6 дена на режим , на седмия потоп

• 44 488
  • 497
  •   1
Отговори
# 360
Добро утро момичета,

Как сме днес?? Как вървят диетите ? Днес ми е 6тият ден.... и утре сще ми е свободният ден..Направо още не мога да реша какво да ям...
Иначе сериозно съм решила да поспортувам... в събота ще отида на аеробика  newsm44  newsm44  newsm44  дано само да не ми мине котка пътя и да ми се провали ходенето....

Приятен и диетичен ден

# 361
  • София
Защо няма никой днес?
Къде сте, момичета? Елате да се похвалите!
Записах си час. На 08.02. съм при Ипо.
Къде е Saga, не съм я засичала скоро?

# 362
  • here, there, everywhere
Аз мисля, че не трябва да прекаляваме дори и със зеленчуците. Ипократис ми каза, че повечето калории, дори да идват от зеленчуци, са си повече калории и забавят отслабването. Аз също се чудех дали мога да поувелича количеството на салатите.

# 363
Toва за салатите и на мен ми го каза, но... не че искам да "разхлабвам редиците" каза и че се надява всеки следващ ден да имам  по малко прегрешения, което значи че ги допуска.
Карол, изядох си вече активията и чакам "гала обяда", който за днес е 1/2 кисело мляко и един плод Sad , най гадния обяд от всичките дни.

# 364
  • София
С нищо не трябва да се прекалява Peace. Но все пак трябва да има засищане от позволените храни за да не се гладува, което пък води до нарушаване на режима. Най- добре е в най-големи количества да са белтъчините, тогава става най-бързо, но на мен ми е трудно.
Deina, и моят обяд днес е същия. Ще ям банан, засища ме. Гадно, негадно, мисли си за това как ще изглеждаш, ако спазваш Heart Eyes!

# 365
Аз мисля, че не трябва да прекаляваме дори и със зеленчуците. Ипократис ми каза, че повечето калории, дори да идват от зеленчуци, са си повече калории и забавят отслабването. Аз също се чудех дали мога да поувелича количеството на салатите.

Абсолютно си права не трябва.... само, че понякога ме избива на лакомия.... като вчера с гадната зелева салата...

Защо няма никой днес?

Само аз си пиша...Simple Smile) Аз съм на 06.02 при Ипо.  Не знам защо ама като си ходя редовно на консултациите при него си спазвам стриктно режима... а иначе така се отпускам... ужас..  След консултацията ще ме слага на свободно хранене....

# 366
  • София
Aia, точно за това си записах час и аз. За зелева салата ли стана дума, снощи изядох такова огромно количество с едно парче сирене, но пък беше вкусноооо!
Ще се меря в събота, реших го. В неделя ще ми е първи свободен ден. При мен е 15-ти. Започнах от миналия понеделник и както Ипо казва- втората неделя.
Aia, пиши като можеш, аз сега се приготвям да излизам. От офиса ще видя кой е тук.

# 367
Защо няма никой днес?
Къде е Saga, не съм я засичала скоро?

Ехоо, тук съм, но вече втори път не излиза отговора ми  newsm78

Здравейте, всички!
Да се похваля - стъпка по стъпка убивам свинското в мен. Момичета, днес е ден Първи след първите 13 дни. Вчера беше "потопа" - мъка. Каних се да ям това-онова, а накрая "прегрешението" беше 2 лъжици кис.зеле със свинско. Мъка  Tired
Резултатът е минус 2 кг и по-широчки панталонки  bowuu
Доволна съм, сита съм, гоооорда съм, че издържах. Продължавам.
Карол, Ая, разчитаме на вас   bouquet
Останалите "ламички", как сте - пишете  Heart Eyes

# 368
Aia, точно за това си записах час и аз. За зелева салата ли стана дума, снощи изядох такова огромно количество с едно парче сирене, но пък беше вкусноооо!
Ще се меря в събота, реших го. В неделя ще ми е първи свободен ден. При мен е 15-ти. Започнах от миналия понеделник и както Ипо казва- втората неделя.
Aia, пиши като можеш, аз сега се приготвям да излизам. От офиса ще видя кой е тук.
Еми според мен трябва редовно да се ходи на консултации... така някак си повече се стимулирам да отслабна и да поддържам теглото си...няма да се излагам пред човека. Пък и той дори кантара да е нагоре реагира така спокойно и успокояващо, че решаваш другият път да го изненадаш.
Ох имам голям проблем с тази зелева салата (както и с зелената) ... много я харесвам...но ми става много тежко и гадно... въпреки, че и количеството ми беше голямо и явно от това.  Днес съм си решила стриктно да си я спазвам особено с количеството-умерено.
Днес ще си похапвам салатка с хлебче... а вечерта ще кукуригам с яйца и сиренце ..и салатка
Прочетох, че рекламите са забранени.... аз досега само си рекламирам Ипо и д-р Р. Ковачева ... за мен те са супер!!!

# 369
  • sf
аз се срамувам в ъгъла.  oops

# 370
аз се срамувам в ъгъла.  oops

В този форум няма срам....   bouquet  просто това че си прекалила вчера трябва да те амбицира днес да хапваш по режима... понеже лятото ще дойде и ще трябва да сме слаби и красиви.
  chef още си обмислям утрешното ми ядене... ама не мисля да правя редовната грешка... сладко сладко и пак сладко...
Saga  и ние разчитаме на вас..когато е по голяма групата е по лесно

# 371
  • sf
еееех лятото, а имам е на две сватби да ходя ... и на кръщене... и на морета... пфууууууу.. отивам да изхвърля хладилника  Joy

# 372
  • София
Donsita, какви си ги свършила?
Saga, супер!
Aia, много е готин Ипо, изключително ми е приятно общуването с него.
Да взема вече да тръгвам, че съвсем няма да има къде да паркирам.

# 373
Да супер готин е Ипократис... а някой раждал ли е при Рени Ковачева от Света София

# 374
  • sf
Donsita, какви си ги свършила?
  oops ми малко вафлички и филийка с лютеница и не спазвам часовете и честото хранене, и почти не пия вода
за бой съм  fight

Общи условия

Активация на акаунт