АвГуСтИнЧеТо е палаво дете - майка му обаче иска две!

• 12 760
  • 281
  •   1
Отговори
# 60
Писах, писах и се разпадна връзката ooooh!
Деница също си казва името - Ниче /Дениче/. Показва едно пръстче и казва две /за годините става въпрос/.
Яде прилично, нищо не отказва, но млякото й е любимо - и АМ, и кисело. Откакто проходи изобщо не е пухкава, въпреки хапването, може на мен да се е метнала. До сега разнасяше една кисела краставица. Въпреки че изразих несъгласие, баща й дал да ръфа.
Отиваме да спим, лека нощ от нас Hug

# 61
AndyB , благодаря мила, че ни забеляза  Heart Eyes
Привет на вс. мами и бебоци. Grinning От днес съм вече с интернет и обещавам че ще се реванширам с постоянно присъствие.
Криско има 8 зъбчето и на фона на вашите са малко но ще пораснат. Храни се с обща храна. Продължавам да го кърмя, когато съм в къщи, основно сутрин, вечер и нощем. Мн. е палав, проявява хитрини и вече вс. разбира
По-късно пак ще пиша, че Крис напира да докопа компютара . Целувки от нас на вс.  Heart Eyes

# 62
  • у дома
anni78, добре дошла отново, радвам се, че се разписа  Hug   bouquet ще чакаме и пресни, пресни снимки от вас  Mr. Green

# 63
  • София
Айде пак аз като черна станция - нали Велмарчето я няма.

Калоян от известно време си казва името - Кала Wink, а от седмица дядо му го научи да казва, че ще стане на "Де" години, има "де" очи, "де" уши и "де" ръце Joy Иначе ми вика "Котеееееее" hahaha

# 64
  • гр.София
Иначе ми вика "Котеееееее" hahaha
  Joy

Тази тема заприличала на лексикон. ( Кога се намерихте? От кога се търпите? Кой ви сватоса?)
 Ние бяхме от " Бързакови"( запознанство и т.н). Аз така пазарувам в магазин-бързо грабвам,пък после му мисля.Обикновено уцелвам в десятката Simple Smile.Е, на Любо му пиша 7-8.

Ani78,много се радвам,че си на линия!
 Кайли,честито онетване и на теб!

Блу, ние с Анди само носехме фото,ама май не го използвахме.
 Но трябва да имам една снимка на мамите Sunglasses

# 65
  • Бургас
Здравейте и от нас!
Ние се прибрахме в Бургас,след 20 дневен престой при родтелите ни.От 3 дни оправям багажи и още не можем да се оправим.
Относно темите - ние сме с 9 зъба(4 горе,4 долу и един кътник).
С моята половинка сме заедно от 4 год.На 8 април стават 2 години от бракуването.
С яденето сме ужас.Дали от смяна на обстановката,но винаги като заминем за Карнобат при родителите ни спира с яденето.За тези 20 дни почти сготвено ядене не е кусала.Караше само на филийки  с кашкавал, със сирене и яйце,попари,кифлички,банички,кис.мляко и сокове(По 1 л. дневно и повече)
Педито каза,че щом не искала да яде ,значи в момента нямала нужда от такива храни и да не я насилвам.Щяла да стане злояда.
Иначе всичко разбира,отваря си вратите, ходи от стая в стая и се крие .Понякога ми изкарва акъла.
Стига съм писала,че се улях.Ще гледам да кача малко снимки.

# 66
Харесва ми заглавието на темата.В моя случай,обаче - майка му обаче иска три newsm63!!!И това е самата истина,ама мъжо не ще и да чуе.

# 67
  • София
Ани78  Hug , добре дошла отново! Баш преди имения ден се завръщаш  Wink Laughing
Ира, добре дошли ина вас!  Hug
Блан, това с лексикона ме уби  Joy
Ивчо не си знае името, само на щерката на кумовете го знае - Еи (демек Ели), ама трябва да го подсетим  Wink Аз пък само само "мама", не съм коте  Crossing Arms Mr. Green Heart Eyes Казва и на колко е години - с пръстче и с думи - "на ена"  Laughing
Харесва ми заглавието на темата.В моя случай,обаче - майка му обаче иска три newsm63!!!И това е самата истина,ама мъжо не ще и да чуе.
Уау  Crazy Браво за куража!  Hug На мен да се оправя с близнаци ми се вижда мисия невъзможна Wink

# 68
Кайли, Лени има 14 зъба, поне толкова напипвам....
Памперси - все още ни стават 4 номер
За ветеранството - явно съм сред старейшините в това отношение - запознахме се 96 година, веднага станахме гаджорки, 99г се оженихме и заживяхме заедно, но Ленушка се появи едва сега, за тези които незнаят имах си проблеми с това. Велмар, ами колежке, и ние кат вас сме почти казарма - 1 клас, 10 години след него тичам.

# 69
Ember, мерси за Архива, ама нещо не мога да се оправя  Rolling Eyes. Първо не влизам с моята регистрация и второ не знам как да търся. Трябва ми да намеря едни публикации за очакващи бебе през май-август, но през 2007-ма. Иначе, режима ни на хранене е като вашия, само където и преди лягане пие АМ.
И аз все си мисля, че ако забременея пак ще го родя  Thinking. Но засега две ми стигат, все пак вече четири години съм си вкъщи и ми се работи, та ми се вика  smile3514   Laughing

# 70
  • София
Аз, както знаете, съм в опозиция на днешното заглавие Mr. Green Twisted Evil При мен то звучи приемливо във варианта "....майка му въобще не иска две" Sunglasses А за три направо не ми се мисли Grinning

За близнаците - медалът отива при Айла, на която искрено се възхищавам.   bouquet

Адрианска аз вече трети час чета нашите стари теми Joy Не се влиза с ник. Просто си търсиш. Най-лесно става като натиснеш "Търси" напишеш дума за търсене и ако знаеш ника на майката, която е писала поста. После отмяташ с чавката да търси само в очакващи бебе през май-август и то ще ти изкара.

Пример: Аз търсех кой първи е пуснал съобщението, че съм родила Калоян. Кодова дума - Калоян - ник на майката, написала съобщението Весика и то ми изкара темата  bouquet

# 71
Нана, мерси, ама аз точно това търся - ника на майката. Чела съм нейни публикации и сега търся други, но не мога да се сетя какъв  й е ника. А, ми е важно, става въпрос за бившата приятелка на брат ми.

# 72
  • София
Адрианска пиша ти на ЛС.

# 73
Ние тия дни, направо незнам как се храним  Laughing Всичко зависи от това кога ще стане Лори. Ако се събуди към 7-8 ч. давам 210мл+7лъж АМ. Но това се случва доста рядко. Иначе към 10 хапва кус кус със сиренце, филийка с кашкавал, шунка, сиренце... Но в последно време пропускаме и това ядене, просто защото се буди към 12-13-13.30 ч.  Crazy и направо обядва  Laughing Още не сме на кухня - правя й печено или варено месце с някакви зеленчуци на пара, обича много картофче със сиренце и кашкавал във фолио, бобец, а днес си хапна и лещичка/до сега не й бях давала/. Към 18 ч - каша, плодове с бисквитки, и към 22ч. - 210мл+7лъж АМ. Иначе през осталото време хапва солети, мандаринки, пие най-много 250 мл сок  и никаква вода.

# 74
  • София
Ама много съм малоумна  Blush , защо като прочетох това
съм решила, че става дума за близнаци, не знам  Embarassed ooooh! тя kabzimalka вече си има две Blush  Моите извинения!
ама наистина за близнаци - трудно ми е да си го представя  Simple Smile
Нана, заинтригува ме. Ще си прочета и аз старите глупотевини.  Mr. Green
Вст, дано и емоционалното състояние на сестра ти се подобри!  Hug Може да си писала, но не помня - от колко време не се бяхте виждали? Има ли опция тя да дойде малко в БГ? Може би ще се разнообрази и ще й е приятно.
При нас новините са, че са го преместили в нормална стая вече, не е в реанимация и утре ще може да му се обадим. Раздвижват го следо операцията вече. Но има яка - явно там прешлените са пострадали. Не знам колко време ще е с нея.
Адрианска, на теб верно са ти се застъпили двете майчинства  ooooh! И другите ни сладурани това ги чака  Heart Eyes да ви кажа - тая опция май ще ми е най-добре и на мен newsm78
Кристиана, иначе как сте? Не си писала скоро!

Общи условия

Активация на акаунт