Вънка сняг вали,а АВГУСТинче в мамино коремче сладко спи

• 12 129
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
  • софия
Деси какво е това Ексел?
Това е програма- Microsoft office excel

# 166
деси, валени, благодаря!  Heart Eyes
на кого да пиша, за да ме добави в списъка на първа страница?  Simple Smile

# 167
  • софия
Добавих те Peace

# 168
Добавих те Peace
мерси  Heart Eyes

# 169
  • В чуден свят с четири Слънца
Здравейте,
И аз да се запиша, чакам моето слънчице на 24 Август 2008г.

Бях на преглед вчера, но гинеколожката дори не се пробва да чуе тоновете, не знам дали през корема като преглеждат може толкова рано да се чуят. Тя ме гледа само през корема и като видя, че по размер съответства на седмицата в която съм, направо записа, че е жив ембрион.

Деси, браво за полезните линкове и за списъка от чакащи през Август мами!!! Simple SmileМоже ли мен да ме включиш-термин 24 Август.

Леко бременеене на всички мами и лятото да гушкаме бебоци  Grinning

# 170
Добро утро! Днес не мога да спя нещо и реших да се запиша малко по-раничко в темичката. Виждам, че списъчето е надебеляло. Честито на новите мами. Лека и безпроблемна бременност и здрави и жизнерадостни бебчовци през август. Ох днеска като никой път съм станала толкова рано, че не мога да се осетя нощ ли е или ден. По принцип не ставам преди 7, а днес се събудих в 4.30 и повече не можах да заспя Sad .

# 171
Между другото не знам вие как сте с коремчетата и дали ви личи, но аз се чувствам като че ли съм глътнала баскетболна топка, а не съм качила много. Наддала съм почти 1 кг. , а не мога да се събера в дрехите си. Стават ми само едни дънки с ниска талия и то защото коремчето ми се излива над тях. Не че съм слабичка  по принцип. Още преди да забременея аз си бях апетитно закръглена   smile3503 , но сега не съм закръглена, а направо кръгла, ако падна някъде по пътя има да се търкалям докато не се блъсна в нещо че да спра. Стискайте палци да не падна пред вкъщи, че пред дома един баир...

# 172
  • софия
mama_galka добре дошла,добавих те в списъка Hug
morska_feq аз също съм качила около 1 кг,но корема си ми е голям.Добре че всички дънки са ми с ниска талия,та си ми стават.
Скоро ще се снимам и ще кача снимка да видите какъв завиден тумбак си имам.Но първо трябва да си купя фотоапарат,че моя ми го откраднаха #Cussing out

# 173
Оу, гадничко за щастие на мен наскоро не ми се е случвало да ми изчезне нещо, ако нещо ми липсва то най-вероятната причина е че аз съм го запиляла някъде и не мога да го намеря.
За жалост нямам нови снимки понеже малко съм скарана с фотоапарата. Тя нашта кавга с него е по рождение. Всичко на всичко имам само няколко снимки като по-малка и на всичките съм разревана. От тогава нашите са се отказали да ме снимат. А сега не обичам да се снимам понеже не се харесвам на снимки. Най-скорошната ми е от 8ми декември.

# 174
Добро утро момичета!
Добре дошли  сред  нас  и честито на новите момичета! ::
Относно килограмите и аз бях  качила около 1 кг. по Коледа и Нова година ,странното е,че от 3-4 дни постоянно спадам  и вече този килограм изчезна,а не пазя диети и определено си похапвам на воля,а и гаденето по отмина.Не знам защо е така може би е нещо временно,иначе и аз съм за формила леко коремче и със сигурност съм се разширила в таза.
А за снимките  и аз ще си  кача тези дни мой снимки в  нашето албумче,но като имам повече време.
Засега това е от мен,приятни почивни дни на всички!

# 175
ДЕС и морска фея добре че писахте че и вие имате тумбачета че аз се чудех какво става аз никога не сам имала преди да забременея и сега много му се радвам.ама и аз сам носела едни дрехи че сега се наложи пална промяна на гардероба от бельото до ботуша.предишните ми  дрехи са само за газерия.Като отидох на лекар генеколожката като видя с какви бикини сам полудя.Но вече имам далбоки килотки какво да
се прави нали ще ставаме мами.иначе коремче и аз си имам ще видя и аз даго снимам  love001

# 176
  • софия
bobito81 цялата минала бременност си изкарах с прашките.Сега пак си хода с такива,просто са ми най-удобни.След секциото си купих едни килоти,че прашките ми идваха баш на операцията,повярвай ми полудях Twisted EvilПросто не са ми удобни Peace

# 177
Ох, добро утро Simple Smile Ще ме убиете с тия разговори за "гащи"  Grinning
Така като ви чета, аз уж съм напълняла най-много, а всички дрехи си ми стават, даже коланът ми се закопчава на последната дупка.
Обаче шматката си е шматка и оня ден се изръсих на леда. Уж ходя с ниски ботуши, дето не се хлъзгат, ама...   Cry

Иначе за броенето - медицината е приела за стандарт бременността да продължава 40 г.с. (всъщност 38 - 42), като първите две седмици се броят преди зачеването. Няма никаква скрита мисъл в това, просто е за удобство и унифициране на изследвания, резултати и т.н.

Havga, благодаря за информацията, много ме успокои.
Валени, стискам палци и горе главата. Всичко ще бъде добре.

animal085  animal085  animal085

# 178
Здравейте и от мен!Честито   bouquet  мама Галка лека и безпроблемна бременност!Аз не съм се теглила, но ако съдя по дрехите не съм напалняла,всичко си ми става само където започвам да усещам напрежение в коремчето,маи то се е позакръглило,и в най скоро време и аз трябва да мисля за подновяване на гардероба!Незнам дали вие сте ползвали дрихи за бременни,но според мен са ужасно грозни и миналата бременност си я изкарах с анцузи,поли и панталони по свободни в кръста.За прашките миналата бременност си ги носих до 5 месец ама лекарката ми се накара и до там беше с тях.Сега гледам да ги редувам с боксери,които също са ми много удобни.

Последна редакция: сб, 12 яну 2008, 14:06 от mama galka23

# 179
Здравейте момичета, как сте? Аз съм по-добре, но имам болки ниско в корема и към свивките на краката. Освен Дуфастона пия и Но-шпа, но май не ми помагат много.
Аз си смених прашките с бикини, за да са ми по-топли в този студ. Но проблемът и с прашките и с каквито и да било бикини ми е в корема. Не мога да търпя нищо да ми е на корема, дори и по-ниско, усещам сякаш ме реже. Всичко свалям долу ниско и пак ме дразни. Коремчето ми не е чак толкова голямо, но кожата ми е много чувствителна. Иначе корема веднъж ми е много голям, после по-малък, но общо взето си го има. Аз си имам проблеми със запека и от това ми варира и големината на корема и килата. Правя 2 кг разлика само в зависимост от това дали съм се изходила. А уж ям много повече от преди плодове, но ...

Приятни почивни дни и много хубави емоции!!!

Общи условия

Активация на акаунт