Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за мазането по време на бременност?
Какво е мнението за цитонамазката по време на бременност?
Какви са ползите от упражненията на Кегел по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за мазането по време на бременност?
-
Какво е мнението за цитонамазката по време на бременност?
-
Какви са ползите от упражненията на Кегел по време на бременност?
Упражненията на Кегел се препоръчват по време на бременност, тъй като помагат за поддържане на еластичността на влагалището и улесняват раждането. Те също така се считат за полезни след раждането, тъй като подпомагат възстановяването и подобряват сексуалния живот. Тези упражнения включват свиване и отпускане на мускулите на тазовото дъно, което ги прави лесни за изпълнение.
-
Какво е мнението за цитонамазката и нейните резултати?
-
Какво е мнението за плацентата и свързаните с нея проблеми?
И като си спомня как ми чупеше главите на куклите, и моето ако е такъв дзвер
... искам да им види очите от вътре 

От хормоните е, нещо съвсем ме тресна...
bravo! Stiskam ti palci vsichko da e nared s bebetata, vse pak dve sa si po-tejka rabota... I na Purshing i na drugite, koito trqbva da se pazqt mnogo (da ne citiram naizust imena, che shte oburkam nqkogo...) mnogo zdrave i leko izkarvane na ostavashtite meseci!!!
shte go snimam kato stane, i shte go vidite 
,
Чакам да дойде момента. Утре съм на преглед , ако не се види,то тогава след 2 седм.съм на фетална и дано там вече да се разбере
,срамота е ама много ми е неприятно.
Много смешно, ако е тя