Днес ми е мъчно, защото....3

• 28 902
  • 347
  •   1
Отговори
# 135
  • на дъното
leqeo  Cry Hug не се предавай

# 136
  • Някъде там...
legeo, толкова съжалявам да прочета тива, душицо  Cry
Думите са излишни, болката - огромна. Прегръщам те, бъди силна.  Hug

# 137
Безкрайно много съжалявам за всички които пишем тук  . legeo   много тъжно  но не се отчайвай . Бъди силна.

# 138
Агинце, милинка, милинка моя...  Cry Cry Cry
Ти си най-достойната мама. Тя го знае, милинка.
Няма по-страшно нещо от безсилието,но то не е твоя вина и тя напълно го разбира. Може би този сън е по-скоро резултат на мъката ти, миличка, а не знак от нея. Вярвам, че където и да е /ти знаеш всичко, което мисля по въпроса/ е здравичка и е добре.
Гушам те, мила моя!
Рони, и аз не сънувам. Сънувах веднъж момиченцето, а момченцето не съм. Предполагам, че това е начинът децата ни да покажат, че трябва да продължим напред. Гушам и теб, другарче!
Как ви обичам, момичета!

legeo
Sad , съжалявам.  Искрено се надявам бързо да си стъпиш на крака, да се възстановиш и в най-скоро време да се похвалиш с нова бременност. Кураж! Страшно е, но трябва да продължаваме! Hug

# 139
  • Разград-София
Мъчно ми е защото днес в операционната на варненската болница  почина /беше болен от рак  на дробовете/ един от добрите ми приятели и мой съученик  .....
мъчно ми е защото беше светъл и весел човек  който ще ми липсва ... и който не трябваше да си отиде от този свят едва на 20 години ....  Cry
мъчно ми е защото неможаха да направят нищо за него ....  защото го отписаха с лека ръка  ....

Последна редакция: вт, 18 мар 2008, 00:22 от Margaret (Brokenhearted)

# 140
  • Варна
Margaret, това е голяма трагедия! Горкото момче - толкова младо и да си отиде! Съжалявам за голямата загуба! Прегръщам те!

# 141
Маргарет  Hug Hug Hug
Съжалявам за загубата  Cry
За съжаление ракът е една от най-коварните болести и много хора си отиват, заради нея  Cry

# 142
  • Разград-София
За съжаление ракът е една от най-коварните болести и много хора си отиват, заради нея  Cry

Да така е ... но той беше едва на 20 години .... в понеделник отидаха с надеждата че има шанс ,че всичко ще се оправи и че ще върне по-добре .... а днес ... днес го въщат в ковчег .... немога място да си намеря и незнам как ще отида утре на погребението ....  Cry Cry Cry

# 143
Маргарет , Hug Hug Hug
няма думи , които да утешат, затова просто те прегръщам, дано нашите прегръдки ти дадат сила Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 144
  • Варна
Още доста време няма да можеш да си намериш място. А после ще разбереш, че макар и физически да го няма до теб, щом си го познавала и е бил твой приятел, винаги  ще е твой приятел.
Дано почива в мир, далеч от болка и мъка.
А утре няма да е толкова тежко, колкото си мислиш. Като видиш тялото в ковчега ще разбереш, че това не е той, това е просто обвивка. Самият ти приятел е жив и е в спомените ти, утре просто  ще му отдадете почит. Последно сбогом няма. Хората, които сме обичали са винаги с нас.
Поплачи си, ако това помага. Всички ритуали са, за да помогнат на живите да осъзнаят и преживеят мъката и да чувстват, че правят нещо. Някакъв начин да се справят с мисълта колко са безпомощни всъщност. На мъртвите вече нищо не им трябва.
Кураж за утре! Прегръщам те!

# 145
  • София, "Младост 3"
просто ми е мъчно - за решенията които не можем ад вземем...за тези които взимаме...
много ми е мъчно...когато искаме да помогнем - не можем, когато не искаме някои неща си идват сами....съдбата си има начини да ни подложи на изпитание.....
мъчно ми е, пък се чувствам и виновна....дори не смея да ми е мъчно, толкова се чувствам виновна....

# 146
И на мен ми е мъчно...всеки ден ,всяка минута,даже всяка секунда.Изправям се вдигам глава...после пак пропадам в бездната на мъката си.Загубата си е загуба,такава си остава вечно,няма заместител.Мъчно ми е...даже като се усмихвам ми е мъчно

# 147
  • Разград-София
Още доста време няма да можеш да си намериш място. А после ще разбереш, че макар и физически да го няма до теб, щом си го познавала и е бил твой приятел, винаги  ще е твой приятел.
Дано почива в мир, далеч от болка и мъка.
А утре няма да е толкова тежко, колкото си мислиш. Като видиш тялото в ковчега ще разбереш, че това не е той, това е просто обвивка. Самият ти приятел е жив и е в спомените ти, утре просто  ще му отдадете почит. Последно сбогом няма. Хората, които сме обичали са винаги с нас.
Поплачи си, ако това помага. Всички ритуали са, за да помогнат на живите да осъзнаят и преживеят мъката и да чувстват, че правят нещо. Някакъв начин да се справят с мисълта колко са безпомощни всъщност. На мъртвите вече нищо не им трябва.
Кураж за утре! Прегръщам те!

Ели думите ти ме разплакаха  ....  и също така ме подготвиха за утрешния ден . Всяка една написана дума по горе е вярна до последната буква и го чувствах в сърцето си но не намирах думите да го изразя . Благодаря още веднъж неможеш да си представиш каква сила ми вдъхна това ....  Hug
Благодаря на всички за подкрепата .... защото без вас нямаше да намеря сили утре да отида ... мислех да се откажа защото неисках да видя Ваньо в ковчег обгърнат от цветя .. но Ели е права  ... това няма да е Ваньо а само неговата обвивка  ... той остава жив в спомените ми и сърцето ми ....

Обичам ви и още веднъж благодаря на вас и Бог че ви има  Hug Hug

Ще ви пиша в четвъртак като се върна . Пазете се  Hug

# 148
  • София
ужасно ми е криво,защото и братовчедка ми днес стана мама на ангелче. Cry

# 149
  • Разград-София
angels_zg  Hug много съжелявам  Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт