"АПРИЛските деца обичат щурата игра със снежни топки и шейна"

• 11 404
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
Значи е същото филмче!
Серийките са тематични, нали!? Аз в движение мярнах серия за магнита.
Има и един длъгнест полицай ли е, пожарникар ли е - с жълта каска.

Laughing

# 121
  • София
Танче, Честит Имен Ден!
Много, много късмет да ти носи името!

Цял ден ми е едно празнично, а това мръчкаво време ми убива настроението.

Енви, Телците са много добрички!  Mr. Green Много любима зодия са ми, много вкусно готвят и ядът, също са и табиетлии - поне тези, които познавам.

# 122
Татянски, честит имен ден   bouquet  bouquet  bouquet Всичко най-хубаво ти желая   bouquet

Със закъснение, Деска, честит рожден ден  bouquet Здрава, усмихната и с много късмет   bouquet

Едва сега намирам време за писане. Тази седмица ми беше натоварена. Водихме Яна на изследвания, купихме Инфанрикс  и вчера и нея я сложиха, избиха й 2 кучешки наведнъж (бяхме на ръба на нервна криза, толкова беше кисела). В понеделник ще нося всички документи в яслата и тръгва. Вълнувам се много.

Гърнето го ползва от доста време. С памперс е само докато спи и навън. Учудвам се как така лесно се научи, аз мислех, че голям зор ще видя.

Мед - рядко в чая, фъстъци не й давам. Смини ти се майтапиш с виното, но да ти кажа акво видях - бяхме на рожден ден в едно заведение. Отиваме и гледаме, че едните гости си взели 2-месечното бебе в това опушено, гадно място. Но най-ужасното беше, че майката топеше биберонката му във виното си, да пробвало детето и то няколко пъти. го направи това. И това дете ,както си гледаше, изведнъж заспа като пън. Много мъчно ми стана.

Дея, Яна също го прави тоя номер с яденето. Оставям да я гладна, после тя сама идва и си иска. Тя по принцип се храни добре. Свикнала съм всичко да си изяжда и когато ми откаже в началото много се ядосвах, после предприех тактиката да не се карам, да не й бутам насила храна, оставям я и когато иска тогава, гладна няма да остане.

Данче, за поддържане на настроението  Wink

# 123
Тъй, Данче, тъй! Grinning
Освен Велинката, и мъжо ми е теле! hahaha

Нуни, туй вино ме подсети за друга история - една приятелка лежа наскоро с детето си в болница, та били за кратко в една стая с циганка и бебето й на 6 месеца - почти постоянно го биела, т.к. бебето като се наревяло след бой - спяло по-добре!  Shocked
Разни хора - разни идеали! Grinning

# 124

Честит имен ден на Танчето и всички, които празнуват! Бъдете усмихнати и много щастливи с любимите ви хора!

# 125
Е, енви, това с боя вече е прекалено  Sad
Но наистина, хора всякакви.

# 126
  • 2 етажа над тавана
Енви, Телците са много добрички!  Mr. Green Много любима зодия са ми, много вкусно готвят и ядът, също са и табиетлии - поне тези, които познавам.[/color]

Така, така, това за готвенето и табиетите и аз го подкрепям Peace

Ама айде и за Рибките да кажете някоя добра дума Mr. Green

# 127
Ама айде и за Рибките да кажете някоя добра дума Mr. Green

Ааа ние рибките сме душички  Mr. Green ,като ни се угажда и ни къткат.

Последна редакция: сб, 12 яну 2008, 17:29 от Дея`

# 128
  • София
Аз поемам за рибите  Mr. Green
Добрички, спокойни, артистични натури, е малко логиката им куца ама пък готвят страхотно. Твърде много се раздват за другите, пожелавам им ендна доза повече егоизъм  Hug

Татянче, дето те прекръствам редовно, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И ОТ МЕН![/color][/b]

Дея, мисля не си имала време да прочетеш назад, говорим за диагноза " хиперактивност" а не за поведение хиперактивност.
А хич не се бутай в рибите, типичен овен си си  Wink

А иначе Ани прави същите номера в 12 нощес се почва сочене посока кухнята, отиваме до хладилнка докато не извадя всичко не мирясва и на всичко върти глава и казва ъъъъъъъ. В крайна сметка дори не опитва нещо. Понякога го прави и в 4 сутринта като се събуди. Все още и се връзвам, но кога ли лъжливото овчарче ще си легне наистина гладна  hahaha

В къщи се държи все едно бясно куче я е хапало, ОБАЧЕ на вън е ангелче небесно, познатите ни не дават и дума да кажем колко е луда в къщи, така им е влязла под кожата с усмивки и кротост.

Е, на срещата по наби някое и друго момче, което ме подсеща

СИНДРОМА НА ПИН(Т)ЧЕРА развива се при деца които израстват само с  възрастни. За да си спечелят нещо, понеже са свикнали само с физически по-големи хора,  нападат както пинтчера по-големите кучета, обикновенно прибягват към физическа саморазправа за да си вземат каквото искат.

Последна редакция: сб, 12 яну 2008, 17:33 от х_diabet_mama

# 129
  • София
Ей, това за зъбите го забравих - вчера Матей се хилеше и видях, че пробива горен ляв кътник! Други не успях да видя!

Танче, честит имен ден и от нас!
Много здраве най-вече!

Телците и аз ги уважавам, много се разбирам с тях!

Тя и майка ми е топила бибите ни с брат ми в мед, за да ги цокаме и да траем, но за вино...не бях чувала! За бой още по-малко! Все си мисля дали съм толкова зле със зъбите от както се помня, заради това топене!

Ани, това го видях в детето на братовчет ми, което е отгледано от баба му/ леля ми/ и още не еходило на детска градина, а е на 5! / може пък на есен да са го дали, де/ Та, лятото това дете беше дошло с баща си на вилата и като се събра с Лора и още едно приятелско дете, незнаеше как да се държи и започна да ги бута! Без причина! Ей, така!

# 130
Аз имам един въпрос
Моята щерка се страхува много от следните неща и започва страшно да плаче
паленето на мотор-дори когато минава край нас,дори от каската му се плаши
Баща и вчера си купи една голяма кола с дистанционно /неизживяно детство/,днес я пуснах и тя веднага се разплака.
Ако някой без да почука отвори врата вкъщи ,направо подскача
Винаги е била любопитна,но сега вече ме притеснява,защото не го е имало досега това
Да не би да се е стреснала от нещо  Rolling EyesДа ходя ли да и леят куршум  Rolling Eyes

# 131
Честит имен ден, Татянка!
Носи с много здраве името си!
И нека ти донесе много щастие и късмет!

Привет и от мен!   bouquet
Мед не давам, чай също, течностите са му вода, кърма, айрян и ако има сок или безалкохолно си опитва  Sunglasses
Гърнето си стои в килера  Laughing Нито си казва, нито нищо, не го мисля засега. В тази връзка да питам ясленчетата с памперс - какви памперси купувате за яслата - обикновени или гащички? newsm78
Яденето - допреди 2-3 месеца и аз му се ядосвах много, гонех го с лъжицата, после спрях - когато огладнее ще си покаже, но след като почна сам да яде - нямам проблеми, не яде много, но предполагам, че е защото суче доста, ще го видя в яслата колко ще хапва  Peace
Нунич, аз хич не се майтапя, не мога да си представя, че млади хора го правят това, при наличието на топлкова информация  ooooh!
Ммм, Телците са големи душички  Blush И наистина са невероятни кулинарни специалисти  Mr. Green

Днес временцето беше разкошно, но му с ерадвахме от терасата само, защото е невероятна киша, вчера пробвах с количката, но чак вчера (10 дни след като валя) бяха разчистени улиците и всички мръсен сняг и лед е струпан по тротоарите  Close Twisted Evil Купчините са на места по 1 метър, добре, че имаше добри хора да ми помогнат за количката, но трябваше да мина на червено  Rolling Eyes Та реших днес да си спестя тези нерви  Confused

Рачето са добре, купони се вихрят, Емо се чуваше да вика, дано успеем да се видим  Heart Eyes

А рибките сме добри душички Party

# 132
Аз поемам за рибите  Mr. Green
Добрички, спокойни, артистични натури, е малко логиката им куца ама пък готвят страхотно. Твърде много се раздват за другите, пожелавам им ендна доза повече егоизъм  Hug

Татянче, дето те прекръствам редовно, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И ОТ МЕН![/color][/b]

Дея, мисля не си имала време да прочетеш назад, говорим за диагноза " хиперактивност" а не за поведение хиперактивност.
А хич не се бутай в рибите, типичен овен си си  Wink

Въх  Blush,дам признавам,четох отгоре,отгоре  Blush
Ти пък сега,аз съм овен под прикритие,не ме издавай де  Mr. Green  Whistling Whistling

Честно казано и аз се оприличавам повечко за овен,макар че съм на границата.Имам и от двете зодии + и минуси,в повечето ситуации съм с главата напред Blush

# 133
  • София
Забравих още нещо

Нали влязаха във възрастта където ще изпитват границите на позволеното. Ще правят и невъзможното за да разберат какво може и какво не в този живот. Сега е най-важния период във възпитанието, Ако детето се научи, че всичко ще му се размине и ще му се угажда, горко и на него горко и на обществото.
Такива деца, като порастнат, обикновенно попълват криминалните хроники ( Мадлен Алгафари).

Разбира се сега изпитват и нашите граници. Колкото по-тесни са толкова ще ни е по лесно в бъдеще.

Неиска да спи? Гасим и я оставяме да реве, като се нареве сама си гушва възглавницата, но ТВ обратно не се включва само щото на нея така и се иска!
Онзи ден изпи един препарат за под. Тупах и памперса докато не се разрева от обида, да знам, че е разбрала, че нещо нередно е станало! Обикновенно после тича към мен и вика ишшшшшшшш за гуш да и простя.

НО, иначе никаква комуникация не се получава, тя ми говори на патагонски аз на нея на танзанийски и мисля, че почти нищо не разбира Mr. Green Явно ще сме от глупавичките, но поне със сини очи  Mr. Green

Последна редакция: сб, 12 яну 2008, 17:55 от х_diabet_mama

# 134
  • Boston, MA
Значи е същото филмче!
Серийките са тематични, нали!? Аз в движение мярнах серия за магнита.
Има и един длъгнест полицай ли е, пожарникар ли е - с жълта каска.

Laughing

Да, тематични си, имат някакви математични и природонаучни теми. Дългият е Мъжът с Жълтата Шапка, така му е името, той е "бащата" на Джордж (според мъжът ми, бил гей).  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт