АвГуСтИнЧеТо е палаво дете - майка му обаче иска две!

• 12 748
  • 281
  •   1
Отговори
# 30
Kaili, на Деница са й 12 зъбчетата, но има и дечица с почти напълнени устички. Браво на Тони за прахосмукачката. При нас е рев голям, сега с Влади ще се местят от стая в стая за да почистя.
Спинки, като прочета такива новини и направо настръхвам от притеснения и от страх. Не мога и да си представя на вас какво ви е Sad Пожелавам ви успех с изследванията и лечението, и дано се включиш с добри новини по-късно Peace
Нана, със здраве да си я работиш новата работа и дано те удовлетворява Hug

# 31
  • София
Калоян вече е с 12 зъба. И чакаме два кучешки тези дни да пробият Wink

# 32
  • у дома
Велмар, много си му се дърпала  Shocked Аз само 1г  Laughing Добра разлика имате  Wink И аз не помня това земетресение  Mr. Green

аз се дърпах цял месец  Mr. Green още няма и 3 години откакто се познаваме  Mr. Green

spinki моля се за вас  Praynig наистина не се притеснявай да споделяш тук  Hug  bouquet snejko много мъчно ми стана като прочетох за вашите неволи, но и аз като другите мисля, че не бива да оставяш нещата така, а да си вземеш детенцето с теб  Peace ако имаш нужда от нещо, сподели, софиянки сме на линия  Peace  Hug   bouquet spinki ти също, ще помагаме с каквото можем  Hug  bouquet
MamaMargo, честита годишнина и от мен   bouquet

ние сме с почти 12 зъба  Mr. Green

# 33
 Честита Годиишнина на Мама Марго,със закъзнение.Още мнооооого години да се радвате на пълно семейно щастие и любов.

Ние сме с 9 зъбчета и 3 току що пробили.

На татито хич и не мислех да му се дърпам,пък и той на мен Mr. Green и сме заедно вече 6г и нещо  Crazy

Днес приключих с ходенето на зъболекар и съм почти,като от пълна промяна.Много съм доволна . Party

# 34
  • София

аз се дърпах цял месец  Mr. Green

Е, хайде да поведа класирането по дърпане - цяла седмица  Mr. Green Mr. Green Mr. Green После заживяхме заедно.

# 35
Пак тъжни новини  Cry
Спинки, Снежко  Hug Hug Hug

Ицето е с 12 зъба, като последните два са кътници, но в момента пробиват.

Марге, честита ви годишнина. поне още 100 години да се обичате!!!
С таткото се загаджихме в новогодишната нощ на 98 срещу 99 година, а на 19 февруари ще направим 2 години бракувани.

Айла, задължително да ни подсетиш да ви гледаме

Нанче, евала   bouquet  за работата и най-вече за четирицифрената заплата, че средностатистическия журналист е беден като църковна мишка. Много професионални успехи и да пускаш и на нас пресни пресни новини!!!

Ицето пък пощурява от кеф като пусна прахото .... започва едно пищене от радост и разбира се за мен мисията невъзможна да почистя.

Успях да разгледам на Пепър и Елен прекрасното творчество. а как се правят свещите, че много ме заинтересова???

Сега ще кача снимки от неделният ни излет на сняг

# 36
  • София
bamboocha ти да не би да си колежка, мила?

# 37
bamboocha ти да не би да си колежка, мила?

да. мисля, че съм ти казвала. но аз работя в дълбоооооооката провинция и нашето е повече аматьорска дейност. но няма значение, на мен ми харесва

# 38
  • София
и аз да се включа за стажа  Wink
Хм  newsm78 не знам какво имате предвид дърпане - ама ако е това, за което си мисля аз - май водя и Нана  Blush- "заедно" сме от както се запознахме с две думи дърпане нямаше  Wink - 02.12.2002, делим общото легло постоянно от пролетта на 2003, пък сме женени от лятото на 2004. То май краставите магарета като се подушат и не се отлепят после...... Laughing

А за зъбите - Миташки има 12, откога се молим да изскочат останалите Praynig, ама.....сега май сме в затишие

# 39
Аз май съм се дърпала доста, в сравнение с вас. Бяхме цяла година заедно, преди да се оженим. Но пък тази есен ще направим 10 г. брак. Но пък аз ще поведа класация за най-старомодна - при мъжа си отидох чак след сватбата, преди това не сме живели заедно и най-чинно си ме прибираше при мама и тате Laughing
Нана, Ембър, аз исках да ви питам как си опазвате очилата? Аз отскоро нося постоянно, но Деница е много сръчна в ръцете. Вчера на два пъти буквално ми ги грабна от очите и аз не можах да реагирам Confused

# 40
  • София
и аз да се включа за стажа  Wink
Хм  newsm78 не знам какво имате предвид дърпане -
при нас си беше баш дърпане - аз уж имах друга връзка като се запознахме (само на теория - тогавашния ми приятел беше точно заминал в Испания, и поддържахме телефонно-писмена любов Tired ), та много се дразнех на настоятелните обаждания на сегашния ми мъж и след 1г атаки от него и майка ми, се предадох  Blush и за да се оправядая съвсем ще кажа, че не аз, а майка ми му даде тел.  ми  Confused
ааа, по старомодност и аз се класирам - живеем заедно от годежа ни  Crazy и аз преди това се прибирах при нашите  Mr. Green
аз очилата си не нося редовно, свикнала съм се да се оправям без тях, но като ги сложа за нещо, Ивчо ме гледа много странно и ги дърпа  Rolling Eyes

# 41
Аз първо да попитам: какво имате предвид под "дърпане", защото аз направих друга асоциация. Thinking Mr. Green Ехей, Пухче наистина я водиш в такъв случай. Mr. Green
Хайде сега аз да ви шокирам: ходихме 7 години, 2004 се преместих при него, 2005 се оженихме и тази година ще направим 11 год. заедно...леле то наистина било доста... #Crazy

MamaMargo, честита годишнина и от мен!  bouquet Hug 

Снимките наистина са много хубави...Блу, защо поне веднъж не ме направиш да изглеждам не-крокодилоподобна... Wink

# 42

Искам да ви питам с по колко зъбчета са вашите мъници. Тони има само 6 - 2 долу,които пробиха първи и 4 горе. А така са му набъбнали венците. newsm78

Даяна е с 14 зъба и още 2 са на път за излязат  Laughing

Айла,ще ви гледам,само дано да не забравя  Rolling Eyes,но ти имаш грижата да ни подсетиш  hahaha
Миленка,честито ти нова усмивка  Laughing Peace
Момичета моята дъщеря сваля всички дрехи на които има цип  Sad,немога нито грейка без ръкави да и сложа или пък някакво горнище,което е с цип,вече в чудо се виждам с нея  Twisted Evil
А да питам в момента на кой № памперс сте  newsm78,на Даяна още и слагам 4 + в кръста и са добре,но ми се струва че майче дупето вече трудно и се побира в тях  Mr. Green

# 43
  • София
Аз първо да попитам: какво имате предвид под "дърпане", защото аз направих друга асоциация. Thinking Mr. Green
Joy по тоя параграф - 2 дни след като се предадох да "сме заедно" Crazy  Blush Embarassed
ама Анди, и вие сте ветерани
Снимките наистина са много хубави...Блу, защо поне веднъж не ме направиш да изглеждам не-крокодилоподобна... Wink
с толкоз много не-та се обърках  newsm78 , ама да кажа, че си си мнооого хубава  Naughty Heart Eyes

# 44
  • София
Мис, ние сме на 5ца от много време. Новите на Папмерс, с ластичетата, дори са му леко малки, та се радвам като попадна на пакет съдържащ от старите  Peace

Общи условия

Активация на акаунт