АвГуСтИнЧеТо е палаво дете - майка му обаче иска две!

• 12 744
  • 281
  •   1
Отговори
# 255
Като прочетох поста на Анди и загубих ума и дума Sad Дано не се повтаря Praynig
Май станаха прекалено много болничките, оправяйте се бързо Peace

# 256
Леле Анди, голяма страхотия миличка сте изживели! Дано никога не се повтори  Praynig Praynig Praynig

# 257
  • Някъде там...
Леле Анди, голяма страхотия миличка сте изживели! Дано никога не се повтори  Praynig Praynig Praynig
Peace Hug Naughty

# 258
Анди, миличка, и моето сърце спря от ужас като прочетох какво сте изжвели Cry Много силно ви прегръщам и двамата и аз също се надявам никога да не се повтаря  Praynig  Hug Heart Eyes

# 259
Леле,Анди направо изтръпнах от ужас!Дано не ви се случва повече подобно нещо! Praynig
Дано!Дано!Дано! Много прегръдки и от нас.

# 260
  • гр.Добрич
Какво ли ни чака още момичета? Май хич не е лесно да сме майки. Grinning

Моят разбойник вече не се спира на едно място. Явно блницата му отесня. Тази вечер плака от глад. Явно диабета го изяжда и едва издържа до 19ч. да му бият инсулина и да яде. Никога досега не ми е ревал за ядене. Хем ме радва, хем ме натъжава, но така или иначе трябва да яде. Важното е да навакса изгубените сили, че още борба ни чака. Утре аз ще застъпвам, че мъжо вече 7 дена изкука.

Велмар, ние доскоро уж нямахме зъби а сега 8 + 3 някъде назад, ама как се казват незнам. Embarassed Все още не съм купувал четка и паста.

Pepper, в началото си помислих че Лора повтаря - марулка, бамбуча. Mr. Green

# 261
Анди наистина е много страшно като се засинеят така. Случвало ми се е на работа. Освен да му духнеш в лицето, го разтръскай по-силно и го напръскай със студена вода. Няма смисъл да му бъркаш в гърлото ако не мислиш че се е задавил с нещо. При по светлите деца като Гого особено си личи засиняването. Надявам се да не ви се случва отново и Гого бързо да оздравява. Praynig Hug

# 262
Анди, много ми стана мъчно като прочетох какво ви се е случила,добре,че всичко е минало и дано не се повтаря никога повече! Naughty

И на мен ми е интересно за зъбките ,ние ги мием само с четка и вода ,не съм слагала паста до сега.Казват,че имало някаква Ненедент,която била безвредна,някой ползвал ли е?
Иначе Хриси сам взима четката и почва да си бърка в устата    grinning012

Аз до сега се борих с два вируса в компютъра ама ги преборих накрая. atwork hit

# 263
  • у дома
боже мой, ужас.. Анди прегръщам ви  Hug дано повече не се случват такива неща и дано всичко е наред с Гого  Praynig Praynig Praynig моля се  Praynig

# 264
  • В ЛЮтеницата
Анди  Hug Hug Hug Hug
Ох, момичета, не съм подготвена дори да чета такива неща, а какво ли е да ти се случи не ми се мисли....
Дано не се повтаря повече на никой Praynig!
Спинки, да ни държиш информирани  Praynig. Пращай смс-и или нека мъжът ти да казва с две думи как сте! И само добри новини да пише  Naughty!

# 265
  • София
Какво ли ни чака още момичета? Май хич не е лесно да сме майки. Grinning
Така е, Спинки  Rolling Eyes За Ивчо - хубаво е, че му е дошъл апетита, значи оздравява и скоро ще пътувате към София!  Hug Много да го поздравиш от нас и да го нацелуваш!  Heart Eyes Hug Ще ви мислим много всички!
Анди, и вас с Гого ви гушкаме пак!  Hug
 Елена82 , ние ползваме такава паста. Ивчо обича да му мия зъбите, но свърши и майка му все забравя да купи нова  Embarassed Но не ползваме четка, а накрайника, който върви с нея. Не знам каква четка е подходяща да му взема  Rolling Eyes
Да завърша с една добра новина - във вторник изписват брата на мъжа ми.  Hug Ще се наложи да поостанат малко, че ще ходи на терапия в б-цата може би до края на месеца, но явно вече се оправя.
Вст, при вас има ли вести от сестричката ти?
Лека нощ на всички!  Praynig Heart Eyes

# 266
Спинки, дано Ивчо бързо укрепне и още по-бързо да дойдете в СОфия Praynig
Да завърша с една добра новина ...
Радвам се  на  хубавите новини при вас Hug
Дано наистина завършим деня  с положителна мисъл и надежда че всичко лошо, което ни се струпва напоследък , ще остане зад гърба ни Praynig
Аз приключвам работа и си  отивам вкъщи Party.Дано и при нас нощта е спокойна, а на сутринта ДАри да ме остави да поспя, че много ми се насъбра напоследък и чисто физически не мога д издържа с  по 4 часа сън..... Tired
Кураж, момичета-какот ог е казала СПинки- не е лесно да си майка!
Лека и спокойна нощ  и нека от утре само хубави неща ни се случват- нова седмица- нов късмет Heart Eyes

# 267
Ох, аз забравих да кажа за зъбките  ooooh! Embarassed
Ами преди няколко месеца бяха май 12 - от тогава все не успявам да видя, че Лори не ми дава  Rolling Eyes "Мием" ги и ние с Нанедента и накрайника всяка вечер, опитвам се и сутрин, но забравям  Embarassed Купила съм и четка, ама още не сме я ползвали - Лори си играе с нея  Laughing В последно време не дава много да й мием зъбките - като минем с накрайника назад в устичката и стиска очички и не дава - явно я тормозят зъбки  newsm78

Елфче, много ме зарадва с хубавата новина  Hug Май ще успеят да се приберат за рд на детенцето  Peace
А при моята сестричка няма нищо ново - лежи си по цял ден, надува балони, и за огромно мое съжаление плаче много  Cry

# 268
Елфче, радвам се и аз за добрите вести  Hug Дано да се възстанови бързо сега   bouquet
А за честитките, аз даже си ги пазя повечето в гсм-то   Heart Eyes Hug   bouquet

vst_80, желая кураж и сили на сестричката ти  bouquet

Зъби не мием още  Crazy Къде отиде най-примерната в миенето на зъбки...отдавна май Elion-kata не съм я засичала, като я знам каква е луда сигурно вече на Диманка и за обяд е почнала да и мие зъбките  Mr. Green Heart Eyes  Hug

Последна редакция: нд, 20 яну 2008, 23:44 от val_stef

# 269
Леле Анди голям ужас. Ние сме минавали фибрилния гърч, но иzобщо не прилича на това,което описваш.Спомням си,че zа да го раzличат от другия беше много важно дали е повърнал и дали се е напишкал или наакал по време на гърча. Дано не се повтаря.
Велмар наистина може да е от zъбите. И ние така на 2 месеца 1 zъб и иzведнъж иzляzоха 3,4 наведнъж с Т.
ВСТ надявам се скоро и от теб добри новини zа сестричката ти да четем.Мадонке недей се губи така,че се притеснявам zа теб.Елвинг радвам се zа девера ти. Айде бърzо да се въzстановява и да се прибира. На Алекс ОП е на маденцето,мисля,че на бг се каzва асансьорни тестиси.Едното не му е иzляzло и трябва да го иzвадят с ОП.Не е уж нещо опасно,само ме е страх как така беz кръвна картина ще го оперират,при условие,че му бяха ниска левкоцитите,а и никой не му zнае кръвната група.

Момичета стискайте палци във вторник ,моля ви, всичко да мине добре,че много се притеснявам.
Зъбите ги мием вече месец.Полzвам паста zа zъби zа бебета (от 6м) Елмекс.Засега се получава много добре,даже и сам може.
Лека нощ

Общи условия

Активация на акаунт