Пристигна Новата година, при Дюкан сме пак мнозина - 59 част

• 21 632
  • 598
  •   1
Отговори
# 360
Много зависи покритието какво е.Уж все тефлон ,ама са различни.
Имам тиган,в който си правя идеални омлети без капка мазнина. Grinning

# 361
Даниа честити седем месеца!  bouquet
Вещи и на теб честити 11 !  bouquet
Страхотни сте  newsm51
Кри на теб честито намаление!  bouquetВсички се радваме,че се прибра! Hug

# 362
  • София
И аз някакси успявам без мазнина newsm78 Но Дюкан дава технологията с 1-2 капки олио и салфетка.
Ванче, Тея, браво за намалението! newsm51
Джули, не е необходимо да се наказваш и да ограничаваш социалните си контакти. Просто си хапни добре преди да тръгнеш, а ако познаваш добре хората, ги помоли предварително за нещочко режимно. Дори може да си носиш, ако са ти близки хората. Аз съм изкарвала купони на чаши вода...Въпрос на воля и желание.  Peace
Бачи, редактирах 2 рецепти, ама откъде вземаш тия точки преди продуктите newsm78
Рокси Hug

# 363
ами момичета може да не е от тигана а от сместа ми тя не беше мн добре разбита и от тва може да е.Ако следващия път не се получи дори кат я разбия с пасатор ще пробвам с малко олио и салфетка Simple Smile  мерси мн за отговорите  bouquet
днес пак разгледах снимките ви преди и сега...действат ми толкова стимолиращо Simple Smileвелики сте Hug

# 364
krikri, не няма да огранича и без това ограничените ми от майчинството социални контакти, но искам поне ударния режим да изкарам без изкушения. после, като мога да ям и зеленчуци някак по-лесно ще бъде, мисля.

# 365
  • Пловдив
На мен все не ми става палачинка, а омлет. Сигурно е от тигана. Един единствен път стана наполовина, но преди това бях правила палачинки на децата с олио и след 2-3 без да слагам сложих и моята.  Mr. Green

# 366
Здравеите момичета!
Този път ще пропусна да спомена колко редовно ви чета Simple Smile(Вещи спомена за някаква такса Laughing)
Днес започвам с П дни.Мисля,че 5 ще са достатъчни.
Овесени трици не мога да ям заради язвата,но проблеми с 00 нямам.Не понасям никаква риба и оттам менюто ми става доста еднообразно....но това не е причина за отказване.
Вещи, днес пропуснах да се кача на кантара,но утре ще си дам "параметрите"
Предстои днес да ходя на пазар Cryа навън е мнооого студено...
  bouquet Hugна всички

# 367
Кри,честито и на теб и на всички момичета с намаления!  bouquet

# 368
Кри, напиши всички продукти един под друг, после ги маркирай и натисни четвъртия бутон, изглежда така:

# 369
  • Пловдив
Кри, браво за намалението. Ти като направиш една година вече ще си се изгубила  Crazy

# 370
  • София
Хайде и аз да се включа. Днес ми е първи ден - сутринта хапнах сушени телешки мезенца и пих чайче. Сега пия кафе. За обяд мисля да хапна варено пилешко месце, а за вечеря - кисело мляко.

# 371
Добър ден и от мен.Честити намаления на всички!И моя кантар днес показва-1кг.Това много ме зарадва Simple Smile.Желая на всички много минуси!

# 372
Добър ден!
Даниа, честити 7 месеца!
Вещи, 11 месеца, честито и браво за търпението.
Рокси и Перла и на вас честити 2 месеца.
Тути, браво, разликата ти е очевидно, дори си успяла да облечеш къса поличка, която ти стои чудесно.
Честито и на всички други с минусчета!
Лори, рулцата от раци можеш да си направиш като салатка, например с малко чесън или на прах или с пресичка, малко лимонов сок и много копър, стават чудесни. Аз лично ги харесвам така, защото чисти ми миришат на сурова  риба.За Нова година ги бях направила с 1 к краставичка, но не е много желателна, ако е от консервирани със захар.
В магазина видях сухо мляко 1,5 % масленост на Биосет - Пловдив, купих го без да чета състава му, но точно в момента го разглеждам и виждам,че пише на 100 гр. съдържа 366 ксаІ, 34 % белтъчини и 54 % въглехидрати, май не става. Какво ще кажете, дали ще може по 1 к. л. в кафето

# 373
Кри, сега видях, че и ти имаш намаление, поздрави!

# 374
Бачи, редактирах 2 рецепти, ама откъде вземаш тия точки преди продуктите newsm78
Имам си точкатор  Joy
Видях, че Лаис ти е отговорила Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт