Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за сол при диета Dukan?
Какви са препоръките за овесени трици и храни в диетата на Дюкан?
Какви са основните етапи на диетата Дюкан?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за сол при диета Dukan?
-
Какви са препоръките за овесени трици и храни в диетата на Дюкан?
Овесените трици са важна част от диетата на Дюкан и се препоръчва тяхното включване. В случай, че имате затруднения с намирането им, може да потърсите в специализирани магазини за диетични продукти. Диетата Дюкан препоръчва консумация на постно месо, риба, яйца, млечни продукти с ниско съдържание на мазнини, зеленчуци и овесени трици. Важно е да избягватe захар и мазнини.
-
Какви са основните етапи на диетата Дюкан?
-
Какви упражнения се препоръчват по време на диетата Дюкан?
-
Какви са принципите на стабилизацията в диетата Дюкан?
Изпитите завършиха на 6-ти
От една седмица съм нагоре-надолу като асансьор
Надявам се този път да потръгнат нещата
Вчера-Пден,първия от 4,сутринта си хапнах дюканския хамбургер,телешка супа и кисело мляко ок.половин кофичка,цял следобед махах гащи и не ми остана време да ям,а вечерта хапнах още един дюкански сандвич,този път с пушена сьомга и ескуиза,половин маслена риба на грил тигана и изпих 2л вода,че като бях в движение не смях много да наливам
Извинявам се на по-"старите",ако новичките много оспамваме темичката ви,ще се опитам да не го правя,но за едно съм категорична:преди да почна режима и да започна да пиша и да питам прочетох всички стари теми,за да се запозная с режима и да реша да се хващам ли или не,не мога да разбера как отваряш някаква тема за диета и се включваш без дори да имаш идея какво се прави в нея 

)) Много малко пишеш нещо
,супер гадно,правех всичкостриктно,може би съм увеличила яденето,пуста лакомия,като си стоя в къщи само готвене и ядене