Отбор сме голям при чичко Дюкан - 62 тема

• 27 105
  • 614
  •   1
Отговори
# 240
Най-сетне да се завърна в редиците на Дюкан Grinning Изпитите завършиха на 6-ти Mr. Green
Другото ново е, че се върнах на работа и сега, след 1 година и половина, се опитвам да се настроя за работен процес.
Йоанка я пуснах на ясла и така..
Иначе, все още съм си на 3 фаза и така до 18 февруари. Мислех си, че няма да си задържа килограмите, но точно така стана, за което съм страшно доволна. Даже в момента съм 51 кг. Единствено забелязах, че след като разширих режима, много леко натрупах мазнинки на корема. 
Това е засега. Желая ви лек и ползотворен ден Hug

# 241
  • София
Добро утро сладурки! Вчера се отчетох и днес....какво да видя - нова тема! И сте писали, писали....Не мога да изчета всичко. Но....ето ме тук! От днес минавам във втора фаза. Ще излизам да си пазарувам зеленчуци. Ще посетя и темата с рецептите, защото ми бяха много полезни по време на първата фаза, така че сега ще са още по-вкуснички, предполагам... Hug Hug Hug

# 242
добро утро и от мен.Не съм пробвала вашата диета ,но много ми се иска.Само ,че нали съм все неразбрала,не можах да разбера кво да ям през ударния период.Ще съм благодарна ако ме насочите на някакъв примерен режим.Рових из темите ама не видях такъв.И трябвали всеки ден да ям едно и също.Като се изключва захарта,захарин може ли.Сигурно е глупав въпрос.Ще съм благодарна ако някой ми отговори.Лек ден

# 243
Здравейте,мацки  Hug Отчитам днес най-после мръднах надолу  PartyОт една седмица съм нагоре-надолу като асансьор  #CrazyНадявам се този път да потръгнат нещата  PraynigВчера-Пден,първия от 4,сутринта си хапнах дюканския хамбургер,телешка супа и кисело мляко ок.половин кофичка,цял следобед махах гащи  и не ми остана време да ям,а вечерта хапнах още един дюкански сандвич,този път с пушена сьомга и ескуиза,половин маслена риба на грил тигана и изпих 2л вода,че като бях в движение не смях много да наливам  Laughing
Само да ви кажа,че направих майонеза от 2яйца и 1шишенце парафиново олио,добавих и една лъж. оцет като в рецептата на Дюкан и диетична сол и стана много вкусно,като истинска майонеза е на вкус,но е доста рядка,той препоръчва да се сгъсти с горчица,но аз нямах и така мисля да си я ползвам днес за салата с варени яйца и пилешко   chefИзвинявам се на по-"старите",ако новичките много оспамваме темичката ви,ще се опитам да не го правя,но за едно съм категорична:преди да почна режима и да започна да пиша и да питам прочетох всички стари теми,за да се запозная с режима и да реша да се хващам ли или не,не мога да разбера как отваряш някаква тема за диета и се включваш без дори да имаш идея какво се прави в нея  Rolling EyesЕдинствено това е обяснението за много въпроси от рода на:"ама не може ли алкохол,сладко и плодове,ама по малко" Joy
Съни,бързо оздравяване,миличка  newsm51
Пропускам да коментирам,но не съм прочела последните 10страници,отивам да чета  Peace

# 244
Добро утро на всички!
Ще помоля шерифа, ако може да запише и мен в следващата табличка.

Зелено човече, и аз нещо не свалих много от първия ударен ден - само малко повече от 0,5кг.

Да попитам ветеранките, това нормално ли е, защото в първите дни би трябвало да излиза водата и теглото да пада по-бързо?

Ще опиша какво съм яла вчера, ако можете да ми кажете добре ли е като количество или трябва да го намаля. Вижда ми се много, но вчера ме гонеше луд глад, сигурно защото обикновено съм яла повече зеленчуци, отколкото меса.
- 1 пилешка пържола
- 1 риба на пара /около 300 гр/
- парче риба на скара /200 гр/
- 2 яйца
- кофичка кисело мляко
- три лъжички обезмаслено Exquisa
- Нарушение /само за първия ден, повече няма!!/ едно капучино, ясно е, че го сервират с пълномаслено мляко.

Как мислите, добре ли е като количество или да го коригирам нанякъде?

# 245
добро утро и от мен.Не съм пробвала вашата диета ,но много ми се иска.Само ,че нали съм все неразбрала,не можах да разбера кво да ям през ударния период.Ще съм благодарна ако ме насочите на някакъв примерен режим.Рових из темите ама не видях такъв.И трябвали всеки ден да ям едно и също.Като се изключва захарта,захарин може ли.Сигурно е глупав въпрос.Ще съм благодарна ако някой ми отговори.Лек ден

На първа страница е изписано всичко много старателно, какво може и какво не, има и рецепти. Успех

# 246
  • София
Жедира- радвам се да те видя- Hug
Киркорова- добре дошла, и аз като Лорейн да ти кажа, че наистина на първа страница е синтезирана цялата необходима информация- успех и от мен-  bouquet
Верита- според мен лично 0.5 кг само за един ден си е повече от добре, а и всеки организъм е индивидуален и реагира различно- бързото сваляне не е за предпочитане- Grinning

# 247
  • София
Пак да питам, че сте ми пропуснали въпроса  Embarassed
Наистина ли е нормално след ударната фаза да се сваля по едно кило на седмица и за П и за ПЗ дни?

# 248
Добро утро сладурки, newsm03
От толкова кафенца ще се облещим тая сутрин Shocked, но пък така вкусно изглеждат! Зайка, Лорейн, Вещи, Зазу- благодарим!
Честито намаление на Жедира! smile3501
Честито и на Babydoll! smile3501
Зазу, съвсем нормално е, бързото сваляне е доста вредно за организма!

# 249
  • Пловдив
Вещи Simple Smile)) Много малко пишеш нещо  Rolling Eyes
Ми Бачи, за едно междучасие - толкова  Crazy

# 250
ЗДравейте милички. Писали та се забравили, аз до обяд не мога да изчета всичко... но ще пробвам. Hug
Дробчетата май са доста актуални и аз това ще приготвям довечера. Днес е дробчев ден. Joy Joy Joy
zazu1 нормално е , аз също горе-долу така свалям.
Киркорова Peace добре дошла, успех в нашите редици
Айде и режимната, да няма после ревове и сълзи и ....тупаници от шерифа #2gunfire

# 251
ral4e:), Hug
Зазу,аз свалих в първата седмица 4кг,като започнах Пдните качих2 #Cussing out,супер гадно,правех всичкостриктно,може би съм увеличила яденето,пуста лакомия,като си стоя в къщи само готвене и ядене  Mr. GreenНа ПЗ дните въстанових тези два кг,мнооого трудно,единия ден-800г,на следващия 200г нагоре,полудях #CrazyНо сега изглежда организма привикна към режима,да видим,потръгнаха уж нещата  PraynigВажното е като краен резултат да се придвижваме надолу,нищо че е по-бавно,затова пък е постоянно  Peace

# 252
  • София/Осло
зелено човече- в таблицата може да те включи вещи и то в началото на всяка тема, не се сърди ,я виж колко сме много ,тя не може да смогне ,почти всеки ден пуска нова тема
амбър -аз съм във втора фаза....искам да сваля 8 кг ,досега свалих 6 и съм на 4/3..вече свалям доста бавно ,но не бързам за никъде, режима ми допада страхотно и се чувствам перфектно  Mr. Green

# 253
  • София
Ми аз се притесних, защото напоследък взех нещо трудно да свалям (а съм все още на 27), а не съм правила кой знае какви диети (само зелевата супа и на моменти спиране на сладко и ограничаване на храната), ма нещо ми се прецака в организма последните 1-2 години и като гледам как всички главоломно свалят, си помислих, че при мен нещо Дюки не функционира. И се притесних. Иначе вчера се измерих и ханшът ми е намалял с около 4-5 см. за месец и няколко дни  Shocked

# 254
Да се похваля че книгата вече е в ръцете ми и от утре започвам купих доста месо и дано ми стигне за ударният режим... ще висим. Ако не стигне ще купя още  Laughing

П.П. Тъй като се включвам и аз ще помоля в новата тема да ме запишете и мен
начало  сега  цел
   72        68     57

Общи условия

Активация на акаунт