Работещи майки 2006 г. - тема 12

• 18 750
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
И аз да се обадя, че съм жива и да кажа, че супер си изкарахме Wink Само дето ми беше трудно ставането Mr. Green

Само дето никой не ме подсети и си забравих плаката дето Миньон ми беше донесла Cry Сетих се в таксито..ама късно чадо Cry

Велмар, как сте вие? Мина ли температурата на Дари?

Jd, свекито е в Младост 3 и май беше много доволна от някаква лекарка там в поликлиниката. Ако искаш да попитам за отзиви ако сте там.

# 76
Майра, плаката в ресторанта ли го забрави или при Натали? Мога да ти го взема и да ти го донеса в младост, днес ще ходим до там да перем.

Аз карах снощи, спестих на Гер4о главоболието от една чаша винце, и съм добре.... след няколко кафенца Simple Smile

# 77
Майра, плаката в ресторанта ли го забрави или при Натали? Мога да ти го взема и да ти го донеса в младост, днес ще ходим до там да перем.

В ресторанта. Бях го оставила до закачалката за да не го смачкам около масата Confused

# 78
взех го... ако е този.... на брабус?

бяха го подарили на готваките в кухнята и ме изгледаха лошо
сега вече няма да мея да ям супа там.
да не ложат стрихнин  hahaha

Последна редакция: чт, 24 яну 2008, 16:43 от kalina na kayo

# 79
Кали, писах ти на ЛС. Ако случайно ти сложат стрихнин и се отровиш  Mr. Green не ми кавай моля те, че ще се чувствам много виновна Mr. Green

# 80
  • нейде там, където ....
Как няма да ми е оптимистично, бе хора! Та аз се местя от две стаи 3 на 3 в апартамент 75 квадрата. Няма да спя с децата в една стая. Няма да има хлебарки. Ще си купим пералня, фотоапарат и разтегателен диван. В този ред. Най-много апарата да превари пералнята  Laughing
Митко говори. Освен, че нарича себе си Момо, много обича да крие разни неща, но демонстративно. ПОказва го, чака да му кажеш дай и ти казва "Няма дай мама! Няма-а-а-а!" После хуква да го крие някъде. Или да ме кара да си лягам, за да ме милва по главата с думите "Мама нани, Момо гае!" (играе). Вече успява да нацели анимационните филми къде са и ги пуска, като се карам на брат му. Такива ми ти работи. Отивам да си харесвам диван и да вадя дубликати на ключовете от квартирата Simple Smile

П.П. В Младост 1А сме, до Пътеките. Всеки лекар, на територията на квартала ще ми е по близо, а, надявам се, и да е по-добър Simple Smile

Последна редакция: чт, 24 яну 2008, 17:54 от jd

# 81
Кали, писах ти на ЛС. Ако случайно ти сложат стрихнин и се отровиш  Mr. Green не ми кавай моля те, че ще се чувствам много виновна Mr. Green

майра, ако случайно ми слопжат трихнин и се отровя, на никого повече нищо няма да мога да казвам, дори и да искам Joy

така че, споко !

# 82
ей, човек с махморлук си е жива напаст шЪ знаете....
днес цял ден тормозя целия офис. Всички са ми криви. Ама много криви.

# 83
  • на правилното място, в точното време

майра, ако случайно ми слопжат трихнин и се отровя, на никого повече нищо няма да мога да казвам, дори и да искам Joy

така че, споко !
Кали,къде ти е с-то на стрихнина? newsm78 Нали не е трихнин  newsm78
Ей,весело ще да е било  Peace

jd,честито !  bouquetЖелая ви да сте много много щастливи там! Hug
А скъпа ми,Герчо,ние с тебе сме си напаст и не махмурлии,така че не се оправдавай с това  Mr. Green

# 84

hahah... ger4o, до колкото си ми разказвала, за блондинките в офиса винаги си една и съща Wink не се коси
Joy

Наталка, клавиатурата ми в офиса беше грозно полята със спрайт и от тогава "с" се появява само ако много силно натисна клавиша.
и тази вечер откарах пак до късно.... а си обещах, че повече няма така да правя...

ооо.... само да се похваля... видях Ясмин. НЕ знаете какви ОГРОМНИ очи има! Супер много прилича на майра, много готини мацки!

# 85

Аз затова пих бира, че от червеното вино мнооого ме боли глава  Joy
Вчера имах много работа, но вече всичко при нас върви спретнахме се за 3 дни вместо за 15  Peace  Simple Smile ще им купя нещо да ги почерпя  Hug
Снощи си легнах в 21:00, сутринта си станах в 7 без проблем, издухах се, гримирах се, намъкнах се в секси блузка и около мен в офиса е пожар, усмихвам се на всички, преливам от доброта и много ми се радват, явно последните седмици съм им изглеждала като сърдито чудовище  в костюмче Joy . Отмених си срещата с БТК за понеделник, за да не си развалям настроението  Joy Петък е, обичам живота, довечера ще се постарая и в къщи с мъжлето  Wink утре ще ида да си купя нещичко  Heart Eyes
Къде са снимките Калинке и Розичка  Sunglasses

# 86
ай, мами! За сетен път се обеждавам, че за оправията с тази държава и трябва някой Сталин, дето всеки кретен да си получава заслуженото. Сега ми звъннаха от агенцията да ми кажат, че цената на апартаментчето с балкончето е 15% поо-висока от тази, на която сме се договорили. Казах им да си го продават със здраве... И логиката е, че интереса бил голям, затова и нямало да си спазят уговорките!!!!! не можеха да разберат що аз не искам да дам 10-ина хиляди евро повече  Joy Ей, лично ще се разходя до фасадата да видя коя беше строителната фирма, че да ги разнеса из интернет колко са некоректни...

# 87

ооо.... само да се похваля... видях Ясмин. НЕ знаете какви ОГРОМНИ очи има! Супер много прилича на майра, много готини мацки!

Кали, ще те черпя. Ти си първата, която казва, че прилича на мен Laughing Иначе Ясмин много ме изненда как ревеше за играчките и не ги даваше на Кайо Cry а пък той е такъв сладур, че нямам думи. Жалко, че не успяхме да организираме едно детско клубче да подивеят заедно.

Аз да ви се оплача днес - паднах, качвайки се в колата. Аз съм добре, не се ударих ама лаптопа даде фира Cry Сис админите тук направиха един хард ристарт ама не помогна и ме запратиха да си го нося на сервиз в немско..Оффф, добре че се случи днес, а не в първите дни, че всичко беше там - презентации, чудесии....ужас.

# 88
Една скромна почерпка от нас послучай вчерашният 2ри РД на Вяра.БЯх толкова заета че така и не седнах на компа Embarassed

И няколко снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=205490&photo=74

# 89
Дес, честито !
Много да те радва и да ти бъде подкрепа, винаги!

Равия, ти ще черпиш ли? Wink

Майра, много гадно това за харда. Sad имаше ли бекъп? Важното е, че ти си добре! И беба! (или бебо)

Общи условия

Активация на акаунт