АвГуСтИнЧеТо е палаво дете - майка му обаче иска две!

• 12 749
  • 281
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Вст, как е сестра ти?
Нана, ще изплюеш ли камъчето - за новата медия?
Ние пък сме много "пресни" - от 4г сме заедно с таткото.

# 16
Сигурна ли си че е така? newsm78

# 17
  • София
Elwing  hahaha eй не забравяте бееее Laughing Да, ще споделя. Отивам в Дир.бг. Редактор. Условията са убийствено добри. Четирицифрена заплата след облагане. Пари за храна. Лекари за мен и детето при нужда, допълнителна отпуска от 7 дни и супер ниски лихви при теглене на кредит. Е, нямаше как да откажа Mr. Green

Колкото до годишнините - ние със Супер Митко сме заедно от 3 години и 3 месеца Wink

# 18
  • София
Сигурна ли си че е така? newsm78
Кое дали е така?  Rolling Eyes Заедно сме от 2003г, септ. - т.е. - още няма 5г, сем. сме от 2005г. Ако питаш дали за 4г се водим пресни - може и да не сме, но на фона на ветеранките тук... Но ето, че има и по-пресни  Wink
Нана, бравос!  Hug Дай боже всекиму!

# 19
Елфче, аз разбрах че се обсъждат годишнините от бракуването Grinning.Та- затова те попитах сигурна ли си  за годините Wink
А ако броим от кога  сме с моя..... Crazy.Понаваме се от далечната 1998 г Laughing.Заедно сме  от 5години май Thinking(кой ти смята- вече сме женени с дете Joy Joy Joy)

# 20
  • София
Елфче, аз разбрах че се обсъждат годишнините от бракуването Grinning.Та- затова те попитах сигурна ли си  за годините Wink
А ако броим от кога  сме с моя..... Crazy.Понаваме се от далечната 1998 г Laughing.Заедно сме  от 5години май Thinking(кой ти смята- вече сме женени с дете Joy Joy Joy)
Peace нали Вст каза, че са от 11г заедно, а ако помня правилно сем. са от 1г преди нас, така че разбрах, че говори за гаджосването им  Wink
значи и вие сте ветерани - 98-ма е преди 100г (мале, тогава завърших  у-ще ooooh!)

# 21
Peace нали Вст каза, че са от 11г заедно, а ако помня правилно сем. са от 1г преди нас, така че разбрах, че говори за гаджосването им  Wink
значи и вие сте ветерани - 98-ма е преди 100г (мале, тогава завърших  у-ще ooooh!)

аааааа- ние от тогава се познаваме ама аз се дърпах и той ми беше най-добрата приятелка Crazy ТОгава ходих с един негов приятел Mr. Green
 В нашето семейство имаме друг пример  по повод далечните години Grinning.КОгато моят мъж  е бил в казармата, аз съм   била първи клас Mr. Green .А и щом не помня земетресението 77-ма година..... Joy Joy Joy
( ох, спирам, че оспамих темата Blush)

# 22
Блу,Пепър мерси за готината тема      bouquet  bouquet
Спинки,кураж миличка и дано скоро Ивчо има подобрение  Hug Praynig
Снежко,всяко зло за добро,горе главата,ще се справиш   Hug и в никакъв случай не позволявай на мъжа ти да ти вземе детето  Naughty
Нана супер е офертата  Peace Laughing,не е изобщо за отказване  hahaha
Кайли,много е пораснал Тони  Heart Eyes,а и как смело държи прахосмукачката  Rolling Eyes,в нас като я пусна и Даяна се скъсва да реве  Blush
Марго,честита годишнина,пожелавам ви още дълги години щастлив семеен живот!   bouquet
Ние с моя мъж сме заедно от 5 години  Laughing
Ставам да ядем,до после  Heart Eyes

# 23
  • София
Велмар, много си му се дърпала  Shocked Аз само 1г  Laughing Добра разлика имате  Wink И аз не помня това земетресение  Mr. Green

# 24
Кайли,много е пораснал Тони  Heart Eyes,а и как смело държи прахосмукачката  Rolling Eyes,в нас като я пусна и Даяна се скъсва да реве  Blush

И Тони преди се скъсваше да реве от нея и за да изчистя трябваше и баща му да е в къщи за да го гледа в другата стая. Сега пък само иска да я пускам и я дърпа,чак ми дава кабела и ми показва къде да го включа. Та сега я крия от него. Mr. Green
Днес излязохме за малко до магазина,но валеше нещо като сняг или скреж и бързо се прибрахме. Не ми се изкарва количката в такова време за по-дълга разходка, а улиците в квартала не са почистени хубаво и е трудно за ходене.

Отивам да си видя яденето и после пак ще се включа. Grinning

# 25
  • София
И аз не помня това земетресение  Mr. Green

Тогава мен дори не са ме планирали  Laughing

А ние сме заедно вече почти 7 години и да ви кажа много го обичам, все едно се познаваме от няколко месеца.  Heart Eyes

# 26
  • София
  Спинки, дано бързо се оправиш и ти за да може да се грижиш за малкия юнак. И аз предлагам помоща си ако нещо ти трябва, когато сте в София. Имаш ми телефона.
  Сега да споделя, че преди малко се върнахме от снимки за "Часът на Мама", ако искате може да ни гледате, ще се излъчва на Свети Валентин. Аз както винаги си глътнах граматиката и много се притесних. Темичката беше за Свети Валентин отделно и за близнаците.

# 27
Aila да ни подсетиш пак като наближи да се излъчва. Hug По това време Тони спи и аз вися във форума или съм в кухнята та да не пропуснем да ви гледаме.

Искам да ви питам с по колко зъбчета са вашите мъници. Тони има само 6 - 2 долу,които пробиха първи и 4 горе. А така са му набъбнали венците. newsm78

# 28
  • София
Айла, да ни подсетиш наистина!  Peace Въпреки, че ние, живот и здраве, сигурно ще сме на рд тогава на племенника ми, ама ще го гледам по нета пак.
Кайли, Ивчо е с 12. Чакаме сега кучешките със страх.  Confused

# 29
  • София
  Винаги може да се гледа в нетера. Ники е с 14, а Ваня с 11 зъбчета някъде, може вече и повече да са станали, трябва да проверя.

Общи условия

Активация на акаунт