На тортата една свещичка грее, щастливо ЯНУАРЧЕТО се смее.

• 8 382
  • 287
  •   1
Отговори
# 120
  • София
и без това съм черна в очите на УЧР  Mr. Green

Що така?

За обучението - Симона почна бързо да попива, но категорично не може да покаже на колко годинки става, защото за нея 1 пръст е "НЕ!" и й действа изнервящо.  Crazy

Това дете втори ден кара на фотосинтеза. Вчера е изяла 3 дози АМ за цяло денонощие и то не ги е изяла докрай, а днес има напредък - 4 дози. Пък беше ящна, ама от тия зъби ще се стопи. Tired А на всичкото отгоре венецът не мърда, не изглежда въобще като да избие скоро. newsm78

# 121
Ая като се събуди и вика " Мараба дружина, к'во има за пиене" Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 122
  • Велико Търново
И Радина си има номера - дава пет, маха за чао, дава целувка, казва колко голяма ще порастне. Дава ни разни неща, ние казваме "браво" и тя почва да си пляска. Казваше и на колко години ще стане, но от 3 дни щом я попитаме и тя почва да върти ръка като "абе,вие добре ли сте"  Joy Със сигурност аз и баща й не използваме такъв жест,пък тя почти не контактива с никой друг. Дали го копира от някъде или рано ни казва да си гледаме работата  Whistling

Пък денс има на всяко нещо с ритъм, което чуе - дори и да запляскам с ръце.

Да попитам - колко разпознаваеми думи използват малките? Че свекърва ми разправя как едно декемврийче викало "мама Ани" и разни такива и аз доста се  Shocked

# 123
  • София

Що така?

Мани, друг път ще ти кажа, че едвам не се разцепи темата!  Stop

Шош прави само това, което му идва отвътре.  Crossing Arms За сега - гледа мръсно най-успешно.  Mr. Green

# 124
  • София, Лагера

Що така?

Шош прави само това, което му идва отвътре.  Crossing Arms За сега - гледа мръсно най-успешно.  Mr. Green
На мама си се е метнал   hahaha

# 125
Ая като се събуди и вика " Мараба дружина, к'во има за пиене" Mr. Green Mr. Green Mr. Green

hahaha Joy rotfImbo

# 126
  • София, Лагера

Що така?
И аз щях да пита, ама именно за да не се разводни темата и да не започне пак предишната кавга си затраях...

# 127
  • при принцесите
Според мен не е до учене, а до копиране.
Така че умната с вицовете и погледите  Mr. Green

# 128
  • София
Така, като ви чета, осъзнавам, че има и други гении като Симона.  Mr. Green

# 129
  • София, Лагера
И моето не ще да се учи на нещо.  Confused
Пее песни, вика и се смее като види снимка на дете или на живо. Чао се мъчих да го уча - само ми се хили.
Цвет, не може всичко наведнъж! Когато децата имат като приоритет прохождането (ходенето, усвояването му), всичко друго минава на заден план.
Пресиян попива всичко от мен, маха с пръст като му се карам, вика ми "неее", когато знае, че прави беля, танцува и пее, бута прахосмукачката и вика "буууу", но!! но не се и опитва да ходи. От време на време стои прав без опора, но не помръдва. Всяко нещо с времето си!

# 130

newsm10

И аз това му викам на Наско всяка сутрин ама той не ще да вдене. Да ги съберем с Ая барем научи нещо полезно

# 131
Пресиян попива всичко от мен....

Да бе, ако беше така нямаше да е такова свястно детене Mr. Green Mr. Green Mr. Green СПоред мен е копира свестния си татко Whistling Whistling Whistling

# 132

newsm10

И аз това му викам на Наско всяка сутрин ама той не ще да вдене. Да ги съберем с Ая барем научи нещо полезно

Кофти алкохол му предлагате сигурно newsm78 Заведете го на ски и му сипете чай с ром да видим дали нема да вдене тогава Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 133
  • София
Уважаеми алкохолички и прилежащи пияници, отивам да притесня съпружето в семейните черни чаршафи, докато вие се фалите с резултатите на семейното си щастие!...  Mr. Green

# 134
Пък мъжа ми вика за едно бебе"Ама това дебело и без коса кат нашето.Много е хубаво"

Общи условия

Активация на акаунт