Отбор сме голям при чичко Дюкан - 62 тема

• 27 105
  • 614
  •   1
Отговори
# 255
Вещи Simple Smile)) Много малко пишеш нещо  Rolling Eyes
Ми Бачи, за едно междучасие - толкова  Crazy
Rolling Eyes ... мдам:)
Закуска: три филии с крема+капучино
         Чай
Обекуска: пилешка пържола
          Капучино
Как тръгна днес ... до довечара, какво ли ще съм изяла..... newsm78

neli_iv! Приятно и п олзотворно четене  smile3529

# 256
Добро утро!
Благодаря за кафенцата,разкошни Hug
Спорен и отслабващ ден  bouquet

# 257
  • София/Осло
сноуче Hug...всички си признаха за уливането , и ти като дорето  Twisted Evil...айде продължавай борбата  Heart Eyes
сънче - дежурната  Hug за теб  Heart Eyes
бачи- ти си ме забелязала  Shocked  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy  Hug
амбър-пилешките дробчета можеш леко да ги свариш и на скара , или с дом.пюре да се задушат, или с лук..зависи в какъв ден си,аз си ги правя и с малко мляко на фурна ,като съм П
жедира-браво мила, честито намаление
зазу- аз свалям на 10-14 дни по 1 кило

# 258
Пишете ме и мен.
Начало- 63.
Цел- 55.

# 259
tzvety roussimova, deata, Two Hearts Two Hearts
Има ли желаещи за Софийска среща на езерото Ариана другата седмица в събота? newsm78

# 260
newsm53 Ми още не си отслабнала чак толкова, че да не се виждаш.

# 261
МъничкаHug много се радвам да те видя!  Heart Eyes Успех в работата и дано да ти носи удовлетворение и висока заплата!  Grinning И дано Йоанка бързо да свикне в яслата!   bouquet
БлондинкаHug Успешна 2-ра фаза ти желая! 
Киркорова80, добре дошла!   bouquet Прочети внимателно 1-ва стр. на темата.  Peace И нещо много важно - психическата нагласа е от изключително значение - това не е поредната диета, това е ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!
Жедира, благодаря ти, слънце!  Hug Честито минусче!
Верита, стига да е било равномерно разпределено през деня, яденето ти е ОК.  Peace
Зазу, напълно нормално е. И аз свалях така с периоди на пълен застой от по 2-3 седмици.  Peace
Деатка,  Hug Heart Eyes

# 262
Има ли желаещи за Софийска среща на езерото Ариана другата седмица в събота? newsm78

Аз.

# 263
  • София
Пак 13 стр изписали от нова тема....то излиза, че влизам само за да се учудя колко много пишете  Laughing

Честито на всички с намаления....айде и на мен да дойде тоз късмет, че нещо запецнах /ама имах прегрешения, сигур затва ша да е/

# 264
ГушHug има такива моменти, не се притеснявай, отново ще те зарадва кантарчето, само бъди режимна.  Peace Това сладко личице на аватара ти твоето ли е?  Heart Eyes

# 265

амбър-пилешките дробчета можеш леко да ги свариш и на скара , или с дом.пюре да се задушат, или с лук..зависи в какъв ден си,аз си ги правя и с малко мляко на фурна ,като съм П

Ако знаеш колко съм ти благодарна:) Изобщо не се бях сетила,че вече ще мога да хапвам и домати Simple SmileЩе пробвам с домати,лук и прясно мляко,като ги подправя с чубрица,черен и червен пипер;) Лук вече може да слагам повечко,нали?! Не само като подправка.
 От днес започвам втора фаза.Мислех да е 4/3 но погледнха и в книгата и реших,че 5/5 за мен е по-добре.

# 266
amber,в смесените дни се разрешават и повече зеленчуци,аз например си правя миш-маш   chef

# 267
  • София
Привет на всички Дюканки-сладуранки !:-) Момичета, страхотни сте ! Чета ви от година и накрая реших да пиша, защото съм в леко затруднение...Днес правя 2 месеца дюканстване:-)
Все още съм на 2 фаза, с два опита за влизане в трета, около Коледа и Нова година. До тук съм свалила общо 10 кг, което е достатъчно за възрастта и фигурата ми, а общо от 2004 г, до тук съм 24 кг надолу  Simple Smile Благодарна съм на Дюкан, на вас и на собствената си упоритост разбира се!
Сега въпросът - при опита ми да вляза в  3 фаза, за отрицателно време започвам отново да качвам...понеже толкова се харесвам в момента и така да не искам да се връщам към предишния си вид, че отново започвам само на протеини ....Само да споделя, от какво качих - парче питка и малко тиквеник, поляти с 3-4 чаши червено вино Sad На Нова година пък 2-3 мандарини, луканка и парче халва...Посъветвайте ме, как да продължа по-нататък !
Предварително благодаря ! Успех и слънчево настроение на всички !  bouquet  bouquet  bouquet

# 268
  • София/Осло
newsm53 Ми още не си отслабнала чак толкова, че да не се виждаш.
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy...значи скоро няма да изчезна от хоризонта  hahaha hahaha
амбър - слагай лук колкото искаш, мен обаче от повече ме боли корем , но също като жедира си правя миш-маш...много го обичам..аз започнах 5/5 ,но ми беше по трудно да следя , и като попрочетох малко видях че кри Flutter Flutter Flutter прави 4/3 --и то така че винаги тези 3 дни на ПЗ да се падат петък ,събота и неделя, така ходенето на гости и ресторанти през уикенда е удоволствие , защото мога да си хапвам повече неща, пък и приготвям за гостите си дюкански манджи  hahaha hahaha hahaha

# 269
От два дни съм на ПЗ и качих 0,800 грама...не се тръшкам,защото подозирам,че е от рибата,бая соленка май беше и може би задържам течности. Мисля си обаче..,че прекалявам с месцата и ми е тежко. Нещо трябва да променя в грамайа,а и да намеря време за редовни тренировки както преди.Изобщо-куца ми организацията напоследък,защото  съм изморена,искам почивка,а няма..Утре ще помисля как точно да ги наглася нещата. Ох,че е хубаво да плющиш салатки....ммм... Hug

Общи условия

Активация на акаунт