6 дена на режим , на седмия потоп

• 46 024
  • 497
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Банани може. Виждам, че и Umma е отговорила. Изрично съм питала Ипо за тях.
Доня Коприва, 58 кг. на мен ми звучат като едно много хубаво тегло, но ти си знаеш как се усещаш най-добре. Аз като спортувам без хранителен режим нямам никакъв, ама никакъв ефект и съвсем губя мотивация. Хич не съм от хората, които след фитнес или по време на него се чувстват супер. С нетърпение чакам да изтече времето. Mr. Green. Ходех на аеробика едно време, ставаше ми зле, веднъж щях да припадна. На фитнес умирах от скука, а и там инструктурите ме караха да изпълнявам кардио упражненията на много висока скорост, направо оставам без въздух и мисъл. Пилатес е може би моята гимнастика, но трябва да е в група, вкъщи съм несериозна, а отиването до зала, заедно със събличане, гимнастика, душ, обличане си е едно 2 часа и се отказвам. Аз за себе си установих, че единственото, в което мога да съм постоянна е велото вкъщи. Пускам си филм и се отнасям, само си следя пулса. Ако не гледам филм, на 15-тата минута искам да приключвам, а иначе мога да откарам и 2 часа, само дето няма смисъл.
Chugra, и аз съм за четвъртък, нека видим и другите момичета какво ще кажат.
Аз ям пилешкото с печени чушки. В този сезон доматите и краставиците хич не ми харесват, марули без подправки е Mr. Green То аз и основно това си ям- пиле и чушки. Когато имам салата със сирене капвам малко зехтин. Най-любим ми е ден 4, защото имам ориз за вечеря.
Не съм вегетарианец, но месото е последното, за което се сещам, когато съм гладна. Абе обичам си въглехидратчета- и бързи и бавни, то и затова съм си постоянно над килограмите Laughing!
Айде, и днес да внимавате, че в почивните дни е най-трудно да се спазва режим!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ВОДАТА!

# 166
 Ами 58 кг. за мен са много. Аз съм сравнително дребна и с много леки кости и затова 58 кг. при мен = на пухкава с корем и дупе, а хората около мен си мислят, че съм бременна  Sick . Кофти тръпка...

Аз пък предпочитам да диетувам, когато съм почивка защото на работа нямам възможност да се храня нормално, често няма и какво да се яде освен сандвичи...
Утре съм на работа, но ще си направя салата от вкъщи и ще си я взема с мен. Иначе няма как да изкарам деня.

проблемно ми е да съм в къщи с детето, както в момента защото той постоянно иска да яде, готвя заради него, храня го, а аз самата не мога да ям. От друга страна той не обича пържола напр. Той си иска манджичка да има картофче, оризче, такива неща...Ако избутам днешния ден всичко ще е наред с моята диета. От понеделник е на градина, аз почивам чак до четвъртък, нямам дразнители и така

За меренето в четвъртък съм за  Peace

а храненето през 2 часа ли да се случва, гледам пишете за точни часове???
аз поне в диетата на 1-ва страница не видях нищо фиксирано...

Последна редакция: сб, 19 яну 2008, 14:51 от доня КОПРИВА

# 167
Еми и за мен 58 са много...ама то зависи и колко е висок човек... за мен при 164 най добре съм 48-49...
относно през колко часа... през 3 1/2 -4 часа трябва да се яде...
и аз съм за меренето в четвъртък

А това с детето е доста кофти... добре че моя е един диетолог и все ница да яде... въпреки че мама все го мъчи да яде... защо ли и аз не бях злояда ... Simple Smile)))

# 168
въх, кака, как ще са много 58 килограма. Че си и по-висока от мен. Аз се мъча 60 килограма да стана. Но тук под 60 килограма не се ценят жените , за разлика от БГ.
вчера бях на Карнавал и имаше една девойка, която танцуваше Индийски танци. Цялата рода/ от страна на мъжа ми/  ме надъха догодина да съм ги танцувала аз. но за да е естетическо представянето са ми нужни 16 килограма минус.  Sick Кофти! ама "га яди кифтета...." Иначе мъжът ми ме пита какво съм пила, аз му викам:"Една вода 0,5" А той:"За цял а вечер, ли? Ооо, тогава по-често ще те пускам да излизах, че си ми много евтина"
Карол,мерси,  това на снимката е малкото. "Голямата" е на година и осем месеца. Confused Ей така от 58 килограма се става 93. Laughing
Днес не устоях и се премерих - едно кило минус. доволна съм.Сега ще издържа до четвъртък изпълнена със стимули. Не чувствам никакъв глад, даже от много работа покрай децата пропуснах плода вчера.
Дерзайте момичета!

# 169
Забравих да напиша!
Аз няма нужда да си купувам нови дрехи понеже всички стари са тесни  Laughing Както вика чугра, трябва да се слабее, че иначе гардероба удря по джоба!
Даниелка, не се дерзай за банана. Те са богати на магнезий,  Peace , важен при обилно кръвотечение.

# 170
  • София
Ето ме отново още по- доволна. Снощи щом и свекъра ми каза, че съм отслабнала  Party, а той по- принцип е много критичен. Продължавам с вас.

# 171
  • Mediterraneo
Банан и аз хапнах оня ден.
За тегленето съм ЗА четвъртък  Peace Удобно ми е.
До момента не мога да кажа какво съм свалила за 6 дни, защото не си знаех стартовите килограми с точност.
Утре започвам вторите шест дни. Гордея се със себе си  bowuu Толкова досега не съм издържала.
Спортуването ми се ограничава до ходене пеша и каране на велоергометъра вкъщи. Решила съм да навъртам минимум 30 км дневно, защото за действието на Лкарнитина така или иначе е необходимо движение.

# 172
  • София
Браво на всички! Доня, точно това имах предвид, че когато сте с децата вкъщи трябва да им готвите вкусничко, а тогава много воля трябва. Иначе и аз като имам много работа пропускам хранене, което никак не е добре за метаболизма. Момичета, които са приключили с програмата, поддържат кг. като спазват само часовете и водата. Трябва да свикнем на 5 пъти хранене и пиене на много вода. На мен пък 58кг. са ми цел. Добре, аз ще стана 58, а ти 50 Peace!
Тарталета, спортът ти е Peace. Тук не се борим за високо спортно майсторство, а срещу обездвижване. Спазване на хранителен режим, съчетано с малко спорт, просто няма как да не доведе до резултат!
Значи, в четвъртък всички на отчет! goodscale

# 173
Еми и за мен 58 са много...ама то зависи и колко е висок човек... за мен при 164 най добре съм 48-49...
...

Това все едно аз съм го писала...и аз съм 164 и аз в най добрите си времена преди да забреенея бях 48-49...

# 174
Като пуснах темата мислех , че никой няма да се включи , а то колко желаещи .
Предлагам деня за мерене да е събота сутрин , причината ...
Събота сутрин се пада да е шестия ден , точно преди свободния ден и може да се види резултата от текущата седмица .
В понеделник не върви след своблодния ден да се мери човек , защото си е мазохизъм .
Утре чакам на лични мерките на  тези от вас , които искат да ги включа в таблицата на първа страница  - кг в момента , кг при стартиране на режима , желани кг  и ръст и дата на почване на режима .
Ще направя една таблица и ще я пусна на първа страница в темата , за да могат новите момичета , да следят резултатите и да се мотивират .  Grinning
Аз страртирам от понеделник режима , иначе в момента съм на НВД , да не си мислите , че си хапвам безметежно .
За спорта - аз спортувам всеки ден .
Имам изготвена програма и по нея през ден в залата около 1.40 мин , а в свободните дни въртя колелото и велоергометъра в нас по 20 мин всеки .

Всички искате четвъртък , ок щом така сте казали - нека е четвъртък - мир да има .  Mr. Green
В четвъртък на линия , тогава с мерките .

Последна редакция: сб, 19 яну 2008, 19:24 от nepukistka

# 175
  • в резерват
Пуки, гледах ти отчета при Рицарките и видях още едно намаление на лентичката, за което получаваш много  smile3501.

Ако в заглавието на темата се спомене и името на Ипократис сигурно ще се присъединят и още хора. Четох в нета доста положителни отзиви за него.
Иначе днес ми е втори успешен ден. Водата ми мина 2.5 литра, с храненето приключих около 19 часа.
Със спорта се захващам по-сериозно от другата седмица.

Хубава вечер на всички.  Hug Hug Hug

# 176
  • sf
и на мен в събота ми звучи по-логично да е меренето. тва четвъртък е някак по никое време  Thinking

# 177
  • Mediterraneo
и на мен в събота ми звучи по-логично да е меренето. тва четвъртък е някак по никое време  Thinking

В крайна сметка едва ли ще се угоди на всички  Peace На мен примерно другата събота ми е свободния ден  Mr. Green
А и честно казано, за мен е безсмислена цялата играчка за мерки, теглилки, таблици и прочее  Peace

# 178
  • sf
А и честно казано, за мен е безсмислена цялата играчка за мерки, теглилки, таблици и прочее  Peace
  Peace

# 179
  • София
Пуки, досега не съм ти благодарила, че пусна тази тема, подсети ме и ме амбицира  bouquet!

Последна редакция: сб, 19 яну 2008, 20:29 от Карол

Общи условия

Активация на акаунт