Вънка сняг вали,а АВГУСТинче в мамино коремче сладко спи

• 12 115
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте момичета! Вчера бях на преглед бебока е пораснал двойно  и най- после видяхме сърчице. Таткото е много щастлив! Надявам се при вас всичко да е наред Party

# 136
  • Все на втория етаж
Деси, благодаря. Довечера ще говорим с мъжа ми и може да отидем тези дни до Шейново. Направление трябва ли да имам за там? Изобщо не знам как стоят нещата. Rolling Eyes Свекърва ми и тя се разтърси за връзки, за да отидем някъде, където да ми обърнат повече внимание.Просто си ме наболва от време на време и се притеснявам. Искам лекар спокойно да ми обясни как стоят нещата.
Иначе от два - три дни усещам леко гадене сутрин и вечер и ми е едно гадноооо. Не стигам до повръщане, но и гаденето ми е достатъчно. Sick

# 137
Добър ден и от мен!
Валени стискам палци и дано всичко е наред с теб и бебо!
Иренка и аз съм на мнение ,че в Шейново са много добри специалисти,аз съм много доволна от тях,но доколкото знам там всичко се плаща,освен ако не вземеш направление от гинеколога или личния лекар за хоспитализация и да те приемат в болницата и там да те изследват.Пожелавам ти всичко да се оправи и да спреш да се притесняваш!
Морска фея изцяло те подкрепям в решението ти за смяна на лекаря,не може да ти изписва лекарства които са вредни за теб и бебо,това е безобразие,аз не бих и имала  никакво доверие вече.Пожелавам ти бързо оздравяваме!
Колкото до мен,аз съм  добре,гаденето по отмина и дано не се връща.
Лек ден на всички и много ,много усмивки! Laughing Laughing Laughing

# 138
Здравейте!  Grinning
вчера чухме сърчицето на бебчо  Grinning  на 5ти декември видяхме точката, но си обещах, че няма да пиша преди да чуем сърчице. бебето ми се видя огромно в срамвнение с преди 4 седмици - цели 29 мм Shocked
термина ми е 6 август. в момента съм в 10 г.с.   Simple Smile  по мои изчисления чакаме момченце, но ще видим    Heart Eyes
лекарката ми предписа дуфастон и много се притесних  Confused някоя от вас пие ли го?  Confused

п.с. забравих да напиша, че съм на 23 год., първа бременност ми е.

# 139
Здравейте  Simple Smile
caprice, честито сърчице, а и въобще бебчето си е вече почти завършено човече  Grinning
В тази връзка според мъжа ми, гледайки 3D снимка на зародиш в 10г.с., в момента повече прилича на извънземно Crazy
Не се шашкай за дуфастона, това е хормон подпомагащ развитието на бременността докато се изгради плацентата. От доста богатия ми опит с лекари вече ми е ясно, че явно има поддръжници на 2 теории - едните предписват дуфастон или утрогестан с повод и без повод като казват едва ли не задължително да се пие до 4 месец, а други ги предписват изключително само при необходимост с мотива да не се товари излишно бременната. За да си спокойна можеш да потърсиш и второ лекарско мнение.
Valeni, стискам палци всичко да е наред. Мен доктора направо си ме предупреди да не се шашкам много, ако около датата на менструация отново получа някакво кървене ooooh! То на думи е лесно, ама аз си знам какво ми е, дано да престане вече

# 140
   Caprice,
първо да ти кажа честито:  bouquet лека и безпроблемна бременност.Много интересно ми стана това с пола и да те питам как го изчисли или си имаш предчуствие!

# 141
Здравейте  Simple Smile
caprice, честито сърчице, а и въобще бебчето си е вече почти завършено човече  Grinning
В тази връзка според мъжа ми, гледайки 3D снимка на зародиш в 10г.с., в момента повече прилича на извънземно Crazy
Не се шашкай за дуфастона, това е хормон подпомагащ развитието на бременността докато се изгради плацентата. От доста богатия ми опит с лекари вече ми е ясно, че явно има поддръжници на 2 теории - едните предписват дуфастон или утрогестан с повод и без повод като казват едва ли не задължително да се пие до 4 месец, а други ги предписват изключително само при необходимост с мотива да не се товари излишно бременната. За да си спокойна можеш да потърсиш и второ лекарско мнение.
в понеделник ще ходя да се запиша на консултации ( само да измисля при кой, че на никой нямам доверие, а моята лична гинеколожка не следи бременности)  и ще попитам.  Simple Smile

# 142
   Caprice,
първо да ти кажа честито:  bouquet лека и безпроблемна бременност.Много интересно ми стана това с пола и да те питам как го изчисли или си имаш предчуствие!
ами имам един начин за изчисление. досега има само две жени, на които не е излязоло вярно, като и двете са забременели все на границата на два месеца и мисля, че оттам идва разминаването. ако си любопитна, ми кажи  кой месец си забременяла и на колко навършени години ще си, когато ще родиш и ще ти кажа и на теб  Grinning

# 143
Забременях месец ноември и ще родя на 24години

# 144
Между другото моя термин е 1 ден след твоя на 7август

# 145
Забременях месец ноември и ще родя на 24години
и ти като мен  Heart Eyes  11+24=35 -> нечетно число -> момче Simple Smile
ако ако при сбора на двете числото е четно- момиченце. може да провериш дали излиза вярно за дъщеричката ти Simple Smile

п.с. аз смятах термина си по няколко начина-излизаше на 2ри август, на 8ми, а вчера лекарката каза на 6ти  Crazy

# 146
Caprice и аз съм любопитна:) за пола:)

аз забременях ноември и ще съм на 25години:)

# 147
еее на мен излиза, че ще е момиче:))))))
Supeeeerrr:))))

# 148
Caprice и аз съм любопитна:) за пола:)

аз забременях ноември и ще съм на 25години:)
11+25=36 ->четно ->  момиче Simple Smile

# 149
Caprice благодаря ти,дано наистина е така нашият татко ще бъде много щастлив Simple Smile,пък август ще видим дали наистина ще е така Simple Smile!

Общи условия

Активация на акаунт