След празниците при Дюкан има наплив най-голям - 60 тема

• 26 564
  • 576
  •   1
Отговори
# 240
С изкушенията до тук!  Flutter

Отчет за днес - ПЗ (3-та фаза):
Закуска - 1/2 кисело мляко "Пършевица" 0,5 % и 1 кафе.
11 часа - 1 ябълка.
Обяд - пуешко филе с 1 домат.
14 часа - 1 кафе.
16 часа - 6-7 бисквити "Хогаренас".
17 часа - 1 безкофеиново кафе.
Вечеря - пуешко филе с 1 домат.
Вода - 1,5 л.

# 241
Съгласна! Party
Хайде и аз да си напиша за първи път отчет за днес, да видите къде бъркам че задържам по толкова време newsm78:
Сутрин         -250 мл прясно мляко с нес
Закуска        -  тричав дюнер, намазан с ескуиза, парче шунка и сосче от кис.мляко и чесън/то си беше почти наобяд, че станахме късно Embarassed/
Обяд            - порция супа топчета + 1 варено яйце
следобяд     -3 и 1/2 тел кюфтенца, две от които намазани с ескуиза
за вечеря    - глася салата от 4 рулца от раци, 1 варено яйце, малко извара и кисело мляко
Каймата е прясно мляна!
Водата до момента ми е към 1.200л + 600мл кола лайт

# 242
  • София
Цвети, каква беше супата? Режимна ли?

# 243
Хм, а аз съм на 2 кафета и 3 глътки кола от бутилката  Crazy - това ми е течността за деня.
Кри я да те питам колко често и по колко време караш велото, защото аз се изсилих по 30 минутки всеки ден да въртя...Само първия ден въртях 6 минутки, втория 10 и от третия насам все по 30.  newsm78

# 244
здравейте, имам въпрос: възможно ли е през ударната фаза да се приемат стрити ленени семена?

# 245
Джини,  Hug тъкмо за теб си мислех! Ти с тези припадъци мина ли вече в 3-та фаза, миличка? И ако проблемът ти е ниско кръвно, хапвай повече солено, пийвай си солен айрян и течностите ти задължително трябва да са към 2 л. поне.  Peace
GreenApple, отговорих ти още сутринта.  Peace

# 246
Sun, извинявай, от сутринта дебна някой да отговори, но вие пишете така бързо и сте толкова много че не мога да смогна и съм пропуснала в навалицата
благодаря ти за отговора   bouquet
върнах се и видях този път Simple Smile

# 247
  • София
Кри я да те питам колко често и по колко време караш велото, защото аз се изсилих по 30 минутки всеки ден да въртя...Само първия ден въртях 6 минутки, втория 10 и от третия насам все по 30.  newsm78
Джини Hug, отначало няколко пъти по 15 мин, после по 20, после по 25 и сега и аз по 30 мин, без натоварване, като гледам пулса ми да е около 110-120. Почивам понеделник и четвъртък. Ще гледам да го докарам до 45 мин, но лека-полека, защото имам проблеми със ставите.
Моля те, пий повече течности, ще си докараш проблеми с бъбреците! Praynig

# 248
Цвети, каква беше супата? Режимна ли?
Абсолютно режимна,тази от рецептурника!
И каймата не е от готовите, а мляна от тел.месо!

# 249
  • София
Цвети, не виждам причина за задържане  newsm78

# 250
Мерси за отговора, Кри - и аз мисля да почивам някой ден и да не се натоварвам ежедневно, но още ми е мерак и ще връткам тия дни по 30 минутки Wink И на мен ми щракат коленете и ме болят ставите от няколко години и не знам...
По повод водата - не мога в почивните дни да се наливам, иначе на работа пия поне по литър.
Сънче, благодаря ти за загрижеността, предполагам много фактори се натрупаха, за да ми стане така вчера и се надявам да не се повтаря.  Praynig Направих първата стъпка към 3-та фаза като си взех Хогаренас "зърнен микс" - него ли хапвате? Чух, че споменавате с овес, а в тия има овес и пшеница.  newsm78

# 251
  • София
Джини,  и аз съм така с водата през уикендите, но си налагам да пия и успявам да я докарам поне до 2 л.
Иначе в офиса бутилката от 0,5л ми е постоянно на бюрото и така най-лесно си засичам колко пия

# 252
  • София
Джини и аз да си кажа за водата, пий повече!

Крайно време ти е за 3та фаза. Аз съм -4 кг в 3та!

Цвети и аз не знам защо задържаш  newsm78

# 253
Ето и моето меню-1 фаза ,5-ти ден Simple Smile

Закуска-мъъъничко парченце пилешко филе и 1 чаша прясно мляко с нес кафе
Обяд-пилешко филе,парче свежо сирене и горчица
Следобедна закуска-1 к.мляко Верея,което си направих на айрян
Вечеря: ето я:

Парче хек-печено във фолио,1 яйце,свежо сирене с подправки и тък като рибата беше много безвкусна направих сос от сварени яйца,кисело мляко,горчица,щипка чесън на прах  и оцет
До момента около 2 литра вода.Е  повече от това не мога да ям...

# 254
  • home!sweet home!
Момичета, да ви развеселя малко! Вижте моята първа тричава палачинка - красавица! Ама беше вкуснаааа!

Общи условия

Активация на акаунт