"АПРИЛските деца обичат щурата игра със снежни топки и шейна"

• 11 382
  • 286
  •   1
Отговори
# 90
  • нейде там, където ....
И аз давам мед с чая, с лимон, много се котира.

Митко си има батко, който така или иначе върви с горния набор, понеже на 2 г. и половина ми казаха, че ако остане още в яслата, му се спъва развитието. Понеже нямам основание да смятам, че при Митко няма да е така, още повече, че баткото е роден юли, т. е. сега сме напред още 3 месеца. Затова се пъна да осигуря място за градина есента още.

# 91
  • Boston, MA
Деси, ЧРД на патерица! Да си здрава, усмихната и все така мила и добра!  bouquet

Не мога да изчета всичко, но искам да се запиша в новата тема - Дани е здрав, но реве, та реве всяка сутрин на оставяне в градината... Tired

МНОГО Е РАНО ДА СЕ ДИАГНОЗИРА ХИПЕРАКТИВНОСТ, НЕ СЕ ЗОРЕТЕ И НЕ СИ МИСЛЕТЕ ОТСЕГА СТРАШНИ НЕЩА! В Щатите е голям проблем как такива "заболявания" се предиагнозират и децата се премедикират! Мисля, че в България тепърва започва да става "модерно" по същия опасен начин!

Данчо-Калпазанчо е войвода абсолютен, скача, крещи, пее, катери се по прозорци и шкафове, много е активен, но го отдавам на възраст, а и на характер и ниво на енергия, разбира се. Ще го видим по-нататък какъв ще е.

Не се шашкайте толкова и за вирусите де, вирус с антибиотик не се лекува. Вие сте майки, познавате децата си най-добре, ще познаете, ако има нещо сериозно, без паника.  Hug

Имам и какво да кажа на тези, които смятат, че такива активни деца трябва да си стоят само вкъщи, но сега нямам време да мина през Нашите Деца....

Фъстъците са опасни, наистина, просто има много алергии към тях. Дани няма алергии и яде вече всякакви ядки, много обича. В детската му градина е забранено да се носят каквито и да е ядки.

# 92
МНОГО Е РАНО ДА СЕ ДИАГНОЗИРА ХИПЕРАКТИВНОСТ, НЕ СЕ ЗОРЕТЕ И НЕ СИ МИСЛЕТЕ ОТСЕГА СТРАШНИ НЕЩА! В Щатите е голям проблем как такива "заболявания" се предиагнозират и децата се премедикират! Мисля, че в България тепърва започва да става "модерно" по същия опасен начин!

Peace  100% подкрепям, малко "модерна" диагноzа е.

И zа вирусите ин АБто съм 100% съгласна. Ето, Милена се оправи сама, беz ниЩо, като иzклю4им Нурофена zа високата Т.

Радвам се, 4е Дани е zдрав, сега само остава да свиква бърzов градината  Hug

# 93
Май само аз няма да пускам Анжела на ясла, а чак на 3 на детска.
Последната ваксина беше шарките и Пентаксима при нас, има ли други или чак на 3?
Фъстъци никога не е яла, но кашу яде по малко.
Мед в чая, сутрин със закуската пие чай с мед.
Сигурно има хиперактивни деца, ама чак лекарства и билки да им се дават, за да спят и да са по спокойни през деня, за мене е безумие.

# 94
  • София
Ваксините приключват на 2 години, ако няма забавяне!

Хомеопатията не е да даваш билки!

# 95
  • София
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ВСЕ ПАК ЧЕ ОТГЛЕЖДАТЕ ОВНЕТА  Joy( повечето ).
Те са всичко друго, но не и латентни и заспали.

Аз като си спомня какви ги вършех като малка, баба казваше, че се уморява само да ме наблюдава как подскачам и търча. А сега немош ме накара до супера да сляза  Embarassed

Нека изразходват енергия, но да се научат с това да не причиняват щети и вреди другиму.

# 96
Мимке и ние Ще се гледаме двете до 3год.  Peace

Мед не давам, педито ми каzа "вси4ко, не мед и фъстъци" и аz слуШам  Blush

СледваЩата ни ваксина е преz юни 2012год.  Mr. Green

Мдааа, права е екс4ето, овнета са все пак  Crazy

# 97
  • Варна
Аз давам мед в чая. Харесва му. Слагам доста, но предимно когато е настинал или болен. Нашият е домашен, не че е кой знае каква гаранция.
Днес спал 1 1/2 в яслата, но след това много плакал. Сестрата му "писала" червена и черна точка по тоз повод. Май нещо сбъркана  таз жена, ама не ми се коментира. Детето си търкало очите и ревало и айде червени били имал конюктивит.  Луда жена, той оревал орталъка, тя болен го изкара... Както и да е, сега спи сладко-сладко. Явно му изцеждат силата, хахахаха...уморено овне, има такова нещо

# 98
  • София
Бубка  Crazy помислих, че мен си ме видяла да се катеря и пея някъде  Mr. Green Цуни полуадаша ми по носЪ!  Mr. Green

Краси, радвам се за Ники  Hug

Мед - давах до преди болницата, разхлабва и още не съм се престрашила да му дам.

С тези фъстъци... така ми се приядоха  Mr. Green А като малка така преядох с тях...

Ваксините - мераклийка съм на противоменингитната. Щях да я сложа тази есен, но нали шефчо се разболя... И за хепатита също, но за тази ваксина не съм чела достатъчно.

# 99
Добър вечер мами,нещо цял ден чета пък не пиша. Mr. Green
Опитвам се да уча когато децата спят и по малко когато не спят,защото на 30 ще се явявам на предпоследния си изпит от семестриалните. Sick
Четох за палавите априлчета,ами какво да ви кажа за моите те просто не се спират да тичат,правят бели,чупят,хвърлят,разсипват,разливат и каквото още се сетите.Ние всички си ги пошляпваме,не се срамувам да го кажа,макар че много пъти съжалявам когато съм бясна и съм ги ударила,дали през ръцете или по дупето,а на тях хич не им пука,аз крещя и питам ще слушаш ли от среща чувам през сълзи и хлипане с твърд глас няма слушамммммм.Може би съм прекалено нервна,все повече опитвам да си калявам нервите като например когато говоря по телефона и двамата използват да разходят дървата от камината из целият хол,да се качат пред компютъра и да щракат възможно най-много по клавиатурата  и да симулират работа с мишката,окъсаха ни целият фриз в спалнята,добарвайки някакъв крем започват да се мажат по бузките така казват те и по езика включително,нахвърлят повечето от колите си в мивката,изсипват всички играчки и ги разхождат навсякъде,вадят и разхвърлят дрехите от шкафчето си,и безброй много неща които няма да ми стигне цяла вечер да изреждам.
Но на вън с други деца все едно не са те,Аси буквално се парализира ако някое дете му се хвърли да го прегръща,не се закачат не крещят не се бият,толкова са добрички в друга обстановка,няма значение дали на гости,в някое кафе с детски кът или просто на улицата.
#2gunfire #Crazy Embarassed
Ядки да ви кажа почти не сме им давали,но са опитвали орехи и кашу.
Мед им топех като бебета на бибите да мълчат-боров,сега не ядът,по едно време преди хапваха филийка с мед и маргарин,но беше отдавна,слагала съм и в чая когато са били болни.
Peace
Аз мисля от началото на април да ги дам на градина,за щастие нямам никакъв проблем дали ще ги дам на ясла в града или на градина в сборна група до нас/ние живеем в село Покровник то е на 4 км от града като квартал,но е супер спокойно само къщи и много млади майки и деца на възрастта на моите/,та сега ще се съберат почти само малки в групата,познават всички деца израснали са с тях,така че в това отношение нямам проблеми когато искам мога да ги дам. Wink

Е хайде че се улисах,да взема да прочета нещо за изпита. Hug

# 100

Мед им топех като бебета на бибите да мълчат-боров,сега не ядът,по едно време преди хапваха филийка с мед и маргарин...

а вино в попарата не си ли им слагала да спят добре  Mr. Green

# 101
Не скъпа Сминс,не обичат попара иначе може би......

# 102
  • София
Добро утро, поспаливки!
Хайде на кафето:

Днас какво ще правим в тази мъгла - незнам! Направо сме и затворници - мъж ми го няма и съм немобилна! Иначе щях да го юркам да ходим на Витоша!

Някакви идеи?

# 103
Добър ден, аз като никога ще имам баба и отивам на дамско парти довечера.

# 104
  • софия
а вино в попарата не си ли им слагала да спят добре  Mr. Green

Ей, Смин! недей така ва душа....не всички ядат попара Laughing

иначе, Рая от скоро също похапва мед на филийка, но саааамо с масло /Смин! никакви транс мазнини и глутамати  Joy/ или пък в чая

Общи условия

Активация на акаунт