Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се лекуват гъбички по време на бременност?
Какви са рисковете от заразяване на бебето с кандида албиканс по време на нормално раждане?
Какво представлява червеният конец и каква е неговата цел?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се лекуват гъбички по време на бременност?
-
Какви са рисковете от заразяване на бебето с кандида албиканс по време на нормално раждане?
Рисковете от заразяване на бебето с кандида албиканс по време на нормално раждане включват възможността за развитие на гъбични инфекции при новороденото. Тези инфекции могат да засегнат различни части на тялото, като кожата, устата, ушите и дори вътрешните органи. Поради това е важно да следвате препоръките на лекаря относно лечението на гъбичките по време на бременността.
-
Какво представлява червеният конец и каква е неговата цел?
Червеният конец е традиционна практика, която се свързва с предпазването от лош късмет, уроки и зли сили. Обикновено се смята, че носенето на червен конец може да осигури защита срещу негативни влияния и да донесе късмет. Този обичай често се свързва с бременността и раждането, като конецът се използва за защита на бъдещата майка и детето.
-
Какви са препоръките за защита от слънцето по време на бременност?
-
Какви изследвания и основни тестове се правят по време на бременност?

Хем нищо ми няма, хем се притеснявам, че нещо се е случило с бебето. Онзи ден ми беше много тежък, с много ревове и истерии. На всичкото отгоре и задърпах една врата с всичка сила и се чудя дали не съм му направила нещо... След една седмица съм на преглед и направо се притеснявам да отида, за да не ми кажат нещо лошо. Но аз съм винаги така преди преглед. Дали всичко е наред? Дали може да съм навредила на бебето?
Поне на мен раждането ми се стори все едно тя си пие кафе, а бебето само си изпълзява навън...

Събираме се на Коледа с родителите и те питат "Е, какво, ще се жените ли сега?"... и ние бяхме си говорили с мъжа, че да, но нищо повече.. и изведнъж нашия като взе думата и рече "Ами да, смятаме да слючим брак през март."
.
През нощта също ми се случва да стана да хапна разни нещица. То наследниците искат да ядат, какво да ги правим 
/ ама доки каза че тези които съм ги наваксала не се броят защото той организма ми си ги искал тях щото си били негови 
Ча в петък преди ЖК отидох и намерих управителя ,той извика директорката , отидохме при лекарката и тя се опита да ми замаже очите , ама аз и обясних че няма да стане тази работа и директорката ме помили да отида във вторник на преглед при другата им кожна лекарка , като нямало да заплащам прегледа . Във вторник ако пак се опитат да ми обяснят че те производителите го слагали този надпис / да не се ползва при бременност / дежурно и просто ще им стъжня живота . Ша видат те кон боб яде ли .... !!!