АвГуСтИнЧеТо е палаво дете - майка му обаче иска две!

• 12 764
  • 281
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте,и аз да кажа при нас как е - памперсите са 5 и май вече ще ни стават малки,добре,че пуснаха тези с ластичетата Peace

Имаме си вече 10 зъбчета,като едното само се е показало.От скоро обаче постоянно тъпче нещо в устата и май нови зъбки чакаме..........

Ние обаче хич нямаме напредък с гърнето..... Tired незнам как ще се учим..........

# 76
Elwing много се радвам, че и при вас нещата вървят в положителна посока  Peace А сестричката ми дойде след раждането на Лори, за да я види за 1 седмица, и не сме се виждали от тогава  Rolling Eyes За съжаление май за сега няма вариант да дойде, тъй като е на легло, неподвижна, с двата счупени крака  Rolling Eyes, а предполагам, че като се оправи ще трябва да се връща веднага на работа. Дано да няма проблеми с това дълго отсъствие, че в момента е на прекрасно място  Praynig

# 77
  • София
Вст, Лори я признавам за Спящата красавица Heart Eyes Ето ви, мами, по-поспаливо и от моето дете  Laughing А за сестра ти - дано бързо се оправи тогава  Praynig и да няма проблеми с работата! Иначе би било хубаво сигурно да постои тук..
Нана, то с тая готина нова работа е престъпление да мислиш в момента за второ  Wink
Елена82, и Ивчо не иска да седи на гърнето хич  Rolling Eyes

# 78
  • София
Нана, то с тая готина нова работа е престъпление да мислиш в момента за второ  Wink

Peace Първо това, второ аз все още не съм решила проблема с жилището. Чакам комшията да се обади пролетта с окончателното си решение. Ако той се откаже - започвам чрез обяви да търся. Така че при мен, АКО въобще се реша на второ - то ще е най-малко след 5-6-7 години.

# 79
  • София
  Ох като говорите за работа, аз също вече трябва сериозно да се замислям за връщане, но изобщо не ми се оставят малките. Но пък ми беше хубаво на Коледното парти да видя колегите. Най-накрая успях да видя и малкия на Тони-М на детското парти, тя ми е колежка, но вече се върна на работа. При мен заплатата също е доста по-добра в сравнение с майчинството от 220 лв.
  Има ли мама, която е подавала документи за детски тази година. Месеца след подаването на документи ли почва да се брои за изплащането им. Че нали замазаха положението за близнаците като дадоха още едни детски от 25 лв, тоест става общо 75 лв, затова че отхвърлиха законопроекта за двойно майчинство... , та мисля вече и аз да подам документи, но първо трябва да си сменя адресната регистрация..... Sad
  Днес жената от МТСП, която участваше също в Часът на мама, обеща една промяна за програмата за детегледачките, която мисля че ще касае всички и ще е от полза, но все още не е гласувано и не е сигурно на сто процента.  Става въпрос за удължаване на срока над две годишна възраст за малките. Дано да не е ставало въпрос само за близнаци всъщност.... Praynig
   И по въпроса за децата, аз със сигурност искам трето  Heart Eyes

# 80
Блу,Пепър Heart Eyes
Мама Марго честита годишнина.Нана работата zвучи страхотно.Много успехи ти пожелавам newsm10 И моят Алекс ми вика коте или ако ми е обиден котка  Laughing
Спинки Hug Миличкият толкова е мъничък,а пък вас не zнам направо как го иzживявате. А как точно го откриха,някаква криzа ли получи?
Елфче,ВСТ и Мадонка да се оправят нещата. Елфче каква яка?  Добре,че писа най_накрая zа испанската любов,ще спа таzи нощ Grinning.
Ирра78 най_накрая бургаzлийка (Карим някъде се zагуби,дано нещата при нея да са по_добре),раzкажи повечко zа теб.
На всички други,които не се бяха раzписвали скоро привет.

Снимките и клипчетата от срещата са чудесни.Много сте големи всички бе,а колко сте красиви само,пу пу.
Заедно сме от 7,5г,а сме женени от 6,5г. Алекс има 10 zъба,2 от които кътници. Прахосмукачката много я обича,бута я,дърпа кабела,ако се zаклещи някъде.Голям чистофайник е,като види прах или боклук ми го покаzва и вика бааа.Памперсите си ги хвърля сам в кофата,а понякога и някоя играчка хвърля тамсигурно,zа да ми каже,че иска нова.  Името си го научи преди месец_ Саш. Даже ако е в настроение като го питам как се каzва,ми каzва Саш.Иначе седи пред огледалото,сочи се и вика Саш и се хили.
Хапва 4 пъти на ден по много иначе преz час си яде нещо,каквото и да.Само трябва яденето да е раzнообраzно,едно и също 2 поредни дни не яде.Пийва към 300мл на ден,като вода и чай не пие.Голям проблем му е млякото,хич не го иска.Правя му шейкове и какво ли не само и само да иzпие поне 200мл мляко на ден.Да се чудиш откъде толкова претенции? Не е пълен май_12кг.
Отивам да гледам какво сте сложили в албумчето

леле 5 нови отговора

# 81
  • София
Бахи - за яката и аз не знам. Виждала съм някакви такива май, за обездвижване мисля, че служи  Rolling Eyes
Добре,че писа най_накрая zа испанската любов,ще спа таzи нощ Grinning.
hahaha
ох, четох и аз една стара бременна тема, много мило ми стана  Heart Eyes
лек нощ от мен!   Hug

# 82
Спинки, много те прегръщам и чакам хубави новини от вас. Какви са тези болести, неприятности, проблеми тази година не знам. Дано вече всичко върви към подобрение.
Нека добрите новини завалят от тук насетне. Елфското деверче се стабилизира, сестричката на ВСТ я изписват, само такива неща да се чуват.  Praynig
Хайде аз да почна с една добра новина, но не смея да се зарадвам защото е само изследването от частната лаборатория. Моето мнение е, че са отрицателни, всичките Ig G и Ig M са отрицателни. Чакам и от ХЕИ-то резултати и да черпя.
Много сте писали и нищо не съм запомнила. Нямам и чернова та ще карам по памет. И ние сме от ветераните от далечната 96 г. Май от първата минута, в която се видяхме сме заедно. Бързо се предадох. Памперсите ни са от отдавна 5-ца.
Яде по много и нон стоп. Спи също по толкова. Вчера си легна например в 1 след полунощ, днес още не е заспала и няма намерение. Сутрин с триста зора става в 11, рекорда ни е в 14,30 ч, но беше еднократно. До преди 2-3 седмици се събуждаше поне да посуче малко към 6-7-8, но вече и това не се сеща. Поспалана като мен и помага на майка си в мързелуването, че много ми е трудничко да ставам рано да правя закуска. Сега скоква направо на обяда. И другата рожба дано поспива повечко. Много е смешна милата. От няколко дена вечер като я кърмя, суче точно две-три минути, дърпа се и вика - НЯМАААААА. А то си има. Явно си налага самоконтрол, че да има и за сестричката й. Душичка.
С гърнето нямаме напредък, изтървала съм явно момента, в който е трябвало да я сложа.
Зъбки има 12.
Ани78, добре дошла на теб, онетената Кайли, Ира78 и Айла.
Честита годишнина на мама Марго.
Бахи, много приказва твоя юнак бре. Радвам се, че нямате лоши болести. Чак сега загрях защо преди няколко поста беше писала БахиНА. В тон със заглавието на тази темичка. Благодаря на Пепър и Блу, за което.
Много хубави снимки и клипчета сте направили. Докато гледахме клипчетата на Блу омахахме цялата вечеря за отрицателно време.
Лека нощ от нас, тоест от мен, че малкото няма намерение да си ляга явно. Ще ви прави компания.
Някой чувал ли се е с Дани777? Много време ги няма май.

# 83
  • Някъде там...
запис само, че вече едвам си държа очите отворени Tired, то бива писане ама то край няма Mr. Green

Спинки  Hug незнам какво да ти кажа. Бъдете силни ...постоянно ви мисля откакто писа..

# 84
Spinki, миличка, сигурни ли сте, че е диабет. Аз на лекари вяра нямам  Naughty Да не би да дава детето реакция от биенето на инсулина? И как разбирате, че има ниско ниво на захар в кръвта, изобщо на база какви критерии ви сложиха тази диагноза?
Оправяй се бързо миличка и отивайте по-скоро в София на лекар, не може така това детенце да стои без диагноза!
Прегръщам ви двамата!

# 85
  • София
добрютро и от мен  Laughing

Andy и ние в последно време имаме известен проблем с Миташки - като не стане на неговата започва или да рита, да удря или се тръшка на земята и започва да реве .....май влезнахме в бебешкия пубертет за съжаление. Приятелки с по-големи деца ми казват, че от него се излиза след няколко години  Cry Аз обикновено се правя или че не го виждам ( не му обръщам внимание) или опитвам веднага да го отклоня с нещо, което знам, че по принцип му е забавно. Гледам да не се налага, че ако се почне от сега.....А с удрянето по ръката - ефекта е нулев - даже ми се смее....

За яденето
сутрин между 8-8.30 - попара ( грамажа е такъв, какъвто беше и на 8 месеца)
12-12л30 - обяд - супа или мандажа ( каквото съм му сготвила - при нас кухня няма, а от ОЗи не съм доволна) - но яде по-малко - ако му хареса може и цялата купичка, затова винаги си дояжда кисело мляко
около 16-16.30 - мляко с бисквити, или каша или нещо от този сорт ( банан)
към 19.30 - опит за вечеря ( супа или мляко с бисквити) обикновено е неуспешен
20.30 - до 210 мл АМ ( според това дали е ял вечеря) - това му точно преди заспиване
Иначе плод през деня - както дойде и задължително поне 200 мл сок.
Количества не сме увеличавали - просто не иска да яде - ама от глад дете в наши дни няма  Laughing

# 86
  • София
  Така като ви чета, май само моите хич не обичат сок. Веднага го плюят, поне плодове хапват горе-долу. Иначе течностите са или чиста вода или айрян, Ваня е навита и на по една биричка  Heart Eyes

# 87
  • гр.София
 И София не пие сокове.Вода,кисело мляко, плодове и някаква кърма.

Когато я перна през ръката-мълчи няколко секунди,чуди се, и после решава,че съм й нанесла огромна обида и започва да плаче.

Мадона,чакам датата 18-ти с добри новини.

# 88
  • В ЛЮтеницата
Бубчееее, кажи как сте с Ината!!!!

# 89
Здравейте!
Ние пиеме всичко. Вчера даже пи боза и страшно много му хареса. Като свърши и започна да ми се кара. А айрян и таратор обожава, вода също пие много.
Мадонка, радвам се, че едните резултати са отрицателни, ще видиш, че и другите ще са такива  Peace.
Бахи, ама адашчето верно много говори  Thinking  Grinning
Aila, мисля, че е точно така. Месец след като подадеш документите за детски и започват да ти ги изплащат. Защото нали ги преразглеждат, пък после те одобряват, пък издават заповед, хиляди глупости.
Някой питаше дали се различават опаковките на Памперс 4+ на тези със и без ластичето. Тези без ластичето са 66бр., а с ластичето са 62бр. в пакет.

Общи условия

Активация на акаунт