От местопрестъплението...

• 54 302
  • 684
  •   1
Отговори
# 330
  • София
а кога ще има нова серия - след нова година ли чак?

# 331
15-ти януари  Simple Smile

# 332
  • София
Чакам с нетърпение  bouquet

# 333
аз чак тази седмица изгледах последните два епизода
от последния съм особено доволна, най-накрая да вкарат малко мистерия и ужас
време беше за нов сериен убиец, който да ги тормози  Grinning

# 334
Момичета, помните ли дали са излъчвали 8 сезон на Лас Вегас по Нова ТВ или сега за първи път ще го дават? Thinking Вече не помня какво са давали и какво съм гледала Tired ooooh!, имам бегли спомени, че предишния сезон ( който й да беше той Blush ) го прекъснаха Twisted Evil

# 335
Очакван завършек за Грисъм, нали  Simple Smile

# 336
  • UK
Сериала можеше просто да свърши с този епизод. Всичко някак приключи.

# 337
Ако беше романтичен сериал, защо да не завърши така. Макар че на мен ми дойде в повечко романтиката, признавам  Simple Smile

# 338
  • UK
Не само романтиката. Показаха как всичко продължава да си тече както преди, всички работят, чувстват се добре, Грисъм получи своя завършек, ако беше романтичен сериал всички щяха да се съберат и да го изпратят с ред сълзи, ред сополи, а Сара щеше да го чака отпред. Така стана в Али Макбийл например, всички я изпратиха, валя сняг и такъв тип типични за романтичните сериали неща. Тук просто този епизод ме остави с усещане за край на сериала, някак странно ще ми е другата седмица да го гледам пак.

# 339
Очакван завършек за Грисъм, нали  Simple Smile
За мен лично не, но се надявам да му намерят достоен заместник. Важното е, че любимеца ми Ходжис остава  Laughing

# 340
Никога не е имало идея, някой да замества Грисъм, ясно е че е невъзможно  Simple Smile А и обещаха, че ще се появява и в бъдещи епизоди като гост. Ще доразвият образите на Катрин и Ник. Отзивите за Фишбърн са добри, надявам се да се впише добре.

# 341
# 342
Мъчно ми стана за Грисъм Sad дано да не тръгне на зле сериалчето , че ми е любимо  Peace

# 343
  • Разпиляна във въображението
Оставам с впечатлението, че сезона, който го излъчват по Нова съм го гледала. Не го следя по тракерите, значи го повтарят.

# 344
Сезона който дават по нова е осми поред , а сега в торентите се качва девети , ако го сваляш редовно би трябвало да си го гледала  Peace

Общи условия

Активация на акаунт