Зимни хали вънка веят, а АПРИЛки хубавеят!!!

• 13 759
  • 297
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Вени, мерси за инфото! Аз съм се насочила съм Вис виталис, че разнообразието ми се мижда най-голямо. Вчера погледнах в 9+ и Пинокио, че са близо до вкъщи, но ми се видяха доста обрани  newsm78 Иначе за витамините - аз самосиндикално минах на сокчетата на Хип натал след Матерната. Засега ми понасят добре. Само дето като ги пийна ми се припива повече натурален сок Joy
didimora, и аз мисля, че това за килограмите е щуротия накаква. Че, ако беше така в Англия едно бебе нямаше да се роди нормално  Whistling
Aquariel, разбира се, че ще ти стискаме палци и...ще чакаме хубави новини!!! Hug Hug Hug
Ritka, честита ви придобивка  Peace

# 226
  • София
Здравейте момичета, какво мислите за съхранението на стволови клетки?

# 227
За стволовите клетки, опитваме се да осигурим финанси и почти 100% ще съхраним  Thinking

В момента оглеждам банките за стволови клетки и условията  Thinking

# 228
Lara1 благодаря ти че винаги ме подкрепяш с позитивизми   Wink
Аз си пия Матерната на Центрум и се чувствам супер, засега  Peace
ритка честито!  Hug
кали харесва ми коремчето ти едно гладко и блести  Heart Eyes а моето се покри с косъмчета, а по принцип въобще нямам окосмяване, даже приятелките ми ми завиждат че съм гладка и не ми растат косми, ама сега съм като горилка и ми растат много бързо и косата също  #Crazy Луда работа...хормони  Wink
за стволовите клетки вие на кои банки сте се спрели?
Вижте тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=122310.msg2580022

# 229
Ей момичета много ви благодаря за успокоението  Hug Hug Hug,
абе и аз я изгледах странно като ми го каза това,ама е голям звяр  #2gunfire #2gunfire.То разбираемо +13 не са малко ама егати докторката е тая мойта  #Cussing out. всеки път ми вкарва такива глупости,предния път ми предписа глобули за гъби и като отидох при другия доктор,каза ваобще да не си ги слагам защото нямам гъбички.Доктори newsm78.
  за окосмяването при мен забелязвам обратното-че много бавно ми растат,за разлика от преди,мислех да ви питам,ама съм забравила .
 За витамините -пия от 12 седмица насам Центрум Матерна и не съм спирала и ми казаха да продължавам да си ги пия и двамата доктори.

# 230
  • Пловдив
Aquariel, нали за това сме се събрали тук  Hug Hug Hug
didimora, и при мен е така - растат по-бавно и по на рядко, ама аз му се радвам на тоя факт  Joy
За стволовите клетки - аз не вярвам в добронамереността на нито една компания, която ги съхранява - могат да ги използват за каквито си решат опити. Професионално изкривяване, може би  Blush

# 231
И ние с мъжо много се чудим какво да правим, защото като цена е скъпичко, като система сега навлиза и не сме сигурни какво ще стане. От друга страна пък ако се наложи недай си Боже  Praynig и сме имали възможност и не сме го направили ще се побъркаме  Sad
Вие как мислите по въпроса?

# 232
За стволовите клетки-аз съм ЗА ако можете да си го позволите.
didimora и при мен космите растат по-бавно и нарядко ама това си е супер а за кг аз май даже съм повече от теб и съм си пухкавелка вече ме е страх от кантара Embarassed

# 233
Lara1 благодаря ти че винаги ме подкрепяш с позитивизми   Wink
Аз си пия Матерната на Центрум и се чувствам супер, засега  Peace
ритка честито!  Hug
кали харесва ми коремчето ти едно гладко и блести  Heart Eyes а моето се покри с косъмчета, а по принцип въобще нямам окосмяване, даже приятелките ми ми завиждат че съм гладка и не ми растат косми, ама сега съм като горилка и ми растат много бързо и косата също  #Crazy Луда работа...хормони  Wink
за стволовите клетки вие на кои банки сте се спрели?
Вижте тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=122310.msg2580022

И аз се окосмявам по-бавно от преди .Епилирам си краката 1 път в месеца , супер а !!

# 234
Ехоооооооо.......аз се завърнах от големия пазар smile3521
Мноооого съм доволна от покупките-татито също!!!
Качих снимки в нашите покупки.......сега ще видя какво сте писали Peace

# 235
Aquariel, и аз съм така с космясалото коремче, ама поне се успокоявам, че ще си падне само после!
Явно нашите бебета са се наговорили и ни прилагат еднакви "тактики" - нито на едната страна не мога да спя, без да ме зарита недоволно бебока baby_neutral

# 236
Сисее, много са ти сладки покупките  smile3501
ще взема и аз малко да поснимам...

# 237
Момичета аз ли нещо не схващам,но тази кошничка на Чиполино за кола не става newsm45
Нашата кола ли е с по-къс колан,но той не стига да обхвана цялата кошничка.слагам я обратно на движението,но не се получава..........Знам,че е задължително бебето да е в нея,но как да направя smile3511 Освен да го слагам на предната седалка,без да го закопчавам с колана.

# 238
sisee много хубави неща сте купили.

# 239
Ами би трябвало да става - това столче е за кола. newsm78 а ако пробваш настрани?

Общи условия

Активация на акаунт