Малки или големи дебелани, през ЮЛИ всички ние ще станем мами :)

• 18 114
  • 290
  •   2
Отговори
# 210
Белинда честит рожден ден !!! Да си жива и здрава имного обичана и глезена жена ! Желая ти от сърце едно здраво и хубаво бебенце лятото !

# 211
  • София
Белинда, честит рожден ден! Желая ти много щастие, лека бременност и прекрасно бебче на финала!   bouquet

# 212
Белинда честит рожден ден !!!
Здраве, щастие, късмет и много любов ти желая!

# 213
  • София
БЕЛИНДА, честит рожден ден!

Много хубава торта си направила, изглежда направо като тези от "Неделя".. Браво!

Последна редакция: сб, 12 яну 2008, 12:58 от saxophone

# 214
Здравейте и от мен. Няма силички да изчета всички писания. Аз нали от вчера не съм добре, но снощи за капак вдигнах висока температура редом с хремата и кашлицата и много се притесних за бебчето. Цяла вечер беше над 38.3 С и чак на сутринта след 2 Панадола я свалих до 37.5 С. Дано бебето да е здраво и да не му се е отразило зле. Ходих на интернист (вътр.болести) и казаха да пия Ефералган за температурата и Тавипек за кашлицата. Не пожелавам на никого такива преживявания като моите тази нощ, но все пак да знаете че тези лекарства стават за бременни. Аз в началото доста се чудих какво да пия и само за Панадол се сетих. Все пак и той май май помогна. Е това е. Надявам се повече да не правя такива изпълнения.
А вие се пазете. Не че знам как, пийте витамини и повече течности и си вържете червено конче както говорихме преди ден два.
danibon колко кг. е нормално да се наддаде до 4ти месец? Какво е казала докторката??
belinda   Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава, и ти и бебчето и цялото ти семейство. Лека и безпроблемна бременност. Весело празнуване!
По-късно ще се почерпя с тортичката, че сега ми е лошичко. Да ми оставите едно парченце хейййййй.
ketito каква миялна сте си харесали? И ние ще си купуваме скоро и за сега май се чудим каква да е?? newsm78
saxophone  от къде си взе дънките. Аз за сега си се побирам в моите, но след месец май не ще успявам. ooooh!

Последна редакция: сб, 12 яну 2008, 12:35 от Kokolin@

# 215
Белинда  bdbaloni
Данибон,много внимавай с пръскането на всякакви химикали,тъй като почти всички са отровни за бебчо.Аз много исках в новия апартамент сама да си боядисвам,тъй като бояджийството ме влече ,но доки каза че дори латекса е вреден.
Да ви се оплача.В момента проблем номер 1 са дрехите. Вече нито едни дънки и панталони не ми стават и ще се налага до няколко седмици да си подменям гардероба.Но като смятам,това удоволствие ще ми струва около 1000лв/2 зимни и 2 летни панталона+съответния брой туники и блузи/.А точно сега не ми се харчат толкова пари за глупости.Не че ги нямаме,но предпочитам да ги дам за бебешки неща,а и раждането...Мислили сте за вариант шивачка?Май излиза 2-3 пъти по-евтино.А и не знам във Варна има ли магазин за дрехи за бременни ІІ-употреба.Или въобще някакъв по-икономичен вариант.

# 216
  • София
eli-pate, не знам какво толкова ще купиш за 1000лв... Е, не, че човек не може да ги обърне в дрехи, ама.. МОите дънки ми струваха 46лв (не вярвам във Варна да е кой знае колко по-скъпо от София)..  В магазинът, дето ходих имаше поне още двадесетина различни модела на дънки, джинси и по-официални панталони..
Та панталони 2 бр = 100лв + блузи още 100лв (да кажем).. Мисля, че за 200лв ще имаш всичко нужно.
Пък и аз нямам проблем с блузите, може би защото никога не съм обичала да нося такива дето са ми съвсем по тялото..  newsm78

# 217
  • Варна
аз си купих съвсем нормални черни джинси и един свободен кафяв панталон с ниска талия - по-голям размер са ,тъй като дънките ми и на мен не ми стават, с изключение на едни,ама и те ми стягат малко . За сега си сменям тези два панталона . Джинсите си ги купих за 49 лв. ,а панталона за 36 . Мисля че ще мога да ги нося поне още 1-2 месеца.А и тези ще мога да ги нося и другата зима дори и по-слаба , има как да се преправят.Блузите и саката ми стават пове4ето . След 6-ти месец ще трябва специални наистина и ще видим какво ще правя.Може и да си шия. Мисля за април - май , юни да си търся някакви панталони с връзки , лен или нещо подобно.Ще видим що за слон ще съм до тогава ако така вървя .. Mr. Green Но живот и здраве , все с нещо ще се облека.

# 218
eli-pate, не знам какво толкова ще купиш за 1000лв... Е, не, че човек не може да ги обърне в дрехи, ама.. МОите дънки ми струваха 46лв (не вярвам във Варна да е кой знае колко по-скъпо от София)..  В магазинът, дето ходих имаше поне още двадесетина различни модела на дънки, джинси и по-официални панталони..
Та панталони 2 бр = 100лв + блузи още 100лв (да кажем).. Мисля, че за 200лв ще имаш всичко нужно.
Пък и аз нямам проблем с блузите, може би защото никога не съм обичала да нося такива дето са ми съвсем по тялото..  newsm78
Ми,вчера влязох в м-н на Премаман и побягнах с писъци.Едни най-обикновени,грозни дънки-132лв!,блузки по 60-120лв!

# 219
белинда  nbirthday smile3525пожелавам ти много здраве,безпроблемна бременност и здраво бебче на финала
днес татяните празнуват имаме ли ?
ели пате вчера си купих дънки за бременни от бенковска в магазинчето за бременни струват 52 лв има много неща на нормални цени Peace
вчера ми беше много зле каквото хапна и Sick не можах да се измъкна от леглото следобяд Sad

# 220
  • Бургас
eli-pate, провери в онлине магазините Simple Smile може да си харесаш нещо. На съвсем прилични цени са.
Момичета да ва питам нещо. Знаете ли след колко градуса температурата става опасна за бебеока? Аз преди 2 дена вдигнах 38, но я свалих бързо с оцет и сода  Sick Но на другия ден имах 37 и съм малко притеснена, защото мойта нормална температура е наистина много ниска .... има няма 36 градуса.

# 221
  • София
За дрехите, мин. път си взех една дънкова рокля, която е с много копчета и се уголемява заедно с корема и я носих почти до края, един панталон, който носих кратко и накрая в най- големите жеги още една рокля и си имам един панталон с връзки. Така изкарах цялата бременност. Блузите ми ставаха, на финала обличах на таткото, но няма как. Аз за това пак исках лятно бебе, защото и бременността някак минава по- леко, вярно, че е жега, но предпочитам пред зимата, и дрехите са по- малко.
Kokolin@ , аз съм си харесала тази миялна http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09011761 Мъжа ми трябва да преправя кухнята заради нея  Mr. Green (монтирана е преди половин година, но защо не предвидихме място за миялна  Rolling Eyes)
Vessi_to , много скъпо излизат изследванията. Не може ли личния лекар да ти дава направления.
kpematopka, аз три дни се влача с висока температура, мисля, че не е опасно за бебо.

# 222
  • Варна

Vessi_to , много скъпо излизат изследванията. Не може ли личния лекар да ти дава направления.
kpematopka, аз три дни се влача с висока температура, мисля, че не е опасно за бебо.

Може, ама ходя на частни консултации в клиника която си има собствена лаборатория и НЕ работят по ЗК. Преди 1 месец , като се чудех по ЗК или не, това че ми поискаха 200 лв в мизерния родилен дом, и то без да са включени всички изследвания , ме накара да реша за частната болница. Може би ще ми излеза 2 пъти или малко пове4е от 2 пъти до края , ама какво да се прави. Поне всичко е на ниво. Просто малко множко ми се видяха 120 лв за изследвания. Ама айде както и да е .. Rolling Eyes

# 223
  Моми4ета  Hug
   Моето zацапване спря  Praynig,но все пак сутринта бях на лекар.Докторката каzа,4е вси4ко е наред  Grinning НО...да не вдигам тежко,да не танцувам и спортувам,никакъв секс ( пак 6те трябва да си впрегна фантаzията_zа радост на мъжа ми) и по4ивки. Имала съм ного нежна 6иика  Simple Smile   
 След 1 месец,когато матката се вдигне достатъ4но,няма да има проблем.
    Сега zа дре6ките да напи6а.Аz zа бременни о6те не съм си вzела,но мисля пак да паzарувам от H&M.Дънките там са хубави,но блуzите и риzите 4есто са доста иzкуствени.Има и 4орапога6ници zа бременни_само горе ластикът се раzтяга пове4е.В Премеман съ6то са доста иzкуствени материите(а тогава zа6то са толкова скъпи??).Гледам,4е Beneton пак се подиграват с бабе6ки модели  Sick
 Но майка ми винаги ми пра6та много хубави бременни дре6ки от БГ. preggo
 И последно  Simple Smile като гледам Вессито zа какви цени говори...Много скъпо(според мен).Аz преz три месеца пла6там 10euro и това е.  newsm78

# 224
Здравейте момичета! Най- накрая изчетох всичко.

Първо да ви се оплача, че бях написала такъв дълъг отговор и накрая незнам какво натиснах и всичко изчезна направо smile3515 newsm61 smile3511

Белинда честит рожден ден. Да си жива и здрава ти и цялото ти семейство. Лека бременност и още по-леко ражаде а накрая ед0ин дундест бебок
baloni bdbaloni baloni

Момичета не се оплаквайте че имате кореми защото моя какъв е направо ще се пръсна, а и на моите 160см. Ще го снимам с телефона и ще го кача за да видите какво е тумбак в 15 седмица

Ние също водим дебати на тема име въпреки че все още незнаем какво ще е но се надявам на 21.01 да разбера (дано да се види) Все не сме на едно мнение но се надявам до 10.07 да постигнем консенсус. По принцип според рождените дати ни го изчисляваха че ще е момче и то двама различни човека които до сега не са бъркали и казаха че метода е сигурен 99% Нещо според смяната на кръвта на мъжа и на жената.

Видях че сте писали за спането. Аз откакто съм бременна немога да спя по цели нощи и заспивам сутрин чак. По тази причина едвам ставам сутрин направо с кран трябва да ме вдигат.
А с тоалетната си ставам всяка нощ по 2,3 пъти а преди никога не ми се е случвало.

Незнам кое от момичетата беше писало че се е разревало на един от прегледите . Мога да ви кажа че до сега 3 пъти са ме гледали на видеозон и всеки път рева като магарица.

За червеното конче мъжа ми ми го върза след нова година защото аз пък съм си суеверна за разлика от вас. Сложете си носето го защото има такива злобни хора и изобщо незцнаете кой с какви очи ви гледа.

danibon,Shada с глас се смях с вашите писания за парцалани и гаврошовци. И то не за друго а защото и аз съм това дередже, но тази седмица мисля да си взема дънки за бременни.

eli pate открих един магазин за бременни съвсем случайно като отивах на козметик. Намира се на ул.Ген.Колев точно срещу входа на окръжна болница. Друг който знам е на белите бараки (понеделничния пазар) отстрани до катедралата и има още един който ми е труден за обяснение но ще пробвам. Тръгваш от образцов дом по бенковска към пазара , стигаш до светофара на Пискюлиев и продължаваш направо магазина се намира ня левия тротоар Дани си ме разбрала ако не пиши на лични. В пенапеман влизах много отдавна и се уплаших като видях една нищо и никаква трикотажна блузка която струваше 99лв и то защо , защотое за браманни. Извинявайте ама съвсем ни взеха за канарчета. По принцип не съм стисната но това според мен не си заслужава.

Веси аз за изследвания платих 2 лв. в Сити лаб на Цар Освободител срещу Окръжна. Аз работя с Дюлгерова, но ми се струва че съвсем са се изумили. В Майчин дом питах за Токсоплазмоза и БХС т.к само там правели и ми казаха че Токсоплазмозата е 25лв , а БХС 30лв Аз ще трябва да я направя тая токсоплазмоза защото имам куче в кащи което незнам какво ще правя по-нататък. Много ми е мъчно ако трябва да го махна все пак си го гледам от 13години, а ито горкото умира за нас двамата .

Всички сте прекрасни булки и като гледах вашите снимки си изживях на ново цялата сватба Ето и нашите снимки от прословутата дата 07.07.2007 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=161988 Ако евентуално иска парола 070707.
Скоро ще покажа и по-актуални както обещах и от Гърция от Коледа.

ДАНО НЕ СЪМ ВИ ОТЕГЧИЛА.

Сега и аз отивам да  wash hang 1ironing newsm28 1dishes clean

Последна редакция: сб, 12 яну 2008, 15:10 от sisoni

Общи условия

Активация на акаунт