С тумбаци или не, през ЮЛИ бебчета ще имаме!

• 11 741
  • 297
  •   1
Отговори
# 15
Астарта , Шада и аз ви стискам палци , ще видите че всичко ще е наред  Hug
Колкото до отказването на цигарите , мисля че са много малко момичетата на чиито килограми не повлиява това . Аз веднага качих , после от повръщането свалих , сега от плюскане пак качих и мисля че тенденцията за покачване ще се запази  Laughing , което си е нормално като се замисля . Все пак сме БРЕМЕННИ  Laughing

# 16
И аз не мога без солено. Слагам допълнително сол на всичко и все ми се струва безсолно. Като кравичките, ако не близнат солчица не може  Joy

Казват,че ако на бременната и се яде солено,ще е момче...Сега ще имаме шанс да проверим вярно ли е. А на мен като ми се яде ту сладко,ту солено какво ли ще е?!

# 17
Момичета,много бързо ги изписвате тези теми.Докато успея да изчета всичко и вие вече сте отворили нова темичка.Да се оплача и аз-никога през живота си не съм била толкова дебела!!!Преди 4 месеца на сватбата бях 57кг,а сега вече съм 67кг.И за срам и позор не спирам да ям,а нито веднъж не съм повърнала-всичко усвоявам на 100%. УЖАС!!! smile3511 Все се успокоявам,че като му дойде времето, ще отслабна,но дали?....Дори и сега докато пиша се чудя какво да хрусна!А-у дояде ми се вафличка....Отивам до магазинчето...Или по-добре ябълка.....Не,вафличка...
Ау, много килограми, пък е много рано. Спри се малко. Или поне се движи повече. До края ще станеш двойна.

# 18
И аз не мога без солено. Слагам допълнително сол на всичко и все ми се струва безсолно. Като кравичките, ако не близнат солчица не може  Joy
Казват,че ако на бременната и се яде солено,ще е момче...Сега ще имаме шанс да проверим вярно ли е. А на мен като ми се яде ту сладко,ту солено какво ли ще е?!

Аз с първата бременност (а пък и по принцип) ядях солено , пък имам момиче Wink

Иначе 10 кг за 11-12та седмица са бая. Движи се повечко, че по-нататък ще ти е много тежко.

# 19
Дуци,какво да направя,като съм вечно гладна.И ако се опитам да се въздържа ми става лошо.Единственото ми спасение е в плодовете,но имам чувството че и те ми се лепят.И не че си търся извинение,но в този студ хич нямам желание излизам,а и работата ми е седяща...Въобще трагедия...С тъга гледам дрешките си от миналата зима.Но няма страшно-ЩЕ ОТСЛАБНЕМ!!! Може би догодина ще се засичаме по форумите за диети. Wink

# 20
Ели, живееш във Варна, направо си за завиждане. Всеки ден си прави разходки покрай морето, аз ако съм на теб, няма да мърдам от там. И морска градина си имате, въобще кеф. Е, стига да не вее много вятър.
Да са 4-5 кг иди дойди, но 10 са много. До края има бая време. Раждането е трудно при много качени килограми. Разбирам как се чувстваш, аз също ако се лиша от нещо ми става лошо, но примерно яж по-малки порции, пий течности по време на хранене, ей такива някакви. Зърнени разни неща от диетичните магазини, знам ли Thinking Не искам да те плаша, нито да звуча назидателно, моля да не се сърдиш Praynig

# 21
Дуци, Данибон, благодаря ви за подкрепата Heart Eyes. Аз уж почти цял ден лежах и ми беше попреминал корема, но сега ходих до яслата да взема Алекс и щом клекнах да го обуя, веднага пак ме заболя.

За храненето - аз съм си чревоугодник по принцип, та не забелязвам голяма разлика откакто съм бременна. Вярно, че и мен ме избива повече на солено, и аз пия много айрян. А току що ометох един Лъки Бой, който уж Алекс си взе от магазина, но той си взе два пъти от него, а плика вече е празен Embarassed

# 22
Дуци във Варна и в Бургас зимата винаги има вятър и е много неприятно за разходки . Аз сега ви завиждам за зимата , ееееееее като се сетя като бях студентка какви зимни разходки си правехме в Борисовата градина , чудни ! Аз учих в биологическия на ул.  Драган Цанков а си хвщах транспорта от орлов  мост и с колегите си правехме редовни разходки .
Ели пате , пиеш ли достатъчно  вода , ако не обичаш вода , се наливай насила , за да си потиснеш малко апетита че 10 кг наистина не са малко . Ти обаче сигурна ли си че си ги качила всичките от както си бременна , защото аз забременях 2 седмици след нашата сватба , но през тези 2 седмици качих 3кг и нещо .

# 23
За Ели и за всички останали една препоръка от мен (макар, че не съм фанатик както казах)- опитайте се да замените изкушаващите вафли с по-полезни неща - сухар, парче сирене и кашкавал дори имат доста по-малко калории и не са само "хапнеш нещо - глътнеш нищо". Така хем няма да се гладува, а пък няма и да се дебелее толкова. Внимавайте и със солта - прекаленото количество води до задържане на вода в организма и понякога и оттам идвам повечето килограми Peace

П.С правих си и аз айрян сега след ваште приказки Embarassed

# 24
  Аz с първата бременност,първите два месеца ка4их пове4е от 10 кг   Grinning  Никой не ми вярва6е,но кантар4ето не лъже. Следва6тите месеци ка4их много малко, а папках много. Явно си е до органиzъм.  Сега отново дебелея усилено.Бях 48,а сега 55 Shocked добре,4е съм висока.Но на мен това дебелеене ми харесва  Grinning а и на мъжа ми  Wink

# 25
Патишонка и аз имам киста, но ми казаха, че ще ми я махнат със по време на секциото.

Да се оплача и аз-никога през живота си не съм била толкова дебела!!!Преди 4 месеца на сватбата бях 57кг,а сега вече съм 67кг.И за срам и позор не спирам да ям,а нито веднъж не съм повърнала-всичко усвоявам на 100%. УЖАС!!!
Ха, ха, ха! Не се притеснявай, аз от 57кг. през лятото сега съм 68кг. Вярно е, че преди да забременея сложих малко... Сестра ми качи 30кг. въпреки, че ходеше като кон. Беше като мечка. Е, роди първо бебе два часа след като постъпи в болницата. Килограмите си ги свали много бързо и сега е като модел  Grinning.

Опс, да допълня. То така, от ЕГН-то се позабравя малко  Joy. Намерих му цаката с яденето. Като ми се прияде ръфам моркови. Хем е полезно, хем е нискокалорично, хем е засищащо, хем е евтино. Вечер си правя и такава салата, пък като нарежа и китайско зеле направо си подминавам основното ястие.

Последна редакция: пн, 07 яну 2008, 17:56 от Abloy

# 26
Астарта, и аз се моля всичко да е наред, радвам се , че ти си се пооправила Praynig
При мен нещата се влошават и сега чакам съпруга ми да се прибере и да тичаме до Доки...момичета стискайте ми палци всичко да е наред Praynig Praynig Praynig така ме е страх , че може да се случи същото като лятото Cry знам че трябва да съм позитивно настроена , но нещо не се получава

Дуци, Данибон, благодаря ви за подкрепата Heart Eyes.

# 27
И според мен си е до организъм, но може да пробвате като ви се прияде да ръфате ябълки, дюли, банани, портокали, мандарини. Също и солети, сухари или по няколко лъжици кисело мляко.

И със соленото не тр се прекалява, при някои от хормоните и поради други там причини приемането на повече сол води до задържане на течности, затова и отичат някои... Имам приятелка, която не го знаеше това с първата бременност и много зле и се отразяваше. После с втората ядеше без много сол и качи много по-малко килограми. Пък и проблеми с бъбреците може да си докара човек.

И на мен ми се ядеше луканка, най-вече докато повръщах по много, така си засолявах, отрязвах си по парченце-две. ми и детето се зариби.

Споко за тоя пастет - то си пише там - консерверан може да се яде, не трябва непроверен домашен да се консумира. моят свекър така има сериозно увреждане от бебе - не помня дали беше от листериоза или от токсоплазмоза - това, което се предава от котките, които не са обезпаразитени. Зрението му е много зле цял живот, почти сляп е вече. От тези неща боледуват предимно по селата, хората, които консумират месо от домашни животни, което не е минало през Риокоз..

# 28
Ох, момичета, отивам да си правя АЙРЯН. Няколко дни не ми е лошо и само за плюскане мисля и за каквато храна чуя, тя ми се дояжда Rolling Eyes

А на нова година ометох едно парче синьо сирене, пастърма и луканка като фурия. Знам че не трябва заради пустата листериоза, ама глееедах жално в чинийката и накрая всичко си изгълтах за нула време. Казах си че от толкова малко нищо няма да ми стане...А вино и бира пия по малко - празници са все пак. Хем си мислех да не близвам алкохол, ама не мога да се въздържа от някоя чашка биричка. Мъжа ми каза че като съм го гледала как пие бира и му присядало  Laughing

Данибон, ама ти си ми колежка от Биологическия  Hug
Каква специалност - аз съм обща биология и сега работя като ентомолог в един научен институт. Завърших 2001. А ти?

Shada СТИСКАМ ПАЛЦИ МНОГО СИЛНО ВСИЧКО ДА Е НАРЕД С ТЕБ И БЕБО Praynig Praynig Praynig

# 29
Shada, стискам палци да е наред всичко!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт