на шоколада.  Crazy

# 402
Да се похваля-имах гости 3 дни.3 дни готвене и ядене и ИЗДЪРЖАХ;) Дори не опитах нищо извън режимно  (освен няколко глътки червено вино).
Днес съм на:
закуска-1 яйце и чаша обезмаслено мляко с нес кафе
обяд-1 пилешко бутче (без кожата),1 с.л. извара,2 яйца и малко горчица
за вечеря не съм мислила още,но за следобедна закуска ще хапна малко кисело мляко (0.1%).С водата още съм наникъде.. Confused
Много ми се вижда яденето....как мислите?

# 403
Момичета,тъй като ми се развали колата и съм принудена да пазарувам от околните магазини КЪДЕТО ПРОДАВАТ САМО ГАДОСТИ, тази нощ сънувам как си хващам едно такси до Била и си купувам ЛЮБИМИТЕ МИ МЛЕКЦА КУЛТУРА smile3534 smile3534 smile3534 И ЛЮБИМИТЕ МИ ПИЛЕШКИ ФИЛЕНЦА!!! Ах, не съм съвсем наред, но след като видях че в кварталния магазин има главно млекца с 4,5% масленост (по-скоро трябва да ги купуват като майонеза)..............

# 404
Вещице, моля те кажи и за подсладителите и дали има ограничение за млякото, че всеки ден оплюсквам поне една, най често две кофички. Благодаря ти много за вниманието Simple Smile
, ще се опитам да си набавя заешко, че е по сухо, на мен пилешкото ми се гади щото за трети ден го ям и ми е слузето .
ама е много студено и ме мързи да излизам .
днес вече отчетливо ми се яде сладко. направо си визуализирвам шоколади, а по принцип не съм голям фен на шоколада.  Crazy
Мила и аз си хапвам-дори по 3 млекца,а за пилешкото-има на някои производители, което е СЛУЗЕСТО И ГАДНО Weary Weary newsm61, затова вече си купувам от Била и Кауфланд охладено в опаковки, май на Пилко- Разград беше newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт