Отбор сме голям при чичко Дюкан - 62 тема

• 27 105
  • 614
  •   1
Отговори
# 360
Tanich !:-))) Аз съм последния човек, за който може да се каже че се чувства - дърт, никак даже:-)
Просто мислех, че това е форум за млади майки:-)))
Аз съм от дъртите майки,с мъжа ми сме заедно от 21години,пък имаме дете на 8  Hug

Танич, не така с дъртите, че аз сигурно съм доайенът на отбора, пък синчето няма три и си  мисля и за още едно. Laughing Laughing Laughing
Хайде да не се обиждаме на "дърти" , че аз на 25 т.м. ще навърша 52. Чувствам се млада и физически и психически , а след отслабването и в новите ми дрешки - направо супер. А и в младата ви компания ми е много приятно и стимулиращо.

Последна редакция: ср, 09 яну 2008, 18:21 от Даниа

# 361
  • София
Вещи, "покорно" моля, да ме изтипосаш в листата и мен:-))) Начало 8.11.2007 - 76 кг, 2 фаза все още 67 в момента, заради вариращи 1-2,  цел мммм....нека е 63 кг. Simple Smile))  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 362
  • София
Привет, Дания  !:-))) Шегуваме сеееееееееее, не е важно ЕГН-то, а как се чувства човек !:-)))
Смело заявявам, че имам много повече енергия, хъс, дух от девойките работещи при мен, който нямат дори 30....Ама некаоставим това възрастово деление настрани Simple Smile)))))  bouquet

# 363
Смело заявявам, че имам много повече енергия, хъс, дух от девойките работещи при мен, който нямат дори 30....Ама некаоставим това възрастово деление настрани Simple Smile)))))  bouquet
Айде сега на възраст ще се обиждаме.... Joy Joy Joy

# 364
Даниа, Jedira, Verita, Буба64, моля за извинение, ако съм ви обидила! Hug
Аз така си говоря понякога, напосоки.
И аз не се чувствам дърта, не визирам никого, когато казвам за себе си, че съм дърта.
Шегувкам се. Че, ако бях дърта и аз и вие, щеше ли да ни пука как изглеждаме?!
А на нас определено ни пука, нали?
Така, че - дърти са на баба ми воловете, както има една приказка Simple Smile
Ние сме си екстра!
Наздраве със следобедното кафенце!

# 365
Виждам, че Вещи не е влизала поне от 14-та страница насам.
Не, че едлъжна да виси тук, де Laughing
Ама, ще си позволя да й напомня да ме включи в следваща тема барабар с данните за мен.
Вещи, благодаря ти много  bouquet

Като ви притеснява, че няма да види, и' пращайте данните на лични, а не да напомняте постоянно.
Едва ли на Вещи и' остава време да чете толкова много постове, че и да помни данни Wink

# 366
аз на 25 т.м. ще навърша ..........
И аз съм тогава  Joy

# 367
Мерси, Айсче!
Ще й пратя на лични.

# 368
Мерси! Ще пробвам сигурно. Най вече да успея да преборя сладкото. Защото при мен няма положение малко сладко - или нищо или много.  Embarassed
Sissi_82, и за този проблем има решение при Дюкан.  Hug Виж в рецептурниците - има много сладки режимни неща:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=135084.0
http://dukanskirecepti.wordpress.com/
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=17717&AlbumId=8128 … p;PhotoId=2580623

# 369
  • София
Ти пък сега Волна.....няма такова нещо, за това казах да не се делим възрастово Simple Smile)))

# 370
аз на 25 т.м. ще навърша ..........
И аз съм тогава  Joy
Страхотно съвпадение. Затова сме такива сладуранки -водолейки.

# 371
здравейте.как въвят тези ударните дни.аз от 3 дни съм на ударна диета и съм свалила 300 гр.- голямо постижение няма що...Дано да тръгнат по добре нещата. Аз да питам и още нещо. Проблем ли ще е ако 1-2 пъти в седмицата си позволя 250 гр. червено вино.Абе вси ми идват гости и как да не пийна поне 1/2 чаша вино
Да, проблем ще е. Във виното има захар. И без това организмът ти не се е разбързал да сваля, не го връщай към старите навици. Тази седмица два пъти вино, другата нещо друго... Нали затова се казва Ударен режим.  Wink Няма да загинеш, ако не пийваш с гостите. Аз бях желязна през ударния, който съвпадна с коледните празници, а от 31.12 съм на маса през вечер - рожденни дни, именни дни, просто сбирки, клубове... И не съжалявам.

# 372
  • София
Sissi, моя проблем идваше предимно от глада за сладко...обаче с колата лайт и с кекса с трици, канела и подсладител, както и желираното кис.мляко успях !:-)

# 373
Ти пък сега Волна.....няма такова нещо, за това казах да не се делим възрастово Simple Smile)))
Хихихи.Щото половинката ми 65 набор,и все така ми говори....Много работлив вашия набор .... hahaha hahaha hahahaЕдната красота и едните пари ви останали само.... Joy Joy Joy

# 374
Калиакра , най- често има в Бурлекс  овесени трици .
Само веднъж успях да си купя от там. През другите пъти когато съм ходила е имало само пшенични. Говоря за Бурлекса, който се намира близо до лятно кино Тракия.

Общи условия

Активация на акаунт