Набор 2001 (7)

• 16 173
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
И аз трябва да попитам вече дали е започнало записването за бъдещите първолаци.
Да започна. Миналата седмица записах сина си във "Васил Априлов" и списъците бяха с по 15 деца на учителка

# 76
  • Ланкър, планините Овнерог
Айде и ние вече сме сред подалите молба.

# 77
еееееееее добре сте вие а ние  тука се потиме от притеснение и в очакване на чудо .Поне аз де.Много се моля да бъде приет  в някое от 2 те училища Praynig Praynig

# 78
еееееееее добре сте вие а ние  тука се потиме от притеснение и в очакване на чудо .Поне аз де.Много се моля да бъде приет  в някое от 2 те училища Praynig Praynig

Още не е започнало записването ли? При нас, доколото разбрах, не е проформа това записване. Само ми казаха, че по-натам ще трябва да занеса и свидетелството за предучилищната. В молбата можех да напиша всякакви претенции, каквито имам, но като нямам идея за учителките, написах поне с кои деца искам да е в един клас. През май ще имаме родителска  Crazy

liani, в 95-то СОУ ще записват от края на март, ако не си проучила още.

Последна редакция: вт, 15 яну 2008, 19:33 от Гита Ог

# 79
  • София
Гита Ог,благодаря  bouquet аз проучвах,но от толково информация съвсем бях забравила кое,къде #Crazy Ма така като чета се чудя дали да не отида по-раншко newsm78

# 80
Гита Ог,благодаря  bouquet аз проучвах,но от толково информация съвсем бях забравила кое,къде #Crazy Ма така като чета се чудя дали да не отида по-раншко newsm78

Ми на сестра ми така са й казали там. И тя там ще записва племенника ми.

# 81
днес подадох декларация в 138 у-ще, през май месец ще е окончателното записване
там едната година ще се учи следобяд цялата година, и има занималня от 25 места за 5 паралелки(само за най- нуждаещите се)
утре ще подам в 93 у-ще и ще напиша за там условията
моля ви пишете и вие информация за у-щата, в които ще се записвате, за да се ориентират по- лесно майките
Можеш ли да дадеш малко инфо за ученето следобяд
Мерси

# 82
Да не е започнало още в 18 то около края на февруари.А 32 ро

Още не е започнало записването ли? При нас, доколото разбрах, не е проформа това записване. Само ми казаха, че по-натам ще трябва да занеса и свидетелството за предучилищната. В молбата можех да напиша всякакви претенции, каквито имам, но като нямам идея за учителките, написах поне с кои деца искам да е в един клас. През май ще имаме родителска  Crazy

liani, в 95-то СОУ ще записват от края на март, ако не си проучила още.

АПРИЛ #Crazy #Crazy newsm78 но знаете ли имам чувството че аз когато отида ще има 100............. човека подали преди мен не ми е удобно секи ден да ходя

# 83
  • sofia
като ви чета май само аз нямам притеснения дали ще приемат дъщеря ми в училището , което съм избрала. Смятам да я запиша май месец. само където тя още не е решила какво и се учи , така че ще изчакам.

# 84
  • София
Игси  18 то е близко до  градинката СВЕТИ НИКОЛА .Тоест близко е до светофара и пощата ако се сещаш.

Здравейте момичета...и ние сме се ориентирали към 18-то, но от там ми казаха че още нищо не се знае- нито бр. паралелки, нито дати за записване. Ако имате инфо- пуснете, че май дечицата ни ще са заедно!

# 85
Игси  18 то е близко до  градинката СВЕТИ НИКОЛА .Тоест близко е до светофара и пощата ако се сещаш.

Здравейте момичета...и ние сме се ориентирали към 18-то, но от там ми казаха че още нищо не се знае- нито бр. паралелки, нито дати за записване. Ако имате инфо- пуснете, че май дечицата ни ще са заедно!
Оп БРЪМ ако си за АНГЛИЙСКАТА паралелка свиркай.Там се записват края на февруари.Ако искаш м ожеме да се видиме ти аз и БРАНКА.За сега повече ми клонят везните към 18 то

# 86
за ученето следобяд- едната година 2, 3 или 4 клас ще учат цяла година само следобяд, защото ще делят стая с 1 клас, които са само сутрин
това е в 138 и в някои други училища, подписах декларация че съм съгласна, макар че нямаш избор

# 87
  • София

Оп БРЪМ ако си за АНГЛИЙСКАТА паралелка свиркай.Там се записват края на февруари.Ако искаш м ожеме да се видиме ти аз и БРАНКА.За сега повече ми клонят везните към 18 то
Здравей отново,
не сме решили за коя точно паралелка..ще ми се за японска или Китайска, чух добри отзиви. Laughing Това, обаче не пречи да се видим в района на по кафе и да обсъдим кой какво е чул.

# 88
  • sf
здравейте, не съм писала отдавна, ама покрай малкия звер каката остава малко на заден план. виждам,че обсъждате училищата. ние подадохме молба в 129  оу, а по-натам ще подадем и в 31, 38 и 112.

# 89
И аз днес записах малкият в училището до нас. Всичко е още неофициално, пишат в един тефтер н вече имаше около 10-тина дечица.
Имам един въпрос, да не би някое детенце да носи скоби на зъбките?На нас ще ни се наложи да сложим, имаме един проблем , но ще пиша утре за него.

Общи условия

Активация на акаунт