Пристигна Новата година, при Дюкан сме пак мнозина - 59 част

• 21 632
  • 598
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Бързам да си го изям преди да са го видели  Mr. Green А някои неща си ги крия в мияланата  Embarassed

# 526
  • Нощем на луната, денем при цветята
Леле-е-е, каква тарапана, да не се раздава нещо безплатно тук  Laughing Laughing
Намирисва ми на следновогодишна треска по сваляне на натрупани килца
Оставих ви за един ден и не мога да насмогна на писанията ви!
Е, хайде  welcome на всички нови ентусиазирани Дюканки,
честити 11 месеца на Вещи - ей на това воля му викам,
честито килце на Кри - имам съмнение, че не си дояждаш по Дюканските третофазни повели  Laughing Laughing Laughing
Честито и на всички отчели се с минусче - браво на вас, ама ми е невъзможно поименно да ви изброявам!!!
Аз ще се похваля с режимност и преборени още 200 грама, кантара замря на 83 кг, което прави 15 преборени килограма за два месеца и мъничко отгоре, за което ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ НА ВАС  newsm51 newsm51 newsm51
Желая ви приятна вечер и повече усмивки!

# 527
Бързам да си го изям преди да са го видели  Mr. Green А някои неща си ги крия в мияланата  Embarassed
Хахахахаха. smile3532 smile3532 newsm48 newsm48 Това ме смъкна под стола от смях.Как не ми е дошло на ума бе.А те инак всичко виждат и намират.На каква възраст са твоите?

# 528
Хайде пак да пиша.Днес една съседка се смили и ми донесе почти половин Култура.Много бях щастлива,така че онова с 1.5% не сам го докоснала.Нправих си две кексчета.Едното солено,сложих му малко шарена сол,другото с подсладител.Това соленкото много ми хареса.Хапнах го с кис.млекце.Режимна съм и днес,а тази вечер съм на гости.Вече вечерях омлет с рачешки рулца и малко консерва риба тон.Желая ви прекрасна вечер Hug

# 529
Куини Simple Smilenewsm10

# 530
  • Пловдив
Бачи, може да ползваш повечко клавиатурата 

# 531
и аз вече хапнах Simple Smile
значи почвам да се отчитам.ЗА ЗАКУСКА-2 пържени яйца(бъркани)с пуешка шунка
ЗА ОБЯД-2 телешки пържоли(ама мънички де)
ЗА СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА-1кисело млекце 0,1процент
ЗА ВЕчЕРЯ- телешки пържолки пак Simple Smile
пак сам режимна дано и утре има минусчета.....
а ВЕщИ  да не забравя да те помоля да ме включиш в следващата тема и мене
почнах на 03.01.08  77,200 бях сега сам 76,200 и искам да стана 60 за сега Simple Smile

# 532
а и изпих към 3 литра вода Simple Smile а до довечера може и да станат повечко Simple Smile

# 533
  • София
Бързо да се похваля...онзи ден бях 68...в4ера 67...днес 65,400...Не мога да повярвам...може би защото и цикъла ми дойде и ве4е не съм така подута...пия много вода и само тичкам до 00...Сега влизам във фитнеса,после на пазар за мезетата ми,и после в нас да си ги готвя..Мъжо ми купи страхотна скара,тефлонова някаква..супер е,вси4ко става превъзходно на нея.Ако не ме слуша- и той на скарата! /за ударният период/. Днес слуша,така,4е ще си ходя на магазина...а най хубавото на скарата е,че той я мие,след като аз съм я ползвала...ха ха ха,колко ми е гот! май от Дюкан ставам и по умна...мисля повече за себе си,най сетне след 100 години.. Hug
Супер - много ти се радвам Hug

# 534
а и изпих към 3 литра вода Simple Smile а до довечера може и да станат повечко Simple Smile

Отлично!

# 535
  • Пловдив
Хахахахаха. smile3532 smile3532 newsm48 newsm48 Това ме смъкна под стола от смях.Как не ми е дошло на ума бе.А те инак всичко виждат и намират.На каква възраст са твоите?
Ами аз миялната за това я използвам май само. Иначе са на 2, 12 и 17. Малкото още не може да говори, ама "ам" си казва  Laughing

# 536
Момичета,мога ли да пия пилешки бульон?Много ми се допи...странно...

# 537
  • Нощем на луната, денем при цветята
Много се умълчахте, да не са ви пълни устите и ръцете с нережимни работи,
я бързо признавайте  Joy Joy Joy

# 538
Ами аз миялната за това я използвам май само. Иначе са на 2, 12 и 17. Малкото още не може да говори, ама "ам" си казва  Laughing
Малко акъл се иска...нали знаеш...Инак каката ми е на 15 ,тресе я яко пубертета, а близнаците на 14 ще станат на 9.Ужаааас...Колко съм отаряла... Sad

# 539
Днес само пишете ли пишете...едвам ви смогвам,но успях да прочета всичко bowuuДнес един глад ме гони да ми се чуди човек....ужасТ някакъв ooooh!
Отчета ми за днес:
Закуска:1/2 кофичка мляко с 3 с.л. трици
Предиобедна закуска:8 ролца от раци
Обяд:1 варено яйце и малко пуешко филе
Следобедна закуска:1/2 кофичка мляко
Вечеря:печено пилешко месо и 1 кремче без карамел
250мл кола и над 3 л вода  chef

Общи условия

Активация на акаунт