6 дена на режим , на седмия потоп

• 44 540
  • 497
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Donsita, предлагам си услугите за бебо. Офисът ми е близо до Ипо, а и обожавам малки деца. Това е сериозно предложение.
Deina, на прав път си. А щом и спортуваш-  Peace  за какво изобщо иде реч- каква мацка ще станеш, да му мисли мъжът ти Laughing Ние с теб имаме явно еднакво меню, и аз токущо си доядох салатката със сирене. Този път беше "айсберг"- еми пак капнах малко зехтин, ама иначе на нищо не прилича Mr. Green.
dess76, значи сядаш на стол и си пускаш един филм. Ръцете са зад врата. Силно се извиваш наляво и задържаш. След това надясно и така, колкото издържиш като време. Затова ти казах да пуснеш филм, защото е голяма скука. Колкото повече, толкова по-добре. Дамата, която ми препоръча това упражнение, твърди, че е най-доброто за корем. Имам основание да й се доверя. Аз вместо шунка ям пилешка пържола, но това което ДесиХ2 е написала ме заинтригува.

# 406
Днес се пообърка малко режимът, но ангажименти  Tired Първо, закусих в 12 часа с портокал, после към 4 часа изядох едно Бонусче с малко сирене и сега идва старшното- към 6- две печени чушки със сирене, 8.30- маруля с една консерва риба тон и току що доядох салатата на останалите- пак зелена, но с кисело мляко. Еми това е, то като тръгне от сутринта наопаки...сега трябва да си легна към 12, та дано "смеля" дотогава.
Радвам ви се, момичета, че сте режимни!

# 407
Да кажа,.....идвам от денс-аеробика, мъка мъка..горе-долу половината издържах...
Най-много седмица и ще си в час, със сигурност Peace .
Браво на доня Коприва и всички отслабнали, отслабващи и мислещи по въпроса  Wink .
Аз сега се любувам на чаша вино, но не го броя за провинение   Mr. Green Иначе до сега никак не ми е трудно, въпреки, че забелязвам лек глад между 16 ч. и 20-21ч. (вечеряме късно).Пия вода.
Лека нощ, милички, до утре   Hug
А ето и едно предложение : "Ний сме весела дружина, с усмивка спазваме режима! ". Ако не ви харесва не се сърдя  Heart Eyes

# 408
  • София
ДесиХ2, а доколко се отпускаш в свободните дни?

# 409
 Добро утро на всички,

Днес ми е свободният ден и направо не знам какво да си взема за ядене... а и какво ще ям.  
Не мисля да прекалявам с хапването за да не се скараме с кантара Laughing
Deina какво представлява денс аеробика??до сега никога не съм ходила? А иначе ако ходиш често ще влезнеш във форма... Аз утре ще ходя на комбинирана аеробика - тренировката е хубава и мисля да си купя карта,  за да ходя по сериозно.

Хубав и диетичен ден на всички  Hug

# 410
Добро утро!
Да се похваля тази сутрин кантара ме изненада приятно -2кг.,неможах да повярвам.
Карол,благодаря за упражненията  bouquet,даже започнах да ги правя.
Лек и диетичен ден!  bouquet

# 411
  • sf
Карол, ако се наложи , ще се възползвам. ама кажи точния адрес на Ипо и по телефона ли да се запиша

# 412
  • София
Добро утро и от мен!
donsita, на предишната страница Аia е дала координатите. Намира се близо до "Ялта". По телефона се записват часовете. Свободни има към средата на февруари.
dess76, и аз ще ги почна още днес Peace А резултатът ти е супер! Поздравления!
Aia, ще ми бъде интересно как ще мине свободния ти ден. Моят е неделя. Аз винаги предпочитам да е неделя. От понеделник до събота режим, в неделя потоп.
Като споменах част от заглавието се сетих- авторката на темата се изгуби тези дни.
Пуки, благодарение на твоята тема аз се върнах към режима на Ипо! Отново ти благодаря smile3525
Обичам петъците!
Пожелавам ви усихнат ден!

# 413
  • sf
Добро утро и от мен!
donsita, на предишната страница Аia е дала координатите. Намира се близо до "Ялта". По телефона се записват часовете. Свободни има към средата на февруари.

ooooh! леле ква съм блейка, хич не съм ги и видяла.  Embarassed мерси, ще звънна

# 414
  • Mediterraneo
-картофите могат да се заменат със същото кличество ориз или паста,приготвени със доматено пюре,сирене,зеленчуци.
-яйцата могат да са пържени,омлет със зеленуци или зеленуково ястие със сирене и яйца на фурна.
-местото понякога може да се замени със 3 цели яйца и един белтък/аз не обичам месо/
-често ям задушени или запечени зеленуци,заедно с храната ,за да разнообразявам менюто.
-понякога слагам малко мюсли и млякото сутрин
-когато имам салата и сирене,но се  чувствам много гладна,Ипо ми е разрешил да хапвам една филийка хляб Бонус.

Деска, това ми е страшно полезно   bouquet Онзи ден готвих ориз и бая си мислех да заменя картофите с него, но се отказах  Tired А така обичам ориз  Whistling
Утре ми е свободния ден  newsm44 Единственото прегрешение, което съм запланувала, е порция пържени картофи( аз откога ги говоря  Embarassed), иначе ще си карам по режима, де.
Реших да се меря наистина само веднъж седмично. Това смъкване и качване на по стотина грама много ме измъчва  Close
Но на обиколки явно свалям. Тази сутрин се намъкнах в един панталон, който отлежаваше за по- добри дни  Laughing
Другата седмица ще си купя Липозан да пия заедно с Карнитина.

# 415
  • София
И аз започнах Липозан. Направо 3 пъти по 3, много гадно мирише, ама се търпи.

# 416
  • Mediterraneo
И аз започнах Липозан. Направо 3 пъти по 3, много гадно мирише, ама се търпи.

Нали са таблетки, какво им е толкова миризливото  newsm78 Някой друг също се оплакваше от миризма. Пиеш три пъти по 3 таблетки?! Не е ли много?

# 417
Dess76, този резултат за колко дни е?
Карол, тарталета, светнете ме за липозана- аналог на Карнитина ли е?
Днес до момента съм в режим, за разлика от снощи  Embarassed

# 418
  • София
Капсули са и наистина миришат. Сама ще се убудиш като си ги купиш. Но това не е причина да не ги пием! Преди време подробно бях изчела Поци по въпроса за Липозана. 3 пъти по 2 или три пъти по 3, в крайна сметка това са препоръчителните схеми.
didkapitka, ще те светна от офиса след малко, че трябва да тръгвам.

# 419
Да се похваля тази сутрин кантара ме изненада приятно -2кг.,неможах да повярвам.
smile3501 smile3501

Карол  за сега свободният ми ден минава добре сутринта хапнах активия ; сега хапнах 3 малки бисквитки и 1 ябълка. За обяд съм си взела филия с телешки салам... а за вечерта не съм още решила....  Аз също предпочитам неделният ден за свободен ден, но бях започнала веднага диетата и така ми се падна деня... не изчаках чак до донеделник, за да започна диетата.
Разкажете за липозана
Това е от мен

Общи условия

Активация на акаунт