Работещи майки 2006 г. - тема 12

• 18 749
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
  • на правилното място, в точното време
Хехехехехх,Кали,влизам да почерпя,ама ще си изненадана защо.Знам ,че в скайпа пише РД  Laughing
 Та ,момичета да почерпя

Днес правим 17 години щастлив семеен живот!Наистина съм била щастлива през тези години!Моето момче много се грижи за мен и ми показва,че съм ценна и обичана! От сърце желая на всяка една от вас това! Hug

Дес,честит ви празник на патерица! Да е здравичка и много весела кака Вяра,да гледа и да помага за бебчо!Да ви носи много радост !

# 91
Честито на рожденичките! Да са живи, здрави и щастливи заедно с всички близки хора, а на малката Вяра желая още като порасне да си намери мъж като на леля й RAVIA!  Grinning
Ние с бебо днес ще пътуваме. Дано имаме хубаво време, че миналият път беше кошмар!

# 92
а на малката Вяра желая още като порасне да си намери мъж като на леля й RAVIA!
Хи х и хи хи мерси Grinning,дано така да стаене.

РАВИЯ,да сте живи и здрави и да се обичате още много по 17 години!

# 93
хайде честито на патерици и от мен! Здраве, щастие и много весело детство за Варя и още 5 пъти по толкова за равия и то само да я слуша и да я гледа в очите нейния мъж.
Аз да се похваля поръчах си матрак, ще пристигне утре, че нашия за 2 години го издънихме отвсякъде.

# 94
Моми,къмто 14 февруари ще се дотъркалям до големото село. Искам фанфари,червено килимче и столично тъмно! bowuu БЛагодаря! И аз ще се радвам да ви видя! hahaha hahaha hahaha
 Не е съвсем сигурно,а и точно 14 февруари  newsm78 щеше ми се малко да приложа едни тактики,дето Цачи ни зариби с тях, ама ще видим Embarassed

# 95
Дес да ти е живо, здраво и много щастливо момиченцето.
Равия явно си късметлийка, пожелавам Ви още дълги години да сте толкова много  щастливи.

# 96
Равия, на 14 февруари е лудница в тукашните кръчми.
ела на 13 или на 15.
какво е подсказала Цачи, не си спомням?

# 97
Ето, Калина! Получаваш мъмрене пред строя... То бива пътувания, то може, ама не си извинена, че не си прочела темата  hahaha hahaha hahaha. Цачи пусна идеята с някакви пръстенчета, дето взела от секс шопа... Та и равия май към него се е запътила, ама нали е една деликатна  Joy. А и Цачи не е минала да се похвали от ефекта Mr. Green

# 98
А здравейте и от мен. Честито на всички, които са имали поводи за празнуване!
Гледам срещата е минала супер, браво на вас!

Аз да се похваля, че майка се възстановява много добре, минаха вече 10 дни от операцията. След 5-6 дни е на контролен преглед да видим как е положението. Иначе съм още у нас, гледам си Гергана, поработвам по малко от тука и така. Надявам се, че след 10-15 дни всичко ще си дойде на място.

Абе хора, как е времето при вас? Тук се събудихме с доста сняг, много е красиво и продължава да вали. Ама сутринта имаше една виелица и не можахме да излезем. Сега май вятърът е поутихнал и може следобед да излезем с шейната.

# 99
Ей, мами, ако знаете днес с кви битовизми се занимавам цял ден... От обяд като съм почнала, ей сега се прибирам... Вчера нали ви се похвалих за матрака - егати приключението! Вчера не пожелаха да ми вземат цялата сума, щото било поръчка. Днес не можели да ми го докарат щото видите ли не съм го доплатила  hahaha. Та прекосих половин софия да си го взема, разпъвам го вкъщи и от всички страни липсва по една педя  Joy Joy Joy. Звъня аз - те споко, оставете го 6 часа и ще се оправи. Верно се оправи ама кви черни мисли ми минаха  Twisted Evil. После трябваше да си взема колата от майстор, че нали ни дръннаха на 1-ви януари. Отивам - цялата кола мръсна, все едно от някое блато са я извадили и една лъскава броня - свети от километър  hahaha. миждувременно колата на баща ми някой кретен я издрал цялата с ключ и днес по план график трябваше да я водя да описвам щетата. Да ама не - изби антифриза и аз докато се мотам за матраци и другата кола майсторите оправят тази... Минахме с един датчик за 22 лева ама егати разправията. Накрая успях да и заведа и щетата ама към 6 вече ми идеше да убия човек. Та днес се вкарах в егати приключението... Та сега седя пред компа и събирам сили да сложа чаршаф на новия матрак, че да видя за тези пари как се спи  Joy Joy Joy.
Дю, тука времето е ясно - маглите се вдигнаха като да не повярва човек... Даже и някакво слънце се появи, но духат едни ветрове - смръзна ми се душичката...

# 100
Аз влизам да ви кажа чао от българска земя. Утре по нощите е полета - дано няма проблеми, че и без това ме чака тежък ден - работа, ваксина на Ясмин,...

Поздрави на патерици за Равия и Вяра!!!

# 101
Майра ,благодаря! bowuu Желая ти лек път и дано се приберете без инциденти ! Praynig
Герчо,ти пак се вкара във филм  #Crazy hahahaАз си мислех,че не ми е скучно,обачи ти убиваш рибата отвсякъде! Joy Joy
Кали,за домашно да прочетеш шедьовъра на Цачи -  Joy Joy Joy Joyможе да не прилагаш идеите й,имаш позволението ми. Mr. Green А аз като дойда на 14,няма да си тръгвам веднага,споко.Ще пиша допълнително. Peace
Дю,радвам се за майка ти и възстановяването! Hug

# 102
Влизам да кажа ЧЕСТИТО на всички които празнуваха  Simple Smile
и пак излизам ...от петък вечер не съм спряла да говоря по телефона и да бачкам и денем и нощем каръщина голяма и само защото в петък се чувствах и изглеждах добре... повече никога ама никога няма да го правя ... Sad

# 103
Фторника пак ни е хванал Tired

Аз след като педи 2г си спретнах номера от летището на работа се чудя сега с какъв акъл пак се вързах Crazy След ставането в 3.30 през нощта и полета, така ми беше лошо като кацнахме, че пак повръщах. Цял ден ме цепи главата отвратително, а отгоре на всичкото имахме важна среща в офиса 12-13ч ooooh!

Сега следобяда откарах и 1ч при педката за поредната ваксина - "изпросих" без да искам за Варицела, че било опасно щом не съм била сигурна дали съм боледувала...Освен това ни чакат 2 реиумунизации още, тя днес измисли и 3та ..Та така всеки месец ще си ходим да се гледаме и да висим по 1-2ч Rolling Eyes Момичето на рецепцията ме майтапеше, че тъкмо ще свършат ваксините на Ясмин и ще почна бебето да водя Crazy

Сутринта имаше малко проблясък на хоризонта, като ми казаха, че харда на лаптопа е здрав и ми преместиха всички части на един "празен" лаптоп - само монитора бил счупен. Да, ама само монитора е слабо казано - поправката щяла да е по-скъпа от нов, та утре ще си поръчвам и нов лаптоп. Не е ясно обаче, дали ще е същия - тоест май ще трябва да копирам после 80 гиги Crazy Crazy

# 104
Майра, ти си уж голямо момиче, а пък правиш такива глупости  Naughty Недей така ,де   Grinning
 Загубихте се тотално - Гери съвсем потъна,Цачи отвреме  на време внася разнообразие,ама много рядко,много  Thinking Добре,чее Герчо да внася живина, Калина и тя спря да разказва за Кайо.Битовизма дето си го пишем е нормално, ама влезте,моля   Praynig Покрай мен една скука,скука.Май взеха да ми липсват идиотите  newsm78 Ще взема да намина към София ,да обера от контингента на Герчо. Айде,спряхте бебеправения и сега какво,а???

Общи условия

Активация на акаунт