6 дена на режим , на седмия потоп

• 46 028
  • 497
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Aia, поздравявам те!
Deina, аз знам, че ти до лятото ще си 60кг. Давай!

# 346
Това ми е първата диета тя е по- диетична с по- малко ядене. Въпреки,че като ходиш на консултации той започва постепенно да увеличава храната
Ето я и диетата : Закуските- ранната , 2рата и следобедната са едни и същи през 6 - те дни.

1 ден
Ранна закуска - Кафе или чай . 1 ч.лъж.мед,   1 плод по избор.
Втора закуска (при рано ставане) - Плодово кисело мляко по избор. (аз ям 1/2 активия)   
Обяд 1 варено яйце,1 филия черен хляб, зеленчук по избор
Следобедна закуска 1 плод по избор
Вечеря - Пилешка пържола на скара/150 гр/ 1 зеленчук по избор.

2 ден

Обяд - Пилешка пържола на скара/150 гр/ ,1 зеленчук по избор.

Вечеря - Голяма салата по избор .1 малко парче сирене

3 ден

Обяд - Голяма салата по избор .1 малко парче сирене

Вечеря - 100  гр шунка, салата по избор

4 ден

Обяд - 1 варено яйце, 1 филия черен хляб, зеленчук по избор

Вечеря- Пилешка пържола на скара/150 гр/  1 зеленчук по избор.

5 ден

Обяд - Пилешка пържола на скара/150 гр/  1 зеленчук по избор

Вечеря  - Голяма салата по избор .1 малко парче сирене

6 ден

Обяд - Голяма салата по избор .1 малко парче сирене
Вечеря 2 средно големи варени картофа, зеленчук по избор,1 малко парче сирене

Пилешко=телешко=шунка=филе бяла риба=консерва риба тон=черен дроб /на същото количество-150гр/

Забележки-Указания.
1. Приготвянето на всичките ястия става без никакви мазнини.
2. Препоръчва се хляб “тонус” или “бонус” или може да се замести с друг черен хляб.
3. От пилето се препоръчва бялото месо,варено или на скара.
4.Риба тон консервиран в собствен сос./във вода/.
5. Кафе или чай както и фрешове от цитрусовите плодове без ограничение (без захар).
6. Може да се използват всякакви подправки (силно се ограничава солта).
7.Салатите по избор включват: всякакви зеленчуци в умерено количество, без примеси от различни сосове, олио, сирене, колбаси и т.н.

МНОГО ВАЖНО: Преди всяко хранене задължително се изпиват две чаши вода.

*първата неделя от началото на хранителния режим, режимът се спазва както всеки друг ден. След това неделята е свободен ден от всякакви ограничения. Може да се яде каквото и колкото искате.

# 347
Ая, благодаря, принтнах си го веднага.
но..вечер като се съберем около масата...едвам удържах снощи, някак съм объркана, като не ям и имам време и се суета напред назад и това, че първия 7-ми ден си пак на диета както ми казахте е вярно Sad
 Момичета всички ли спортувате?

Дейна, нали и ти си на масата? Ако пък много се изкушаваш от нещо, нахрани се се с твоето и стани- вземи си душ, занимай се с нещо твое си, не ги мисли другите. Малко е невъзпитано, но смятам, че ще те разберат.
Що се отнася до спорта, аз съм от несериозните- синът ми ходи на плуване и когато/ако го водя аз, се мушвам в басейна. Иначе- от колата- на бюрото. От напролет обаче ходя пеш, докато се развали съвсем времето. Много ми е "седнала"работата и този навик си го изградих преди години. Помага, защото искам- не искам, 10 км(отиване и връщане) на ден си ги ходя.

Последна редакция: ср, 23 яну 2008, 12:59 от didkapitka

# 348
  • here, there, everywhere
Аз също не спортувам. Лятото когато правих диетата също не спортувах. Знам, че е добре нещата да се комбинират но или нямам време или желание. Винаги имам причина да не го правя. Тук идва на помощ моментът, че не се смъква рязко и се избягва увисването на кожата.

# 349
Порицайте ме! Днес се осрах и пропуснах закуските. Спорт няма заради операцията , пък и заради раждането. Както съм я охлабила следващата седмица няма да има с какво да се похваля.

# 350
Риен, не се самобичувай. Simple SmileПродължаваш смело нататък.Аз съм шести ден.От утре започвам вторите шест.Не съм свалила особено много на килограми, но днес пробвах едни дънки, които са ми ориентир.Миналата седмица не можех да ги вкарам докрай и да ги закопчая.А днес успях дори и да ги закопчая.Това е от мен.Днес нещо много ми се яде сладко.Ако не успея да издържа около 9 ще изям една круша и една фурма.Аз съм от спортуваящите-от три седмици на сама спортувам 6 дни от общо седем.Дано не се предам.А иначе проблема с отделителната система не се реши особено.Утре съм решила да си купя зелен чай.Дали е позволен?Принципно мразя чай без захар, ама щом и кафето се научих да пия без захар и с това ще се справя.Чао засега!

# 351
Lid, аз ям като замаяна активия, но не ми регулира перисталтиката. Дали да не се възползвам от прословутата "гаранция" и да си върна парите.  Grinning И да продължавам да си ям безплатно Laughing

# 352
  • Mediterraneo
Порицайте ме! Днес се осрах и пропуснах закуските. Спорт няма заради операцията , пък и заради раждането. Както съм я охлабила следващата седмица няма да има с какво да се похваля.

Няма какво да те порицаваме  Naughty Аз също редовно пропускам междинните закуски  Tired
Ще видя с точност утре сутринта, но мисля, че съм свалила поне 2 кг за 10 дни... Очаквах повече, честно казано, но и това е ОК.
Казах ли вече, че през май съм на сватба на сестра си?! Оказа се, че един ден преди нея се жени братовчедка на съпруга ми. Ще има къде да си покажа новата форма  Mr. Green Дали ще успея за тези 4 месеца да сваля поне 10 кг?!  Cry

В събота ми е почивката и от неделя започвам режима на Ая. Искам да поразнообразя малко  Peace

# 353
  • София
rien, smile3513 марш в ъгъла да се срамуваш! И аз идвам с теб, защото всеки ден си пропускам следобедния плод Embarassed Ще взема и Тарталетка за компания. Ама наистина не трябва да се пропуска хранене, нали по този начин караме метаболизма да работи.
Lidiana, това е решение- някакъв плод. Абе явно сантиметри се свалят по-бързо от кг., ама като не се премерихме в началото...Зеленият чай е позволен.
Тарталетке, 10 кг. за 4 месеца е съвсем реално. Това са по 2.5 кг. месечно, много повече ще свалиш/ако имаш нужда де, защото не си спомням колко искаше да сваляш/.

# 354
  • София
Нещо не успявам да видя, ако някой има желание, моля да напише, колко голямо е малкото парче сирене  Laughing Колкото кибритена кутийка, добре ли е  newsm78

Малко е, колкото 2 кибритени кутийки е добре.

# 355
Сигурно съм го проспала, извинете ме, но искам да питам, това " зеленчук по избор" един брой ли е или един вид, аз примерно си хапвам морков, ама един ми е много малко  Embarassed

# 356
  • София
Deina, един вид е, не един брой.

# 357
Успешен ден! С всичките му междинни закуски!  bowuu
Обаче днес анализирах задълбочено трите режима и стигнах до следния извод:
1. Вечерята трябва да се състои от месо и зеленчук;
2. Обядът е салата/сирене, мляко (и разновидностите му), филийка бонус;
3. Веднъж седмично картофи или ориз
Разликата е там, че в режима на Карол сутрешната закуска не е "тежка"- лъжица мед и плодове. Повече ми харесва и смятам да взаимствам. До обяд- плодове, пак по правилата- през 3,5- 4 часа, пак с вода.

# 358
Лелее корема наистина много ми се е свил... как можах да изям 3 чинии със зелева салата ( + пържолата) като знам как се чуствам като преям  #2gunfire направо ужас...... много ми е тежко...утре няма да се меря...пък в петък ще видя какви са резултатите.
 Тарталетке и аз мисля че  10 кг. за 4 месеца е съвсем реално- стига да си сериозна и да внимаваш в свободният 7ми ден.
Чао за сега... и до утре...

# 359
Добър вечер  Hug , аз като за втори ден съм стриктна, дано и занапред да е така, елиминирах всички аромати и изкушения докато приготвях вкуснотийки на детето и за да се наградя - сега след душа обилно намазах всичките си диетуващи телеса с някакъв си извайващ крем  Mr. Green .И на мен ми се ще като за начало да си влизам по-лесно в дрешките, но има много време още, харесва ми, че доста се хапва в диетата, на вечеря едва си хапнах рибата, много ми беше.Дано и да поотслабна ,освен че ми харесва  Grinning .
Тарталета, мисля си, че ще си прекрасна Flutter с новата си фигура на сватбите, само воля и воля и спазване  Wink, напълно постижимо ми изглежда 10 кг. за 4 месеца  Party !
Лека нощ от мен и утре да сме по-добри, по-усмихнати, по-леки и красиви   bouquet !

Общи условия

Активация на акаунт