"АПРИЛските деца обичат щурата игра със снежни топки и шейна"

• 11 359
  • 286
  •   1
Отговори
# 270

Аааааа, на Дилянката, Дани май и е втората любов, енви  Wink - първата беше Стенли на Надето. Laughing

Верно ли?!  Mr. Green Това съм го изпуснала  Heart Eyes

# 271
  • Русе
Ааааа, уведомихме ви, Наде  Naughty..., ама то при толкоз кандидатки, как да ни помните. Laughing

# 272
Добре тогава, тръгваме за Русе с бутилка ракия да си взимаме снахата  Mr. Green

# 273
  • Русе
А, може ли да пробутам и "пуйчето"??? Joy Joy Joy

# 274
Значи,по добре бурканчета със винтчета,така ли  Rolling Eyes

Само мойта щерка без гадже  Confused

Бързам да покажа новото легло на Дея-Мария  Grinning
На мен ми харесва,а тя не излиза от него и му се радва  Grinning
Ето го

Последна редакция: ср, 16 яну 2008, 16:27 от Дея`

# 275
А, може ли да пробутам и "пуйчето"??? Joy Joy Joy

Тогава почвам да работя за момиче, за да има за всеки по нещо  Joy

Дея, леглото е супер, а колко струва, с матрак ли е?

# 276
Дея, страхотно легло.
За прането- пера, ако не  всеки ден, то поне през ден. Мъжо ме бъзика, че ако не изпера нещо няма да заспя спокойно.
За форума- много отдавна съм регистрирана, но само четях, отскоро пиша.
За интригите- гледах да не им се поддавам и да не участвам.

# 277
  • софия
леле Дея, страхотно легло! прилича на надуваемите замъци за скачане Laughing

# 278
Дея, леглото е супер, а колко струва, с матрак ли е?

От ebay,играх на търг и го спечелих на Коледа за сумата от около 100 лв/сега погледнах,превела съм 50 евро,затова се поправям,22 евро спечелих него и 28 ерво ми дойде доставката/ с доставка до тук,със матраче е като на сгъваемите кошари.
Същата фирма има и за момчета във формата на кола,виждала съм ги в Бг и са много скъпи тук.

Жени_К,то е надуваемо ,но отдолу има някакви стабилизатори и е много стабилно,но става за скачане  Mr. Green ,ама гледам да не казвам или показвам  Blush

VENIAND,добре дошла  Grinning

Последна редакция: ср, 16 яну 2008, 16:38 от Дея`

# 279
Иленка, Саностол давах по 5 мл. със спринцовките на Панадол. Да, на Вили ще дава осцилококцинум, че е с гърлобол, а не  й е време за боледуване. Да видим днес, какво ще кажат от ДЯ. Rolling Eyes
Виж, за Преслав - ти такава антиреклама му правиш на милото, че как ще си намериш сватя сред Априлки - не знам!
Mr. Green

# 280

Или е достатъчно само, да се размеси с вода, за да се преглътне!?

newsm78

Така го давам аз ,смесвам,разбърквам и давам  Rolling Eyes
Прането-различно,понякога имало е седмици по 4-5 пъти пера

# 281
  • софия
Енви, аз слагам гранулките в спринцовка с малко вода /понякога  хладка/ и го шейквам 1-2 минути и се разтваря напълно...друсането му е майк...а Joy

# 282
  • София
Дея, как без гадже ама вземаме я малката сладурана, ако ни и скате все пак????
Пера веднъж седмично в събота, 3 -4 перални, а всяка неделя гладя. Режим от около 10 години, какво да се парви трудно се отказваме от стари навици.
За форума разбрах като бях бреенне около 5м и търсех в гугъла нещо за бебе, в началото само четях, после се престраших да пиша.
Лека вечер, евентуално може да се включа от вкъщи, ако остане време, ако не целувки до утре!!!

# 283
Дея, как без гадже ама вземаме я малката сладурана, ако ни и скате все пак????

Взимаме ви  Hug Далеко сте,ама ша са оправим някак,зимата при вас,лятото при нас на море  Mr. Green
Само ти му мисли ,двама диваци на едно място,дано улегнат през пубертета,сега трябва да дойдете на Априлски Пленум да ги и запознаем  Heart Eyes

# 284
  • София
Смин, майтап беше това за прането! Party
Аз пера също към 5 пъти седмично!

За форума - регистрирана съм отдавна, но пиша активно, откакто имаме комп в къщи,т.е. от януари 2006 г. Преди бях по-активна в дира - тов е първия форум, в който пишех, после в зачатие, после тука!

Дайте го пак тоя Джордж!

Общи условия

Активация на акаунт