6 дена на режим , на седмия потоп

• 46 029
  • 497
  •   1
Отговори
# 315
Хе хей, Копривке- с това "да го поизмия, че да му падне солта"  Joy Ми солено си е, дявол го взел, но пък е вкусно. Ще чакаме експертите да се произнесат, обаче ако хапнеш, ще има и добра страна- вода ще пиеш и ще пиеш    Wink
Това за рибата и аз си го мисля- вместо да тъпчем консерви, не е ли по- добре прясна постна рибка на пара или скара  newsm78 Чак скумрия обаче  Thinking
Chugra, благодаря за подкрепата и гласуваното доверие в аванс  Hug Като говоря за разочарование от темповете имам предвид следното- бях 15 дни на вода, след това захраних малко   и сега започвам тук. По- скоро за ограничаване на количествата, тъй като след драстичен глад ставам като вълк. Пък и още едни 5 кг няма да са ми излишни. Отплеснах се в обяснения, а мисълта ми беше друга- ако започна неволно да сравнявам темповете на отслабване и започна да мрънкам, някой да ме   341uu

# 316
lidiana, една приятелка получаваше запек от активията.. не знам дали в нея не е проблема.. пробвай 2-3 дни с половин кофичка пълномаслено кисело мляко и 1 круша, би трябвало да подейства. а като имаш салата, какво ядеш? на мен ми действа разхлабващо маруля с краставица.

# 317
И аз отчет за днес: без гафове. Само близнах готвеното, за да го опитам на вкус, че да не осоля децата заради едната диета Wink
След вечеря обаче ми стана тежко от салата - зеле, краставици и домати. Зимата хич не обичам да ям пресни салати, че зеленчуците са пластмасови Sick Смятам да наблегна на задушените зеленчуци само с водичка, без мазнина - карфиол, моркови, броколи. Какво ще кажете подходящи ли са?

Дидка, добра среща и в тази тема. Hug

# 318
Предимно домати и моркови. Wink.А как ядеш маруля с краставици без олио?Не е ли прекалено кисело или тревисто.Аз затова избягвам марулята. Wink

# 319
Lidiana, Фреш от червено цвекло. И половин чаша ти е достатъчна, мисля  Thinking Друго, аз което смятам да правя е, първо- да заменя активията с кисело мляко и второ- лъжица ленено семе, стрито, както и киви. По- добра активия няма да намериш.

Мимоза Минзухарчева  Wink  Сладка промяна...пролетно дъхава такава  babydust7 С удоволствие ще слабея с теб  Heart Eyes

# 320
мимоза, идеални са задушените зеленчуци! аз си и 'запържвам' в тефлонов тиган понякога (без олио, само с вода, но да са поне малко хрупкави), че сега зимата ми става много студено само с домати и краставици от хладилника брррр

lidiana, на мен салатите ми са със сирене, просто си троша сиренето, слагам оцет и съм готова Simple Smile и марулята така я ям - маруля, краставици, праз лук и трошено сирене. като почнах, бях на режим, в който ядях салата с месо (риба, пиле), та тогава си правех маруля с краставици, праз и консерва риба тон - става идеално! като ми писваше от риба тон си стържех ряпа с моркови, те са си сочни и така и няма нужда от много подправки (само оцет и пипер). иначе експериментирам със замразени зеленчуци на тава или печени други (патладжан, чушки), като имам време.

а да попитам - някоя от вас замества ли солта? аз си купих заместител, който не бил със същия състав като готварската сол и от него не се задържа вода (това поне е така). малко на вкус е странно, но ако се соли готвено е ок, само да не е на салата че се усеща веднага.. та вие замествате ли?

# 321
Солта не я замествам и не я ограничавам, но утре ще ви напиша защо. Пък и колко сол има в една актияия, как се ограничава това количество.. Simple Smile
За заглавието- методът на отрицание на негативното е познат в маркетинга от време оно. Но не го приемам лично, ако не ви харесва.  Wink Идея беше просто, чак пък втори вариант, гласуване,  newsm78 - много драматично, другари и другарки.... bowuu нека решава и измисля автора.
За позитивната нагласа - защо трябва да ни е негативна нагласата като слабеем? Нееее, аз и с тези кила мога да се пльоцна на плажа. И млади гаджета да зарибявам. Но почивка  искам на Майорка тази година, там няма да ми мерят гъза, а чувството за хумор  Joy

Тарталета, колко карнитин пиеш? Аз си купих капсули по 250 мг. Препоръчват по 3 на ден преди ядене, аз знам че се пие една и то 30 -40 мин преди тренировка.Ха сега де! ooooh!

Момичета, отслабанала съм 1,1 кило. Мнооо малко. Дано не се върне.
Отоври ми се стара травма на коляното и сега спрях велоергометъра, а днес ми махнаха бенка на гърба и ми е забранено да си мятам ръцете, тоест пасувам със спорта.

чугра, не се меря бюст- гъз-баджак понеже нямам шивашки метър  Blush
Откривам четвъртъчния отчет с  75,9 кг
Айде лека!

# 322
Aia какво яйце бе мила, ти кой режим спазваш

Аз не съм на този режим на който спазвате от 1ва страница.Аз си ходя при Ипократис и си имам собствена диета. Когато отидете на консултация (1вият път) той те разпитва какво обичаш и какво би яла .. и се прави по твоите вкусове. Аз имам повече диети понеже и майка ми ходи при него. А относно белтъка... можете да ядете цялото яйце.... аз даже ям по 2 вече...ама това е понеже обмяната на веществата ми е вече много по добре

Не, даже на кантара ще се качвам рядко. Страх ме е, че ако ми се стори твърде бавно отслабването, може да се разочаровам. Имам горчив опит в това отношение. Та на кантара- за начало- 65. На тринайстия ден пак.  Peace

За бавното отслабване не се притеснявай мерете се 1 път седмично... например на 6тият ви ден от диетите... не като мен всеки ден. Важнот е да подобрите обмяната на веществата

Само да се похваля вече съм 49.700 кг... направо не мога да повярвам... и апетита ми изчезна

# 323
rien, честито свалено кило! никак не е малко, точно толкова се иска на седмица Simple Smile
а иначе и аз нямам шивашки, взех си един от икеа, пък те са до 100см, удобно - ще мога да пиша, като имам с какво да се похваля Simple Smile

# 324
Aia, много бързо бе! и честито Simple Smile колко време ти отне да стигнеш до 49? аз ако за същото време стигна до 59 ще съм доволна

# 325
  • here, there, everywhere
Добро утро на всички диетуващи. От днес започвам и аз. За закуска си хапнах 1/2 кис.мляко, а за междинното хранене съм си приготвила 1 ябълка. Надявам се този път да бъда по-упорита и да издържа

# 326
  • София
Добро утро! Какъв е този сняг пък сега! Вчера и онзи ден беше едно пролетно..!
За протокола: премерих си обиколките-
талия- 75, ханш- 97/chugra, влизам в твоя метър Joy /. Не знам как точно се взимат мерки, това е леко хлабавичко.
Айде приятен ден и да си спазвате режимчето!

# 327
  • Mediterraneo
Тарталета, колко карнитин пиеш? Аз си купих капсули по 250 мг. Препоръчват по 3 на ден преди ядене, аз знам че се пие една и то 30 -40 мин преди тренировка.Ха сега де! ooooh!

Моите капсули са по 500 мг. Взех такива, че излизаха по- евтино  Mr. Green Пия по 1-2 дневно, половин час преди тренировка. Ама като се има предвид, че аз един час на велото го правя за цял ден... #Crazy За сега пия една таблетка сутрин и една към 14 часа.

За заглавието- методът на отрицание на негативното е познат в маркетинга от време оно. Но не го приемам лично, ако не ви харесва.  Wink Идея беше просто, чак пък втори вариант, гласуване,  newsm78 - много драматично, другари и другарки.... bowuu нека решава и измисля автора.
За позитивната нагласа - защо трябва да ни е негативна нагласата като слабеем? Нееее, аз и с тези кила мога да се пльоцна на плажа. И млади гаджета да зарибявам. Но почивка  искам на Майорка тази година, там няма да ми мерят гъза, а чувството за хумор 

Абсолютно подкрепям. И за заглавието, и за плажа  smile3501

# 328
Привет момичета Hug
Аз съм ден втори, не ми тежи, все повече ми харесва диетата, настроена съм много положително и заедно с малко спорт, мисля, че ще пооправя нещата до лятото.
Искате ли да си направим табличка с начални, настоящи и бъдещи  Grinning кг.?
За протокола - аз стартирам на 55 кг., целта ми е 46кг.
Aia, браво  bouquet, махнала си си петицата от кг., аз отдавна се стремя да го направя.Важен момент е това  Laughing .
Премерих си и обиколките, много зле изглежда положението Embarassed, ама ще го напиша, пък дано има разлики после- талия 69, ханш 97 Shocked
Аз точно закусвам-мога да кажа, че ми е вкусничко млекцето с мюсли и като цяло хич не се чувствам гладна от диетата, супер.Някой някъде беше питал колко голямо е малкото парче сирене, сега ще се върна да прочета...

# 329
Нещо не успявам да видя, ако някой има желание, моля да напише, колко голямо е малкото парче сирене  Laughing Колкото кибритена кутийка, добре ли е  newsm78
А за активията да споделя, аз я замествам с кисело мляко, защото на мен ми докарва "нередовен стомах" , пробвала съм 2-3пъти по 3-4 дни, винаги така ми влияе.

Общи условия

Активация на акаунт