Малки или големи дебелани, през ЮЛИ всички ние ще станем мами :)

• 18 140
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
  Моми4ета,аz днес имам zацапване.Не е силно,но....все едно сам в овулация,ама има керемиден примес.И ме боли главата.
Ло6ото е 4е в скапаната Германия лекарите работят в петак до обяд,а в сабота и неделя НЕ. Утре сутринта сме в болницата  Sad
 Знам,4е няма смисал да ви каzвам...но...
 П.П а това доктор да ди даде моб.си телефон  Shocked  Парвият пат,когато бях бременна,поисках на моят доктор хендито му.Тои стреснато погледна кам мажа ми и пита "За какво И е ли4ният ми номер?"  Blush
 Та сега няма кого да питам  Cry

# 166
Ели-пате, и ние досега никога не сме го правили с презерватив, но май ще прибегнем до него. Аз от толкова въздържание започнах еротични сънища да сънувам Embarassed, а на мъжа ми хич не ми се мисли какво му е hahaha.

Малконосле, стискам палци всичко да е наред Praynig. Най-добре до утре лежи и изобщо не се натоварвай. Непременно пиши какво е казал лекаря Peace. А корема боли ли те?

# 167
  • София
Страхотна ема сте заформили Joy
И аз започвем да се замислям за презервативи, а но мъжа ми лошо ще му стане Mr. Green
Аз съм толкова под напрежение, да разбера дали ще ми правят серклаж, че никакво желание за секс нямам Rolling Eyes Сигурно от началото до сега 2-3 пъти ми се е случвало Blush Но пък ми беше и лошо newsm78 абе ще поизчакам Wink

А миналата бременност да ви кажа 4-5  месец като ми изпушиха хормоните Crazy ауууууууу, само тове ми беше в главата Joy мъжа ми се беше стреснал направо, то са едни сънища, едни мисли Joy абе тези хормони се подиграват с нас Joy

Казват, че жената изпитва най - голямо удоволствие от секса и стига най- лесно до оргазъм в 5-тия месец Blush Нещо общо имало с притискането на Ж точката Sunglasses
И да ви кажа така си е  Blush Blush Blush

# 168
Ели-пате, и ние досега никога не сме го правили с презерватив, но май ще прибегнем до него. Аз от толкова въздържание започнах еротични сънища да сънувам Embarassed, а на мъжа ми хич не ми се мисли какво му е hahaha.
ааа, те еротичните сънищо не са само от липса на секс Wink Като си спомням предната бременност какви ги сънувах... ooooh! А сега са и с някаква форма на извратеност... някакви групови изпълнения... при това с известни хора ooooh! абе - това бременната жена - жив дявол Mr. Green

# 169
  • София
[ааа, те еротичните сънищо не са само от липса на секс Wink Като си спомням предната бременност какви ги сънувах... ooooh! А сега са и с някаква форма на извратеност... някакви групови изпълнения... при това с известни хора ooooh! абе - това бременната жена - жив дявол Mr. Green

Joy Joy Joy аааааа не, ще умра от смях rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 170
Изобщо не ми лиспва секса Blush
Обадих се на моя доктор (на тоя човек ще му писне от мен) и го питах мъжът ми какво да пие. Каза Мукомакс, едно само. Ние преди сме се лекували с Мукомакс, пак по едно.
Шада, нали всяко лекарство по принцип има в опаковката си толкова хапчета, колкото са необходими за един курс на лечение. Въпросния Гино Дактарил, който ми е назначен е 3 броя в опаковка. Обаче той ми предписа 6  33uu  И сега го попитах(да не би нещо да се е объркал) 6 или 3 да си сложа, каза 6 за мое съжаление Blush
Това с анонимната групичка беше яко tooth
А презервативът изобщо не ни пречи, от както родих това ни е начина на предпазване Blush
Трябва да ходя за кръв и урина, но сега като си лекувам гъбите и зацапването не може според мен newsm78

Малконосле, дано всичко е наред. Разбирам как се чувстваш Hug И мен ме боли главата днес Confused

Десита Димова, много сте сладки Simple Smile

# 171
Здравейте момичета Grinning
Аз не успях да се вредя в предната темичка, но и тази с такива темпове я пишете, че май едвам се нареждам. Иначе днес ходих на преглед, видяхме бебето. Много беше хубаво и много мило ми стана, защото вече беше доста по-голямо, и се движеше, не спря през цялото време. Предните пъти все една бяла точка гледах и сега много хубаво ми стана. Лекарката каза, че на нея й приличало на момченце Mr. Green Но каза да не се настройваме и че евентуално следващия път ще може да го повтърди.
Следващата седмица ще ме регистрират и подозирам, че и кръв ще ми вземат. Това ме притеснява изключително много, защото от всякакви манипулации ми прилошава много, но каквото стане.
А да, за малко да забравя, качих си снимките от днес:
http://july2008.multiply.com/photos/photo/3/14
http://july2008.multiply.com/photos/photo/3/15

# 172
Десита Димова, много сте сладки Simple Smile

Благодаря ти!  BlushСмятам, че и ти си много сладка и красива булка. В крайна сметка като разглеждах снимките на всички бъдещи майчета констатирах, че всичките сте много сладки. "Юлските мами" са като излезли от каталог newsm03

# 173
Изобщо сме видни убавици Simple Smile

Бухтичка, днес си мислех за теб и къде изчезна. Снимки от ваканцията няма ли да ни пуснеш Simple Smile

Писах сега в една тема за бременни рокли, вижте една красота, обаче е на Диор и струва "само" £1,830 Crazy

# 174
  • Варна
Ели тя Веси се оправи с помощта на Татти мисля Wink Но ти може би не си прочела Peace
ooooh! Mr. Green голяма съм блейка  Mr. Green

Ели, аз съм най - голямата кукувица май .. Crazy от както съм бременна съм изперкала яко, разсеяна ли съм, изглупяла ли съм, не зная ...Но е факт че върша много смешни неща ... hahaha

Последна редакция: пт, 11 яну 2008, 19:16 от Vessi_to

# 175
Малконосле, бягай към близката Фрауенклиник! Няма да те върнат. Пък и в разните така нар. поликлиники има дежурни лекари!

Бухтичка, страшна е снимката.

С тия гъби ще ме уморите, ей...Нещо сте ми много съмнителни как всички сте ги прихванали hahaha И стия еротични сънища - я бързо признавайте Mr. Green Аз да чукна на дърво през целия си живот не съм се запонзавала с това животно и се надявам да не го срещна лично Mr. Green

Дуци, като четох темата за абитуренските рокли с цени по 3000лв тоя Диор си е направо без пари Crazy

кетито, на теб пък защо серклаж?

# 176
Бухтичка, днес си мислех за теб и къде изчезна. Снимки от ваканцията няма ли да ни пуснеш Simple Smile
Каква ваканция, аз само по изпити ходя Tired Поне се надявам лятната сесия като ми е проличало вече малко по-лесно да ме пуснат Rolling Eyes Ама то пусти късмет, тогава само 3 изпита ще имам. Та така де, на почивката ще ходим чак в края на януари, има време.

# 177
  • София
Майра ами защото така са ми разцепили шийката на матката при раждането, че Гинеколожката ми каза с половин уста " Ами ще можете да износите още една бременност......." Ама за трета да не се надявам Rolling Eyes И имам зачатие на раничка и към 15-16 седмица ще се види дали шииката ще издържи тажаста Rolling Eyes

# 178
Здравйте, приемате ли  в компанията  още една юлска мама.

# 179
Добре дошла!  bouquet И лека бременност Simple Smile
Трябва да си напишеш термина за да може Ивончето да те сложи на първа страничка

Общи условия

Активация на акаунт