Работещи майки 2006 г. - тема 12

• 18 710
  • 283
  •   1
Отговори
# 210
Привети и от мен !
И аз се присъединявам от интересуващите се за ясли , защото май никъде няма да ни огрее Sad
Кате , аз живея в стрелбище и също ще търся в тези , райони , в който си ти .
Герчо , къде точно се намира Джани Родари и високи ли са таксите там .Това , което описваш като условия иначе е супер . Simple Smile
 Майра , стискам палци и аз .
А леглото е много готино ! Simple Smile

# 211
Джани Родари се намира в Слатина в ПЖИ-то. таксата от този месец е 450, допреди това беше 400. Имаат транспорт - излиза още към 150 лева.
Кате, и двете мами не ми отговарят.... Като се включат на кю-то веднага ще ти пиша.

# 212
Вили, ще обменяме инфо  Wink

# 213
Майра, леглото е супер, но ни трябва поне 20 кв детска за подобна глезотия  Wink

На Ясмин стаята е 11кв и смятаме, че няма да е тясно. Те не са чааак толкова големи, колкото изглеждат.

Леле, тоя мийтинг със шефа мина много, много повече от добре. Направо не мога да повярвам - 1ч ръси само суперлативи по мой адрес Party

# 214
еее.. Майра! Много скромно, дай подробности Simple Smile цал ден стискам палци, заслужавам един разказ Simple Smile

# 215
еее.. Майра! Много скромно, дай подробности Simple Smile цал ден стискам палци, заслужавам един разказ Simple Smile

Ами с 2 думи предадено - надхвърлила съм му очакванията при работата при зададените задачи, защото първо всичко било in time and in quality, като това че след като ни е приключил проекта не е получил нито едно оплакване, че нещо не работи значи много много за него. Ние сме малък екип с доста задачи и нямаме много време за съпорт. Та колкото по-малко проблеми си създадем - толкова по-добре. Joy А в случая - даже никакви нямаше Laughing

Много важно било, че съм разработвала и с end-to-end view, след като ми е свършил проекта - не съм спряла просто докато не се види да се ползва активно, като съм направила сама рол аута в София, събрала съм фийдбек и тн...Че това end-to-end view is crucial for successfull working за нашия тийм.

Като силни страни ми е писал много добри технически познания (аз надзиравах и един студент - помагах му по всякакви въпроси, гледах и там за качество, правих code review и тн), remains calm in stressful situations  Crazy, has a stable balance between private and work life, open minded and very positive development with respect to communication skills.

# 216
БРавоооо !!
  bouquet  bouquet

bowuu гордея се, че те познавам и аз  Hug

много съм щастлива за теб. сега остава да ти подпише и увеличението и бонуса

# 217
Бонуса е ясен вече - 130%. А за увеличението не е ясно, че сега ще се съгласува с горните менаджери.

Айде стига съм пълнила темата Mr. Green

# 218
стига деее.... ех да можеше все с такива новини да си пълним темите Joy
дай Бог всекиму.

# 219
Майра, много се радвам за теб!!!  Hug

# 220
Майра,впечатлена съм!  #Crazy Браво и от мен!  bouquet А,креватчето е супер.Много е  идейно! 1crib
Моята дъщеря от два,три дни казва "да" и "не".Но първо каза "не". Ама то след толкова повтаряне-не тук,не пипай това,не така ..........оставаше и да не почне да гоповтаря Mr. Green Което ми напомня,че според една теория колкото повече използвам"Не" толкова по-слаба сила има и детето в един момент изобщо няма да обръща внимание на "не"-то... ooooh!Ма какво да направя като все бели иска да прави  Thinking
Хайде лека нощ!Пък утре може и да се събуди пораснала,добра,умна.......айде,че се размечтах Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 221
  • на правилното място, в точното време
Майра!Майра!Майра! smile3501 smile3501 smile3501
Аз съм в творческа дупка,чета,без да пиша.

# 222
Браво на Майра и от мен  Laughing
Аз нямам време да пиша , но успях да прочета какво сте писали вие поне  Rolling Eyes
Кате , съгласна съм за инфото -ще да обменяме  Wink
Мразя вторниците , но се надявам този да е риличен поне ако не чак хубав . Simple Smile
До скоро ! 

# 223
Майрааа Браво  Hug
И всичките тези резултати при условие, че си бременна и имаш малко детенце Hug Супер си  Hug Hug Hug

# 224
  • на правилното място, в точното време

Моето любимо момче има Рожден ден.  Heart EyesПочерпете се! Hug

Общи условия

Активация на акаунт