КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 2

• 30 096
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
Та в тази връзка се сетих за един виц от комунистическо време.
Учителки изпратили телеграма на др.Цола Драгойчева.
Др.Драгойчева, преподаваме и се напикаваме, кога пенсиониране ?
Др. Драгойчева им връща отговор - Преподавайте и се напикавайте, пенсиониране при посиране rotfImao
   hahaha Joy Joy Joy Бабче Хулиганче,хареса ми !!!!! Те това ще чуят колегите в понеделник като отида на работа. Joy Joy Joy Дано имаме съвет  Mr. Green
Joy Joy Joy  Аз до посиране ще се търкалям у нас. А мъжо ще чака пенсия, па после ше си мажеме заедно.  rotfImbo
Не е сигурно.Жабенце,още си мъничко може и да ти хрумне да заработиш около 50-те.Моята сестра има същия стаж ,като теб и то ,познай,от майчинството.Сега обаче като стана свеки и хоп и се приработи  Mr. Green Стана баба на 5 декември и сега се тюхка,че работи .А до сега беше - основната ми работа е да харча парите на мъжа ми,а кариерата - децата ми. Mr. Green Peace

# 91
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Аз бях се хванала 3 месеца на работа , ма нещо тзък ,не се получи. Да ставам рано , да седя вечер до някое време да готвя и чиста и взех решението .... половин год. при мъж ми , а остатъка в БГ при децата.  Hug

# 92
  • Кубрат/ Пишурка
Как може чак сега да попадна на тази тема!!! Бабешка работа! Но веднага се почувствах "у дома".Момичета, приемете още една "баба на своите внучета".Внукът ми ще стане на 3, а внучката скоро стана на 1год.Мога да добавя още, че съм далеко от всички вас, за съжаление: намирам се в Североизточна България.Но духом съм рядом!

# 93
Добре си ни дошла , baba qnka!!!

# 94
  • София
Добре си ни дошла  newsm51
Явно не си гледала където трябва, за да не ни откриеш досега !
Седиш си при младите, а  newsm78
Ама ето, сега вече си дойде у дома. Не, че искам да кажа, че и ние не висим постоянно в други теми  hahaha еле я.
А затуй - далече  bowuu Това му е хубавото на форума, че далече няма.

# 95
Joy Joy Joy  Аз до посиране ще се търкалям у нас. А мъжо ще чака пенсия, па после ше си мажеме заедно.  rotfImbo
Joy Joy Joy
babka_jabka , да знаеш, фен съм ти Mr. Green

# 96
  • София
Не мога да не споделя какво ми се случи току- що.
 Допреди шест месеца живеехме заедно с малката щерка.
 Сега сме вече отделно. Та, говорим си по телефона и аз и казвам- хайде чао, че ми се пика hahaha  А тя ми отговаря - чакай малко, че Аци е в банята.
 Ква баня, кви пет лева бе моме Joy Joy Joy
 Моята баня е свободна.

# 97
 Сега сме вече отделно. Та, говорим си по телефона и аз и казвам- хайде чао, че ми се пика hahaha  А тя ми отговаря - чакай малко, че Аци е в банята.
 Моята баня е свободна.
ooooh! ooooh! ooooh!
Това съм аз, стига ме излага дееее Embarassed

# 98
  • София
Ти пък какво правиш тук ?  И не те излагам, просто споделям, обяснявам, че моята баня е свободна Joy Joy Joy

# 99
 Моята баня е свободна.

Е тази вечр бисерите ти край нямат. Раздавай по някой памперс или предупреждавай , бе жена. Ма чесно от сърце сама се хилосвам пред компа. 

Joy Joy Joy
babka_jabka , да знаеш, фен съм ти Mr. Green

А сега , нека да ви е яд имам си млада и готина фенка.
Мерси , миличка и поздрави и целИФки на детенце.

# 100
Ти пък какво правиш тук ?  И не те излагам, просто споделям, обяснявам, че моята баня е свободна Joy Joy Joy
Да дойдем да се изкъпем , та да ти е заета.

# 101
  • София
 Ама , знайш ли ква е убава, банята де!!! Испанско изпълнение hahaha.
Па малкия зет вика - Оги / той тъй ми вика/ Та Оги , тавана аз ще го направя ,както го виждам в представите си.
 Хубаво, съгласна съм. И това си остана - тавана на банята още не е направен  Joy Joy Joy
 Ама баби чака, много съм търпелива #2gunfire

# 102
Аз неам нерви и затова нема зетове , нема щерки , викам фирма и действат.

# 103
Лека и мека нощ.   Лек и успешен четвъртък на всички.

# 104
Последна и първа. Ужас почвам да се претеснявам , че сама си пиша.

Общи условия

Активация на акаунт