Имаме си вече 10 зъбчета,като едното само се е показало.От скоро обаче постоянно тъпче нещо в устата и май нови зъбки чакаме..........
Ние обаче хич нямаме напредък с гърнето.....
незнам как ще се учим.......... 
незнам как ще се учим..........
А сестричката ми дойде след раждането на Лори, за да я види за 1 седмица, и не сме се виждали от тогава
Ето ви, мами, по-поспаливо и от моето дете
и да няма проблеми с работата! Иначе би било хубаво сигурно да постои тук..
Първо това, второ аз все още не съм решила проблема с жилището. Чакам комшията да се обади пролетта с окончателното си решение. Ако той се откаже - започвам чрез обяви да търся. Така че при мен, АКО въобще се реша на второ - то ще е най-малко след 5-6-7 години. 

И моят Алекс ми вика коте или ако ми е обиден котка
Миличкият толкова е мъничък,а пък вас не zнам направо как го иzживявате. А как точно го откриха,някаква криzа ли получи?
.
.

Да не би да дава детето реакция от биенето на инсулина? И как разбирате, че има ниско ниво на захар в кръвта, изобщо на база какви критерии ви сложиха тази диагноза?
Аз обикновено се правя или че не го виждам ( не му обръщам внимание) или опитвам веднага да го отклоня с нещо, което знам, че по принцип му е забавно. Гледам да не се налага, че ако се почне от сега.....А с удрянето по ръката - ефекта е нулев - даже ми се смее....
.

Препоръчани теми