АвГуСтИнЧеТо е палаво дете - майка му обаче иска две!

• 12 758
  • 281
  •   1
Отговори
# 45
  • по света
Чета,хванали сте интересна тема.Ние се запознахме вечерта и от другата вечер живеем заедно,ако ме питате как стана ще ви кажа съдба LaughingИ двамата бяхме свободни от други връзки,поживели яко и решили да правят семейство.

# 46
Нана, поздравления! Dir.bg е любимата ми електронна медия, даже ми е на Home Page.
Кайли, Сашко има всичките 16 зъба, вече сигурно 3-4 месеца. Изникнаха му бързо и безпроблемно като гъбки  Grinning.
Мис, ние сме с 4+ памперси, но и аз скоро май ще минавам на 5-ца. Но и вече се замислям да започна да го махам  Peace.
Велмар и мен са ме питали помня ли земетресението 77-ма година  hahaha.

# 47
А да питам в момента на кой № памперс сте  newsm78,на Даяна още и слагам 4 + в кръста и са добре,но ми се струва че майче дупето вече трудно и се побира в тях  Mr. Green
Деница е още с №4, но следващия пакет е 4+. А на мен ми се струва, че точно в кръста на Деничка трудно се лепи, може би защото много шава и едва го слагам. Хич не ги харесва вече тези памперси и се случва като сме навън и й се пишка, да плаче. Аз й казвам, че е с памперс и спокойно да си пишка и като че ли се успокоява. Но се е случвало и да стиска и да повтаря "ако, ако" и така докато се приберем.

# 48
  • София
albena_vlady мнооооооооооого трудно. Старите ми очила дадоха фира точно по този параграф, но те бяха глазанти т.е без рамки и на третото хвърляне от страна на Калоян на пода се разпаднаха. Съответно правих нови. Сега изтръпвам всяка сутрин, защото се е научил като се събуди и докато аз реагирам да хукне към бюрото, за да ми донесе очилата. Обаче ги носи внимателно и вика, подавайки ми ги: Мамо, айде Joy

adrianska благодаря!  bouquet Надявам се и на мен да ми стане любимата медия Joy

Ох, относно дърпането аз го разбрах по другия начин Wink Иначе, ако трябва да съм точна от първата ни среща сме заедно - 28 октомври 2004 година. Седмица след това заживяхме заедно.  Mr. Green

За памперсите - Калоян е с 5-ца или беше 5+ на Памперс, даже мисля в скоро време вече 6-ца да купувам. Wink

# 49
Ние сега ставаме - легнахме към 14 та чак до сега  ooooh! Тази нощ явно няма да се спи  dance

Елфче, благодаря ти мила, сестра ми е горе долу добре - лежи, пъшка, охка, но си е в къщи и нещата вървят към подобрение. Днес ми каза, че докторите я карали да надува балони  Laughing За съжаление емоционалното й състояние не е много добре - много плаче всеки път като се чуем, много й липсваме  Rolling Eyes А при вас как са нещата?

А за годините заедно - ами ние сме заедно от януари 98 г /и аз бях още ученичка  Laughing/, но се оженихме 2004 - чак тогава дойдох да живея и при него  Embarassed и аз съм от тези, които си се прибираха всяка вечер. А и до ден днешен почти всеки ден си ходя до вкъщи  Laughing

Зъбките ни бяха последно 12-13, но това преди няколко месеца - Лори въобще не ми дава да погледна в устата й  Rolling Eyes, та незнам какво е положението  Embarassed
С памперсите и ние сме на 4+ и за сега ни е добре, даже го стягам доста  Laughing

Айла и аз ще се надявам да ни подсетиш за предаването, че съм много изкуфяла и страшно забравям  ooooh! newsm27

newsm79 при нас това се случва само ако татко й си е вкъщи и само ако някой я гушка  ooooh! Иначе пада голямо пищене, рев, даже и трепери - наистина изпитва ужас милото  Rolling Eyes
Ако съм изпуснала нещо после ще се поправям  Wink

# 50
  • у дома
още сме на 4-ка  Rolling Eyes тези новите на "памперс" с ластичетата са супер  Peace

Снимките наистина са много хубави...Блу, защо поне веднъж не ме направиш да изглеждам не-крокодилоподобна... Wink
с толкоз много не-та се обърках  newsm78 , ама да кажа, че си си мнооого хубава  Naughty Heart Eyes

то аз това й казвам, ама тя все недоволна   ooooh!  Mr. Green

чудя се колко ли време ще чакам да видя останалите снимки от срещата  Crossing Arms

то аз не само се дърпах, ама и бягах дори  Mr. Green но след месец и малко се натресох в дома му  Laughing даже го излъгах и да се ожени  Joy повечето му приятели се бъзикаха с него на сватбата с оная песничка за "вечния ерген"  hahaha Joy

# 51
  • София
  Дано и аз да не забравя за да ви подсетя  Simple Smile
  Ние също сме заедно с таткото от първия ден, но така и не сме още женени. Той беше съквартирант на бившия ми приятел с който бяхме към 4 год заедно. Настанаха едни караници и скандали в Студ.град, не искам да си припомням  Simple Smile
  За памперсите вече от няколко месеца изобщо не ползвам, като все още може да се случи някоя да се напишка, но е доста рядко. Николета се сеща да си събуе панталонките когато и се върши нещо и да си седне дори сама на гърнето, но Ваня все още рядко и хрумват такива неща, което означава че нея мога понякога да я забравя и да се напишка. Дори на снимките, тъкмо говорехме с жената от МТСП, когато Николета си застана пред нас в ефир и тръгна да си събува дънките, направо  Embarassed Между другото продължаваме и с кърменето, като не виждам шанс скоро да се откажат, но засега не ми пречи и не бързам.
  Нана честита нова работа  Simple Smile Аз кога ли ще се върна на работа незнам.  Sad

# 52
Elwing, аз пък се убих да търся от тези новите с ластичета и не и не. Crossing ArmsСамо веднъж случайно попаднах на тях и сега намирам само от старите.Опаковките им различават ли се по нещо, щото аз не намирам разлика?
Иначе още сме на 4+, но май ще трябва скоро да минаваме на 5-ца.
Kaili, Вики има 9 зъбчета и поне още 3 са на път.
Albena_Vlady, и Вики е факир. Simple SmileТочно по тази причина преди две седмици си правих нови очила.Те си бяха за смяна, но и Вики мнооого им помогна.Непрекъснато посягаше и ги дърпаше.Научих се да съм много бърза, реагирам със скороста на светлината и след няколко неуспешни опита сама се отказа. Grinning А може би ме харесва повече с тези очила? Mr. Green
Ще свикне и ще се откаже да ги пипа, не се притеснявай. Peace
Nana77, айде да ти е на късмет новата работа, да я работиш с желание и удоволствие.
За годините съвместно съжителство - ние сме колеги от университета, една специалност, една група и се познаваме от 97 година, но чак 2002 година "решихме", че много се обичаме.А сме женени от 2004г. Simple Smile
А сега аз да ви попитам, скоро не сме дискутирали - по колко хапват дечицата?
Защото Вики май си хапва доста, но даже не е "пухкава".Къде я слага тази храна не знам?
9:00 - АМ 250 мл
10:30 - попара или кисело мляко около 200 гр.
13:00 - манджа от кухнята около 350 гр.  Shocked
18:00 - крем, каша, плод - около 250 гр.
21:00 - супа 300-350 гр.
И каквото и да й предложа между храненетата не отказва, даже сама си иска като види, че някой яде.
Спирам вече. Simple Smile

# 53
Момичета, някой може ли да ми каже къде да търся Архива? Благодаря ви!

# 54
Забравих да кажа, от вчера Вики си "казва" името.Според нея се казва "Ти"  Mr. Green

А като почна да чистя с прахосмукачката редовно се съревноваваме с Вики кой да я държи. Simple Smile

# 55
# 56

то аз не само се дърпах, ама и бягах дори  Mr. Green но след месец и малко се натресох в дома му  Laughing даже го излъгах и да се ожени  Joy повечето му приятели се бъзикаха с него на сватбата с оная песничка за "вечния ерген"  hahaha Joy [/color]
Блу-ние друго помним-как си  travel  до Пловдив да го търсиш на Панаира.Хич не ми прилича на бягане твойто. Joy hahaha

# 57
anni78, разпиши се, pls. Как сте с Кристиан? Hug

blueeye®, Elwing, голямо черпене си изкарахте. bowuu Mr. Green

Блу, аз мисля, че само ти снимаше. newsm78

Напоследък Гого започва да ме притеснява - когато се разсърди за нещо започва да се опитва да ме удря или скубе. Направо незнам какво да правя - няма особен ефект като му казвам не или го плясвам по ръчичката. newsm78
Току-що казаха, че за кокошките-носачки е необходимо да има стъргалка за нокти според ЕС. Mr. Green

# 58
  • София
И аз снимах  Embarassed  Whistling , утре таткото ни е свободен и ми обеща да ги свали  Peace
Ембър, май нямат разлика в опаковката отвън.  Rolling Eyes
Айла, браво на вас - за ЕБХ-то!  Hug Аз нещо се поизложих, ама и Ивчо се дърпа  Rolling Eyes
Анди, не е за черпенето - ама от какво си недоволна, не знам!  Rolling Eyes Що не бях и аз толкоз фина...  Heart Eyes
За яденето - единствените константи са 2пъти АМ. Другото - когато и както падне, вече нямаме режим  Tired И не яде много. Най-голямото количество е 190гр пюре от купешките, често минаваме и с едно от 125гр  newsm78 Но хляб почти цял ден иска да джвака.  Thinking
Евала - за кокошките  Crazy

# 59
  • у дома
Блу-ние друго помним-как си  travel  до Пловдив да го търсиш на Панаира.Хич не ми прилича на бягане твойто. Joy hahaha

избягах след това, ама бързо, бързо се върнах  Joy  Joy

Andy, помня като белите слонове, да знаеш  Mr. Green това за кокошките ме уби  Crazy

нашият режим:
8.30-9.00 попара, 12.30-13.00 манджа от кухнята с 1 средичка от филийка, 15.30-16.00 десерта от кухнята, 18.30-19.00 супата от кухнята (вече без хляб) и в 20.00-20.30 210мл + 7 л. АМ за лека нощ  Laughing вода колко иска, сок приблизително 200мл за деня, отделно каквото си поиска, я солетка, я бисквитка, я да опита нещо... не отказва Grinning

Общи условия

Активация на акаунт